Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Discussion in 'Сингл' started by kuchka, Nov 30, 2010.

1. hermosa

hermosa Популарен член

Не беше за тоа ,он бараше авантура а јас му викам ќе биде ,ќе биде но кога сфатив каков е овој беше ниско морален па го откачив.Не ,не сум таква првпат некој да ме моли така беше ситуацијата.Имаш право да се оддалечиш може таа женска нејќе да е со тебе па но не оправдувам некој да си игра топло ладно .Биди човек и кажи вака така ,сакам не сакам .

2. boo3

boo3 Популарен член

Никој никого не треба да моли како прво. Ако ме викнеш на кафе и те одбијам значи или не можам тогаш или не сум заинтересирана. Ако најдам време подоцна и сакам да излеземе, ќе ти речам јас сама затоа што првиот пат сум те одбила. Ако не, јасно ти е дека не сум заинтересирана.
    Не сакаме ние женските да бидеме молени, грешка ги толкувате работите.
    Не значи не, а не пробај повторно. Малку самопочит не е на одмет.

3. UnPapillon

UnPapillon Активен член

Процени спрема тоа како разговара со тебе. Некоја што не е заинтересирана ќе биде ладна и ќе знаеш дека и по вторпат да ја поканиш нема да прифати. Таа што е заинтересирана со текот на времето ќе се опушти. Го следиш муабетот или иде или не. Трета ситуација ако игра топло ладно, батали ја скроз. :)

hermosa likes this.
  4. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Ништо, апсолутно ништо не ти должи девојката на која си и' пишал. "Која си да го одбиеш" си пишал... Која сум? Таа што не сака да излезе, што не е заинтересирана, таа сум. :) И не треба да се моли за кафе, за излегување, ако сакаме да излеземе со некој, ќе прифатиме, ако не сакаме, нема да излеземе ни еднаш кога ќе не' покани, ни втор пат, ни петти пат. Ако ти смета тоа неприфаќањето, не навалувај. Не ти е девојката крива, кога не сака значи не сака. Значи, на прашањето што го постави, колку пати се вика на кафе, еднаш до два пати. Ако премине повеќе од три, мене лично веќе ми е нападно.

Last edited: Nov 23, 2022
  5. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Причина: Не е заинтетесирана.

Тебе да те прашам, би искочил на кафе со женска која ти е антипатична, само затоа што те моли? Или уште повеќе ќе бегаш од нејзе?;)

6. Water555

Water555 Истакнат член

@stjepan

Ги има секакви, некои си острат его дека се "посакувани", друга може чува опции за понатака, некоја може е у период и не е расположена .. who knows.

Како и да е времето ги гази, кога ќе напунат 30 ќе ги удри шок па после секоја шанса што ќе дојде ќе сакаат да ја фатат :)

DrMTR and stjepan like this.
  7. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Леле срамота како смеела да те одбие?? Која е таа да каже дека не сака да излезе со тебе?

Можеби, можеби треба да го научиш зборот не и неговото значење? И да немаш тантрум кога ќе доживееш одбивање? Вистината е дека ни една жена не ти должи ништо само зашто ти сакаш било што со нејзе. И тоа важи за секој....возрасен човек. Пораснете.

8. stjepan

stjepan Истакнат член

Болдираното е најточно.Најинтересни се оние со 23, 24.Глумат недопирливи, дигнати и после трчаат на секој во 30тите.

Пораснат сум, не се секирај.Немам тантруми, само нема ништо лошо едно кафе да се испие.Толку време сме се допишувале и можела да прифати покана на кафе.Како во стилот презафатени се и не можат 2 часа да одвојат за кафе.

Не дека и моево е ок, и јас сум погрешил, ама можела да одвои мал дел од времето.Членот горе убаво пиша, на 30 години ве фаќаат кризи и одма трчате.

9. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Не сакала да излезе со тебе. Од било која причина, без разлика дали причината е нејзина или поврзана со тебе. Прилично е едноставно и нема што да се лутиш.

cresa-jagoda likes this.
  10. stjepan

stjepan Истакнат член

Ништо страшно чим не сакала да искочи.Фино лепо ја баталив.Повеќе внимание од мене не добива.

11. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Па никој не вика дека треба да добие, баш спротивното. :D

crimson, joy1, KateKane and 2 others like this.
  12. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Значи логички....пуштај им се на 30+ годишни и решен проблем.

13. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Со вакво размислување, јасно ми е зошто не сакаат да испаднат на кафе :wasntme:.

14. Stark

Stark Форумски идол

Ednas ako ti prifati arno, ako ne batali ja.

15. stjepan

stjepan Истакнат член

Размислувањето ми го сменија тие, поточно таа што не искочи :D:DТака да, кривицата барај ја кај нејзе.:*

16. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Ако некој не ми се допаѓа, не го гледам како можност за потенцијален партнер и стопати да ми рече за кафе нема да излезам со него. Не за билдање на его, едноставно не ми се допаѓа и тоа е тоа.

17. Dumbledore

Dumbledore Истакнат член

Женска не е крива пошо не те сака. Сам си крив што карактерот не ти е рамномерен со нејзиниот а си упорен.

18. stjepan

stjepan Истакнат член

Каде е тука логиката?Можеби во живо ќе ти се допадне, а тој ќе се предомисли.Така да чист егоист си.

19. Dumbledore

Dumbledore Истакнат член

Аха теши се со тоа.
    Ако не ми се свиѓа според тоа како зборува онлајн, не вреди за моето време. Симпл е.

20. stjepan

stjepan Истакнат член

Баталена уште од втора покана.

Жално е што си фин и што ако еднаш ти ја одбијат поканата мора да бараш друга.