Nope, факт е дека со тек на годините паѓаат стандардите и критериумите кај жените, тоа што велиш е само еден вид на тешење. Затоа и има една тема тука 30+ сингл и без другарки што понатаму?
Едвај ве чекам вас да ми кажете мене какви ми се критериумите а за теми отворени во минатиот век не ни вреди да зборам. А и убаво ви викаат, кога е толку лесно да си фатите девојка над 30, што не си фатите? Ете, тие едвај чекаат некој стопан да ги собере нели.
Општо си кажав не конкретно за тебе, ти слободно не намалувај критериумите никој не те тера. Нема врска кога е отворена темата ко сеуште е активна, да немаше потреба ќе беше забателена уште одамна. Иначе не сакам девојка постара таков ми е критериумот шо да прам
Тотално погрешно, на никој не би му било срам да отвори тема на форум каде што е потполно анонимен за да побара помош, едноставно не се соочуваме со таков проблем и нема потреба од таква тема. Да, иначе читам во темата и гледам со какви прпблеми се соочуваат некои жени што е навистина жално.
жално... солзи сами капат абе загреота сме.. ќе чекаме некој да не` собере да, ко улични кучиња да сме
Баш мажите се сочуваат со таков проблем во денешно време. Гледаат само да е женско и за еден месец да ја побара за жена. Милион случаеви знам, битно да најди некоја само за да се ожени, по можност да најди. Се сменија улогите, ама ако ти е така полесно, така мисли си
Ко ќе немаш контра аргумент значи глупости и сарказми трескаш, дај порасни жити се оти со тебе нормален муабет не се прај.
Нема нешто повеќе што сакам од мажјаснување за тоа какви критериуми имаат жените. Ти благодарам што ме просветли, јас сама никогаш немаше да можам да дојдам до тој заклучок. Полека со ваквите стручни психоанализи од типот „тоа е само еден вид на тешење“, ќе оставиш многу психолози без работа.
Не би рекол, и јас знам многу случаеви шо не можат маж да си најдат, ама ако ви е така полесно да се тешите слободно, ко што реков времето ќе кажи вака само ќе си коментираме
Кој рече по дифолт? Реков негде така? Баш треба да се потрудиш за да си фатиш женска, оти мене така сами ми идеа без 0 труд. Yeh right. Мојот аргумент е од мислења не многу одамна напишани, и кажав шо има врска кога е отворена темата ко сеуште е активна?
Ако е то мажјаснување тогаш твоето е женјаснување. Не реков нигде какви критериуми имаат туку дека со тек на годините паѓаат, не ми пикај зборови вуста што не сум ги рекол.