Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. Dimi_

Dimi_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2020
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    531
    Сѐ ова сум, отсекогаш.

2. Loslassen

Loslassen Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2022
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    473
    Тогаш ти треба подобар промотор :)

На Ajronmen и Kumanovkaa им се допаѓа ова.
  3. Directioner005

Directioner005 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    2.404
    Најверојатно поради самиот mindset. Како сакаш сфати ме, најотворено ќе ти кажам.
    Самодовербата е клучот за се, со муабети “кола како превозно средство” , као демек девојките колата само ти ја гледаат.
    И што е тука скромно? Не сте ми јасни бе..
    Работи на самодоверба, не е се во фит изгледот и висината. И најубав на Свет да си, тие комплекси што ги имаш девојките ги осеќаат и ги одбиваат.
    Исто така и ако си премногу нападен поради самиот притисок што го осеќаш да фатиш женска. И тоа се осеќа.
    Значи, не се оптоварувај со тоа да фатиш некоја, искачај, дружи се, работи на себе, и само спонтано ќе си дојде.

На Guns N` Roses, Dumbledore, raww и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Dimi_

Dimi_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2020
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    531
    Не требало да се мачиш ама фала :)

5. Dimi_

Dimi_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2020
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    531
    Не ми треба, квалитетното не се промовира :)

6. Directioner005

Directioner005 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    2.404
    Не беше злонамерно воопшто. Ако ме сфатиш како што треба што сум ти кажала, најдобар совет ќе ти биде. Поинаку не знам да го формулирам.

На cresa-jagoda и Dimi_ им се допаѓа ова.
  7. Loslassen

Loslassen Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2022
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    473
    Добро тоа се вика информација од сигурни извори. Информирање ајде не промовирање :wasntme:

На Dimi_ му/ѝ се допаѓа ова.
  8. purpleblue

purpleblue Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2021
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    366
    Бараш совет, а не сакаш да добиеш одговор. Можеби не е проблем што немаш самодоверба, туку преголема самодоверба

На Guns N` Roses, Dumbledore, Angie1432 и 5 други им се допаѓа ова.
  9. Dimi_

Dimi_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2020
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    531
    Одговор а не критика од непознати кон непознати. Совет очекував, како што неколку добив (фала им)

На Elf и Loslassen им се допаѓа ова.
  10. tajnata222

tajnata222 Нов член

Се зачлени на:
    23 јуни 2022
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    7
    Ako moze nekoj da mi pise lp za sovet

11. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.640
    Допаѓања:
    39.320
    Бидејќи зрачиш со nice guy енергија.
    Најискрено ти кажувам, пишуваш пост кај што бараш совет а уствари се фалиш колку си скромен за сожалувачки ефект, мислам, одговорот ти е во мислењето.
    Тргни од тоа да се однесуваш искрено, без преправања и без "колку сум јас најсѐштопостои ама никоја не ме сака :(((" однесување. Кога ќе го напуштиш тоа пореално ќе си ги увидиш и негативните карактеристики кои веројатно ти се пречката.

Последна измена: 28 јуни 2022
    На Guns N` Roses, Stark, Mantub и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Dimi_

Dimi_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2020
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    531
    Ќе глумам лош дечко за да ме сакаат и да кршам срца.

13. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Доволно е да бидеш искрено тоа што си и да немаш големи очекувања на почеток. Нека си оди се спонтано.

На Guns N` Roses, DrMTR, Dimi_ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.812
    Допаѓања:
    17.591
    Ете, се ти е јасно веќе. Си знаеш што сакаш да правиш. Шо бараш совет тогаш, кога ништо не прифаќаш? Терај си како шо мислиш. Очигледно имаш успех со твое...oh wait....:D

На Guns N` Roses, Ajronmen и Ugly Duckling им се допаѓа ова.
  15. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.640
    Допаѓања:
    39.320
    Жал ми е, ама ова значи nice guy:
    However, the term is also often used sarcastically, particularly in the context of dating,[1] to describe someone who believes himself to possess genuine "nice guy" characteristics, even though he actually does not, and who uses acts of friendship and basic social etiquette with the ulterior aim of progressing to a romantic or sexual relationship.[5][6] This is sometimes referred to as "Nice Guy Syndrome", which is used to describe a sense of entitlement to sexual or romantic attention from women simply for being "nice", and irrational anger when that attention is not forthcoming.

Филмот за тоа дека сакаме лоши дечковци е само филм.

На orxideya, Anah, JustBeautiful и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Dimi_

Dimi_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2020
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    531
    Добро бе па ваљда не се (или не сме) сите добрите момци или лошите момци. За терминов и таква категорија луѓе читав нешто на форумот за да доловам што сакаат да кажат членовите и не е тоа. Да беше тоа ќе знаев.
    Ете едноставно некогаш немаме среќа, некогаш имаме, некои ретко некои често. Одма веќе најс гај бед гај, аман :D

17. Ramones

Ramones Активен член

Се зачлени на:
    11 март 2022
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    89
    Мој совет (кој што си го дадов и на себе) ти е да баталиш со потрагата. Се гледа дека тоа те фрустрира и те изјадува одвнатре.

Не е само размена на нежности со жена уживање у животот. Фокусирај и ангажирај се да заработуваш пари за да си го исполниш животот - шетај го светот, има милион интересни дестинации. Уживај во храна, пиење, некоја адреналинска активност, хенгинг аут уит д гајс.

Кога ќе си прифатиш дека НЕМА да го најдеш тоа што го посакуваш ќе ти олесни. Се додека се вртиш во кругот надеж-разочарување-надеж ќе се мачиш. Кога тој терет ќе си го симнеш од грбот ќе можеш да уживаш во останатите задоволства од животот.

На Lotus Girl, Dimi_, Kumanovkaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Loslassen

Loslassen Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2022
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    473
    Глупости се тоа добри и лоши дечки...поедноставување за луѓе кои им е тешко да ги сватат сложеноста на вистинскиот свет. Плус и те ставаат во шема дури и луѓе глумат едно или друго за да тераат шема. Без поента е. Остај повеќе свати го како глуп виц со стереотипи.

На Dimi_ му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Kriticarka

Kriticarka Нов член

Се зачлени на:
    11 мај 2022
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    21
    @Dimi_ ево дечко, пола саат те читам на форумот и веќе си ми ливче на кое не би му одговорила никогаш.
    Прво, зошто женските воглавно не одговараат на пораки? Затоа што ги добиваат милиони, ама милиони. И пораки на рандом девојки по социјалните мрежи изгледа очајно и на сите ни е доста од тоа.
    Друго, никоја девојка не сака да слуша само за тебе, тебе, и тебе... Ко оној вицот "туку, доста зборевме за мене, ајде малку за мојата кола" :D
    Трето, тоа што мислиш дека ги интересира жените и тоа што навистина ги интересира се две различни работи, ама заради твојот менталитет и идејата која си си ја набил на глава (дека си многу добар и затоа не те сакаат девојките) секогаш некој друг ќе биде крив за тоа што не можеш да најдеш девојка, никогаш ти, таман работа.

На Directioner005 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Loslassen

Loslassen Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2022
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    473
    Не знам колку му помогна...ама да му поедноставам. Тоа што вика дека е супер и друг му е крив звучи нарцисоидно и не функционира, така?