Ако е фин, не значи дека сакаме да имаме нешто со него. Колкумина биле фини, ама не ми одговарале поради некои причини.
Dobro pod fin mozda ne podrazbirame istoz zatoa sto ima siroka definicija i sekoj po svoe si ja tumaci, znaci pod fin mislev na toa deka
Воопшто не сум таква каква што пишуваш за женските во множина. Вие сте вакви, онакви... Ако ја привлече некој ,,нефин'', нејзина работа. Се случува. Ако си фин, не значи дека одма ќе прифати нешто, оти може да си фин а да не и' се допаѓаш воопшто физички, може да си фин ама да не и' одговараш по некои други карактеристики и ставови во животот. А не само ,,фин сум, таа е крива што не ме сака''.
Mislam deka ustvari toa e najnormalna potreba bez razlika dali stanuva zbor za masko ili zensko, da te privlekuva nekoj sto izgleda nezainteresirano vo odnos so tebe, zapravo neizvesnosta so ke se slucuva ja pravi celata vozbuda i idaliziranje na nekoja osoba. Ustvari samo ekstremno mal procent na mazi go ziveat toj zivot kade se sigurni deka ke im se dopadnat na bilo koja devojka, zatoa sto dominaarat so svojot fizicki izgled
Мене ми треба совет за како да постапам. Работам во кафич и имам доста колеги, така што не се паѓам со сите често во смена. Но имам симпатија кон една од келнерките, но многу ретко со нејзе сум бил у смена, можеби 2 пати у цели 2 месеца, но од тоа што се запознавме, многу ми се допадна, и по изглед, и по карактер. Но поентата ми е, како да се зближам со неа без да биде глупo и изфорсирано. Многу ми е тешко и да смислам теми за разговор и секоја конверзација завршува брзо. Знам дека многу ќе кажете дека не добра идеа за врска со колеги, но и така поради други околности наскоро ќе морам да напуштам така да... Совет?
Лесно ј едноставно кажувај и убави работи дека добра и е косата. Дека убаво и стои новиоот минич и слично. Покани ја на кафе кога нема да сте на работа прашај ја дали е слоботна и т.н
Прво пробај да се увериш дали и таа има симпатии спрема тебе ,прашувај нешто за работата кани ја на излегување само неа и ќе сфати дека си заинтересиран за неа .Тоа што ќе ја напуштиш работата е некако и позитивно нема да сте колеги и ќе е полесно да имате врска .Теми за разговор има секогаш ,дај комплименти за нејзиниот имиџ или незнам парфем насмеј се прашај нешто од секојдневниот живот или случка која е актуелна па после надоврзи се покани ја на дејт ,секако ќе сфати ако и се приближиш
Мажи, фраери,мангупи,господа нај искрен совет: БАЊАЈТЕ СЕ ПРЕД ДА ИДЕТЕ НА ДЕЈТ СО ДЕВОЈКА. Бањајте се редовно, и не само кога идете на дејт,ама кога идете тоа да биде обавезно! Значи да повториме, туш, сапун ( наједноставна комбинација) рексона под мишка.... И сменета облека а не истата шо цел ден сте ја носеле,е у тој случај џабе сте се бањале кога ќе натнете испотена маица или дуксер. Заби миење пред искачање задолжително, особено ако планирате да лапате. Свака част изузетцима шо си обрнуваат внимание и увек мирисаат на чисто бањато и намирисано. Капа им симнувам на таквите.
Тоа е веќе стварно безобразно, да ми дое настеган со лук и кромид толку многу ќе го усрамам шо нема да знае у која дупка да се сокрие
Затоа се иде на дејт у кафана и прво а многу битно прашање е дали јаде лук Ако не јаде, нема втор дејт )
Mnogu ste delikatni, ne e do mirisot ni kurac, do poznanstva e , dzabe e SE ako Nikoj NE te znae vo poshirokata masa narod Znam , sum SE druzel so prijateli so vnimavale so parfem , stil, SE , dzabe , nemaat zenski, nemaat opkruzenje takvo niti Mozat da zapoznaat, a socijalnite mrezi SE sranje A toa ako mi se sviga nekoja mnogu karakterno i u izgled togas gajle mi e I da korne da smrdi, samo pod miski da ne shiri smrdea i pred seks tusiranje I toa e , pozz
Hahah jas mozi i da go izedam takov. Direk vkafana ke go nosam. Ednas bev zatreskana i mi dojde so luk jadeno. Nema gajle, go potisnav salam hahahahahahahahah