Еве една нормална женска што за почеток слуша нормална музика а не новиве јас пијам џони она моет ја облечен во гучи она во прада две линии и сепаре(јас барем мислам дека на сите понови песни текстот им е ваков)
Мене ми треба совет, раскинав со женска ми има 2 недели сеуште не сум опраен ама не ја сфаќам ми раскина поради моето понашање пошто сум кажал "на никој не му е гајле за мене" иначе и претходно имавме мн пати раскинувано ама на 1 ден па се смирувавме ама ова веке 2 недели веке е крај и другите ја прашувале за мене несакала да слушне за мене као за 2 недели да и изчезна љубовта која ја имаше она а преголема љубов имаше, иначе пред 1 недела ми напиша дека ме сака ама не може да продолжи и плачела е сега не ја сфаќам поентата се сакаме а раскинати сме, можеби сака пауза не знам ама многу ладна е сега као да никогаш не сум и значел ништо, не знам можеби стварно ме забораила веке и плус пробуваше да ме напраи љубоморна после раскинувањето сега што е а јас јас премногу ја сакав и ја сакам сеуште не можам да си се совземам дека ја нема во мојот живот не знам како да беше таа правата толку добро се чуствувавме кога бевме заедно а да и си љубоморевме многу двајцата еден на друг кога она ке искочеше посебно и јас, нејсе барам совет што може да биде во женската глава дали вака ладно се понаша да не ги открие вистинските чуства или стварно е така?
Колку години имате? Искрено ако веќе сте прекинале и не сака контакт, продолжи си и ти понатаму. Не вреди за секого да си го трошиме времето
Нејќи ништо со тебе и покажи и дека и ти нејќиш. Че ти се врати можеби некогаш, ако си паметен нема да ја прифатиш.
Ај мислење После неколку коментари на некој теми овде и слично.....почнав да добивам пораки од членка овде (профил со многу мислења и коментари) .. за да на крајот после многу пораки (а малку мои-секако одбивни) почнав да добивам и експлицитни фотографии . Што мислите, како да постапам? (А верувам дека и членката ке прочита па ке собере памет)
Ами, јас ги бришам. Не сум таков,,кодош" особено не за личност која тврди дека ме знае многу убаво лично, и дека сме имале тн и тн..
@MkdBoy Поправи ме ако грешам, колку што те имам тука прочитано, татко си на мало бебенце и мислам дека немаш потреба да трошиш енергија на ова. Ако не сакаш да пријавиш, мислам дека можеш да блокираш пораки/членови и тоа е тоа.
Па не може совет да даде кога си пишал како првоодделенче ! Ако веќе бараш нешто потруди се да биде кратко и јасно.