Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. Hoss Delgado

Hoss Delgado Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2021
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    72
    Nope, си иам веќе 2 ипол години going strong :P

2. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    Има врска со оглед на тоа што станува збор за женски форум и темите првично се базирани на женскиот пол. Меѓутоа ако побараш низ општите теми, ќе сфатиш дека почесто мажите имаат проблем со остварување на некаква конекција со жена и тоа се должи на патријахалниот систем и верувањето дека работите во животот ќе ти доаѓаат сами по себе само поради фактот што си маж. А искрено, преку начинот на кој дискутираш моментално, го добивам истиот вајб за тебе.

На Bella •••, crimson, cresa-jagoda и 6 други им се допаѓа ова.
  3. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.812
    Допаѓања:
    17.591
    Десанка ли? Да ја поздравиш. :D

На Ugly Duckling, Nikolina35, crimson и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Темата е скроз во друга насока, има членови што со години се сами и не им било приоритет да си најдат дечко.

Се додека имате вакви мислења дека критериумите паѓаат со години нема да најдете стабилна женска, ниту пак некоја ќе сака да биде со вас.

Нонсенс. Имај здрав разум и памет другото е скроз небитно.

5. Hoss Delgado

Се зачлени на:
    16 август 2021
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    72
    Ете ајде најди ми форум што не е женски ориентиран и тема таква па пушти ми, имаат некои мажи проблеми не велам не, со тоа што не знаат убо да се постават ниту муабет да сврзат и што се напнуваат после не, во никој случај не верувам дека работите сами ќе ми идат без никаков труд, незз оти таков вајб добиваш ко скрос си го искажувам мислењето без никакво воздржување.

6. Hoss Delgado

Се зачлени на:
    16 август 2021
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    72
    Слободно плукај и исмејувај се, се е то одраз на животот кој го водиш. Знам дека ти е тешко да прифатиш но тоа е :D

На Water555 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Hoss Delgado

Се зачлени на:
    16 август 2021
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    72
    Знам дека летна темата, сакав да си кажам мислење и ескалира во друг правец.
    Моето мислење е тоа дека да паѓаат критериумите со годините, вашето не е и то е то, нема потреба од напади и вреѓања.

8. CoverGirl10

CoverGirl10 Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    2.915
    И зошто не и' посветуваш внимание на твојата девојка од две и пол години наместо цело утро да се расправаш со бабетини од 30 години на женски форум? :wasntme:

На Nikolina35, crimson и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  9. Bezimenka90

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.812
    Допаѓања:
    17.591
    Рече ти, кој дојде со нов акаунт на женски форум да плукаш кон цел род. Сигурно дојде по секс и љубовниве теми за длабоки научни дебати. Ич не дојде за да пробаш да фатиш нешто.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Hoss Delgado

Се зачлени на:
    16 август 2021
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    72
    Пишам и со неа на инста во меѓувреме така да нема потреба од грижа, иначе никаде не реков дека сте баби не ми префрлувај зборчиња, btw времето кај сакам ќе го трошам дали на форум или друго место то си е мое. :hai:

11. Hoss Delgado

Се зачлени на:
    16 август 2021
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    72
    Причината за која дојдов и направив акаунт беше баш за студенскиот оброк, и после тоа почнав да си пратам теми, кај плукам по цел женски род жити се? Најди ајде цитирај такво нешто и ќе речам стварно имаш право, ако кажување мислење дека критеруимте паѓаат со тек на годините е плукање на цел женски род незз ти треба стручна помош изгледа. Ги вртиш работите апла.
    Ако дојдов овде за да барам жени значи нема спас за мене, поарно сам ќе останам отколку тука жени да барам, то е некст левел очај, еве ако му имам досадвано на некои членки или пишено слободно нека ме тагнат или скриншотнат.

12. Bezimenka90

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.812
    Допаѓања:
    17.591
    Кажи го стариот акаунт за да можат да го направат тоа. А потоа воедно и да те банираат, пошто секако не смееш повеќе од 1 акаунт.

13. Hoss Delgado

Се зачлени на:
    16 август 2021
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    72
    Добив дозвола од админ-ка да направам нов акаунт бидејќи на стариот не можев да постирам ништо имаше некаков баг кои ни тие не знаеја што е проблемот, но на тој немав ниту едно мислење така да џабе се трашташ.

14. Bezimenka90

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.812
    Допаѓања:
    17.591
    Е па добро тогаш, терај со инцелска пропаганда неограничено.

На Ketchup, CoverGirl10 и Dumbledore им се допаѓа ова.
  15. Hoss Delgado

Се зачлени на:
    16 август 2021
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    72
    Стандард comeback кога ќе немаш докази за да ги поткрепиш твоите претпоставки.

16. CoverGirl10

CoverGirl10 Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    2.915
    :?:
    Дечко, ти си тој кој е дојден на женски форум да пробаш да ни солиш памет, ти треба да не убедиш да поверуваме во глупостиве. Кој е твојот аргумент дека жените постари од 30 години имаат пониски критериуми?

„Јас знам дека тоа е така“ не е аргумент.
    „Трајанка од маало има ниски критериуми“ е анегдота, не е аргумент.

На crimson, cresa-jagoda, Ketchup и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Hoss Delgado

Се зачлени на:
    16 август 2021
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    72
    Не солам памет си кажвам мое мислење и дискутирам, ти ако го сфаќаш како солење памет и наметнување на мислење твој проблем.
    Аргументот е тој пролистај низ таквите теми ќе видиш чии мислења преовладуваат. Или треба да цитирам мислења тука и да забегуваме од темата се повеќе и повеќе?
    Исто овде false accusations фрчеа дека за жени сум бил дојден или за манијачење без никаква поткрепа на истите и никому ништо. :|

18. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.667
    Допаѓања:
    79.674
    Не мислам дека жените смалуваат критериуми кога доаѓаат до одредена возраст, конкретно 30+. Нема врска возраста, туку карактерот на жената. Не дека некакво притискање од роднини и блиски особи за "ајде време ти е за мажење" ќе ја натераат да избере што било само да не е сама. Баш повеќето девојки кои немаат некои критериуми и даваат шанси на секакви будали се помлади девојки, се' уште недоволно зрели и искусни. На 30+ веќе знаат што сакаат, колку вредат и баш некои затоа и се слободни, не сакаат безвезни врски и безвезни мажи.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Water555

Water555 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2021
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    189
    Жениве колку се хипокритични тоа е страшно.

Кога ги читаш на темава како да се најрационалните битија на земјава. А во реалноста состојбата е сосема друга. Тоа не е ништо ново.

Да, жените што се 30+ имаат помали критериуми (освен вие што коментирате на темава), тоа го имам искусено и јбг животот е заебан понекогаш. Тие што имаат високи критериуми чуваат 10 мачки дома и се strong & independent.

Многу феминизам се препознава во коментарите до степен да е токсичен, ама вие си знаете.

@Hoss Delgado свака ти част на истрајноста али не излегуваш на крај.

На Hoss Delgado и DrMTR им се допаѓа ова.
  20. Dumbledore

Dumbledore Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2022
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    908
    Предлагам @Water555, @Hoss Delgado и @stjepan да се вратат во нивните пештери.

....и да се банираат.. плиз.
    Не ми се чита вакви кенкања дека сме никакви, на наш форум.

На purpleblue му/ѝ се допаѓа ова.