Почни прво да ја поздравуваш (ако не ја поздравуваш никогаш). Обично "здраво" или "добар ден" - неколку наредни пати (денови). После недела/две, кога ќе се поздравиш спомни нешто општо. Жешко денес, ладно, лифтов страшен е. Понатаму следни поздравувања може од нога онака на поминување да прашаш "здраво, како сте?" Или нешто во тој стил. После друг пат коа ќе се поздравите пробај да ја застанеш и да ја прашаш нешто во смисла, се разминување стално ама не се знаеме, јас се викам Н/Н а ти/вие? И тако даље... А може и на последново да рипнеш одма.
Јас секогаш прв викам здраво и едно време ја чекав прва да каже ама тоа не се случи и од тогаш се разминувам со ќутење а пак други женски на пример без да ги загледувам ниту познавам со насмевка ќе ми речат здраво дури и пред дечковци без да очекувам.. Мн различни карактери на женски има... Ама ќе пробам пак да ја поздравувам како што викаш
Нема врска пред дечко или не, здраво е основна култура. Ама шом ни здраво не вика, или е намќореста хаха, или ја имаш нешто исплашено.
Да ти врати бар збор, реченица две. Убав ден имај, насмевка , шо има да изгубиш подзборнувај. И во лифт можеш да и кажеш ( пред да дојде твојот кат), извини морав да ти кажам многу убаво изгледаш, имај убав ден. Ебаго ваљда ќе смени фаца
mozi taa ne e namkor,samo i e takva facata,i jas izgledam mnogu losa na faca,ama koga ke me zapoznaj nekoj odma znaat deka ne sum namkor hahahahaha,facata nema vrska so taa kakva e,neka proba ke vidi,kako koj znaj kolku tesko da e da zbornis so zensko...
барав еден саат слична слика на неа на Google и вака изгледа 70% исто како неа, има привлечна харизма барем за мене, само што има плава коса некогаш и кафеава... Јас на пример не барам ништо со неа само малку разговор додека ја изгубам таа привлечност
Ме интересира дали е глупаво ако загледам на инстаграм момче од факултет со кое еднаш имаме на кратко само разговарано? Одиме на исти предавања ама не се знаеме нешто многу многу. Се немаме запознаено, кажано имиња. Што мислите дали е чудно да го загледам? И од машки доколку има добро би било да слушнам мислење. Не знам што би помислил Темава е за машки, ама мислам не смета прашањево тука, во другите теми не добив мислење