Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. MediaRes

MediaRes Истакнат член

Се зачлени на:
    8 ноември 2022
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    221
    Немора како прваче. Идеално би било осмоодделенец, а ако има 20 барем како матурант :D.

2. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.308
    Допаѓања:
    13.239
    Кажи која е, да биде поинтересно.:D

Убаво ти рекоа, постои копче "пријави" зашо кодош да испаднеш?
    Штом те вознемирува нејзината содржина или пријави или игнорирај, освен ако не ти годи вниманието, тоа е друго.:)
    Мада има ептен напорни типови, било машки или женски кои ќе спамаат до бесконечност, ако ти се намерачила тешко да се спасиш, освен да пријавиш па може и бан ќе изеде ама ако е некоја луда ќе праи и милион профили за само да замара се дур сама не се откаже и не и здосади.

3. Бела Луна

Бела Луна Активен член

Се зачлени на:
    28 јули 2023
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    121
    и магдонос )

На AAKG му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Musicallinmylife

Musicallinmylife Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2022
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    1.460
    Здраво вака, запознав едно девојче, работевме заедно, цело време се гледавме ќе ми се насмевне она па јас, и многу ми се допадна, се видовме еднаш пред фирма она си одеше а јас одев на работа бидејќи бевме во различни смени си направивме муабет се добро. И оттогаш ја немам видено, уште три дена бев на работа ама дека различни смени и се не се видовме и после тоа си дадов отказ. Е сега не знам како да ја контактирам, бев до местото каде што работев и сакав да се видиме, да напрам отворен муабет и да ја прашам, ама не се погодивме со време, а не можем да се доближувам до фирмата бидејќи не заврши добро работата, јас немам социјални мрежи, па што мислите како да ја контактирам?

5. mandrace

mandrace Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2023
    Пораки:
    439
    Допаѓања:
    348
    Решението ти е на дофат , стави социјални мрежи

На AAKG и Musicallinmylife им се допаѓа ова.
  6. Musicallinmylife

Се зачлени на:
    8 јули 2022
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    1.460
    Пробав, имав еден фб за барање работа па го избришав џабе стоеше со денови изгледа не користи фб или многу ретко, инста нема, ама мислам дека е и срамежлива можеби и е непријатно пред колегите, дека после тоа се видовме пред фирма си направивме муабет си се насмевнавме и толку.

7. mandrace

mandrace Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2023
    Пораки:
    439
    Допаѓања:
    348
    Џабе не се вели дека љубовта се брка , према тоа бркај ( барај ) ја девојката. Има непишано правило дека треба да ја пронајдеш девојктата од 3 до 5 дена од последното видување , после тоа ... време јаде се

8. Musicallinmylife

Се зачлени на:
    8 јули 2022
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    1.460
    Знам за љубовта се прават се, е сега помина малце подолг период скоро две недели па мислам ама некој искрено сака не е битно времето, само што пробав и не успеа и сега барам друго решение. Има едно решение да контактирам еден колега што работат заедно, со него сум добар со други испадна проблеми ама мене ми е да не каже заради нејзе ми е.

Последна измена: 17 август 2023
  9. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.308
    Допаѓања:
    13.239
    Епа како ќе ја најдеш тогаш? :)
    Немате контакт никаков, си требал бар број да и побараш, знам викаш срамежлива па сигурно незгодно ти било.
    Ама вака нема како да се најдете, освен ептен среќа да имаш па случајнo да ја видиш негде.
    Ништо, штом колегата е фин преку него, не му ја мисли многу.
    Речи, ми треба нешто колешката да ја прашам за околу работата, ако не си таму веќе, смисли приказна, излажи, не мора да кажуваш све и да знае.
    Он каков тип е?
    Оговарач, се меша у све и пренесува муабети или не се замара?
    Нема друг начин како да дојдеш до нејзе затоа не се мисли, нема што да изгубиш.:)

На Musicallinmylife му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Musicallinmylife

Се зачлени на:
    8 јули 2022
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    1.460
    Па искрено малку ми беше, ама после тоа отидов да ја прашам од кога напуштив, сакав да направиме искрен муабет. Па не знам каков е малку го знам, ама не примети дека се гледаме, веќе не сум таму на работа. Па ако чекам дали и ќе биде тоа а не сакам да чекам не сакам да се изгубаме, имам храброст само начин барам. Не сум веќе на работа таму не знам каква приказна да смислам некоја уверлива и не препознатлива. Сепак фала ти многу за помошта.

На Mrs. right му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.308
    Допаѓања:
    13.239
    Лесно може да се смисли ако се сака, а и па да не ти е ни гајле шо ќе мисли он, тебе најбитно ти е да се поврзете.
    Еј значи ама комплицираме некад, а реално нема потреба, само се оптеретуваме безврска.

На Dentina и Musicallinmylife им се допаѓа ова.
  12. Musicallinmylife

Се зачлени на:
    8 јули 2022
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    1.460
    Да а и никој не е толку наивен да не сфати, ја не се замарам што ќе мислам заради нејзе да ја заштитам или да се заштитиме бидејќи не заврши добро таму за мене а мене ми е она работи таму јас веќе не. Да така е само ќе мислиш и нема да направиш чекор. Можеби најдобро да кажам како е, само да го замолам да остане меѓу нас.

13. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.308
    Допаѓања:
    13.239
    Абе батали ги дали ќе сфатат или нема.
    А зашо проблем да и праиш не сфаќам?
    Не може у таа фирма вработените со кого сакаат да се гледаат?
    Си бил поранешен вработен па глупо е.:?:
    Шо муабети да не и вадат?
    Па ваљда слободна девојка е, со кој сака ќе се гледа.
    Ич не се замарај, слободно побaрај му контакт.
    Немој после да ти ја земе некој пред нос па да се каеш шо си се мислел.:D

На cresa-jagoda и Musicallinmylife им се допаѓа ова.
  14. Musicallinmylife

Се зачлени на:
    8 јули 2022
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    1.460
    Во право си за се, фала ти многу, сега ќе му пишам на човекот.

На cresa-jagoda и Mrs. right им се допаѓа ова.
  15. Carry

Carry Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2023
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    33
    Ако некој ми кажеше пред 1 година дека љубовта боли волку многу немаше да му веруем, вака се разделив со бифшата уште пред 1 месец ама сеуште ми е у мисли, она има една другарка што не знам ни се мешаше у врската и сеа пробуваат да ме напраат љубоморен јас додека бев со неа 2 работи работев само за да идам до кај неа она живее у друг град раскинавме наводно поради моето понашање амааа ос коа раскинавме она почна да кажува по групи на инстаграм гоа што било меѓу нас дека сум плачел за неа дека иам пуштано машки солзи за неа буквално се мене не знам тешко ми е некако и не ми се живее сите викаат дај си време ама еве еден месец помина исто е се само што она почна сеа и да ме вреѓа и да ме колне и да ги колне тие 9 месеци што била со мене, искрено не знам па ви пишувам тука бар некое советче или да споделите исто или слично искуство фала однапред.❤️

16. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.683
    Допаѓања:
    79.787
    Бивша се преболува, како што ти кажале, кога ќе си дадеш време за тоа ама, најважно од се', се преболува така што ќе ја избришеш од социјални мрежи и нема да имаш никаква поврзаност со неа. Вклучително и слики ако имаш зачувано, избриши ги или стави ги во некој фолдер што ќе го заборавиш додека да ја преболиш. И не си навраќај спомени.
    Од каде знаеш за тебе што кажува? Епа тој извор скини го. И јас сум бивша ама за никој не сум зборувала лошо, тоа за неа говори каква е, тоа е голема услуга за тебе, што си ја оставил зад себе, си се спасил.
    Еден месец е малку за да се преболи, процесот ќе се убрза кога ќе сфатиш дека е ова најдобро за тебе и дека треба да си среќен што си се ослободил од девојка која не те заслужува.

На quattro му/ѝ се допаѓа ова.
  17. mandrace

mandrace Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2023
    Пораки:
    439
    Допаѓања:
    348
    ПОРАСНИ !!!

На sino.o.oka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Carry

Carry Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2023
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    33
    Во право си

19. Carry

Carry Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2023
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    33
    Фала ти премногу многу ми помогна

На Космонаут му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Македонско04!#@

Македонско04!#@ Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2021
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    72
    Судбината ви е напишана и од неа никој не можи да избега. Ако сакате одрекувајте, ама има некои работи што никој нема да ги знај заради тоа што одлучул да пие алкохол, пуши цигари, зема дрога и поминува вечер со различни партнери.
    Има ново нешто што се нарекува одбегнување од бога, а тоа значи дека младите луѓе се повеќе се дават во проблеми и повеќе се депресивни. Љубовта сега е помалку важна, а парите, сексот, дрогата и се она што е најгадно сега се дел од жалното секојдневие.
    Нема љутиш јас кажувам вистина. Имав две бивши со кои само комуницирав и си го поминав времето и сосема завршиш. Сега сум слободен, млад човек кој што созрева и се надградува за понатаму да стекне здрава врска и да создаде фамилија. Нема фанилија без здрава врска и доверба.