Хахаахах епа добро Не гледам причина зошто би било чудно ако го заследиш... Не мислам дека треба толкаво значење да му дадеш на фоловнувањето некого, а мислам дека ни тој нема да му оддаде преголемо значење.
Па што знам, можеби сама си правам преголем overthinking да не е глупо, чудно, зошто имиња немаме разменето ама мене сосем случајно во suggestion ми излезе
Не е глупо, има и женски што први пишуваат на машки, ги викаат за излегување и слично. Таман можеш ете и нешто да му пишеш во врска со предавањата и да почнете муабет
Ништо лошо. Поготово ако се знаеме во живо, логично би ми било и да се пратиме на социјалните мрежи. Кога бев на факултет скоро сите се додадовме меѓу себе. Бар таа, мала група што бевме секогаш заедно на часови и вежби.
Vo kanclerija sme 8 lugje, jas sum samo devojka. Imam koelga, ima 22 god, sedime na edno biro, na pola neli. I postojano se zadevaat maski kako maski znaes. Demek kao,lel onaa koleskana kakov gz ima, cicki kakvi i sl. Si velat megju sebe, bezobrazni muabeti. Nesto praevme muabet za srpska muzika i on kaza deka Dino Merlin mu bil omilen pejac i ja sakal pesnata, deset mljadza. I nesto se chepkaa so maskive i mi veli mene da bese mladja ti samo malo ehh. I odma ovie, aaa i se pustas nea, vaka taka. I on pocrvene... I znajs maski muabeti, hahah I veli eden, ama ona ne e, i ovoj mladuot veli a moze i vaka e dobro i mi se smee vo lice i pocrvene . Licese deka se shali ( Jas imam 32,on 22) I znaes demek aaa ti ja sakas nea... A prethodno, tipacov ovoj od 22, ke mi mestese drugar i fati mu prati zaednicka slika na drugarot i on pisa mnogu e slatka sakam da ja zpoznaam i on e 22. Ne znam dali navistina ima simpatii kon mene. Dobro znam deka e pregolema razlika... A,nema den da ne go dopram ili shtipnam jas, ednostavno taka mi idi.
Незрели детишта. Какво штипкање, ко жена од 32 години треба да поставиш граница и да научат како да се однесуваат како колеги.
Искрено за мене лично, не би со колега, безразлика на години и било шо. Не дека нема да те зезате или било што( ние на работа сме мн опушѕени едни со др у канцеларија што сме) но тоа не преминува никакви граници. Мора да се знаат јасно границите на колеги и ништо повеќе. Онаа народнана не го пикај к… кај шо го вадиш лебот не е за џабе речена
Добро, искрено како не ви се скечи моментиве, колега да ти кажува дека имаш газ и цицки. Само јас мислам дека ова е ненормално во работна средина? А ти па на 32 години фантазираш што би било, леле колку е само сладок. Си се чепкаме под биро. Wtf? Немате камери во работен простор, супервизор кој ве набљудува или распуштена команда. Едно е да си опуштен и да се зафркаваш, друго е да се пипкаш под биро и да го сметаш за врв на романтика. Јас не знам што се случува.
Ахахахаха ме изнасмеа колку и да е трагично. Не мислиш само ти дека не е нормално, секој со здрав разум би мислел вака во однос на ова. Не дека не може врски меѓу колеги да има но ова е нешто друго, буквално си играат мајтап, не знам зашо не го сфаќа тоа. Нит до романтики му е на тој, туку се знае до шо му е. @GirlLove, треба да се одлучиш веќе што сакаш у животот. Голема си. Сигурно и доволно искусна. „Детенцево“ недоделкана зелка заедно со другите колеги си се заебаваат со тебе како сакаат, а тебе исто глеам интересно ти е и ти годи. Внимавај со авантурите, само тоа ќе речам, за да не се изгориш после и да се жалиш. Баш си фина девојка вака што те читам и греота би било да им дозволуваш да си играат со тебе вака. И машките подеднакво. За авантура од ваков калибар, двајца требаат авантуристи, еден ако е, тогаш ништо.
Да ви кажам дека го откачив уште од одма. Си најдов, нормално машко. Плус не ми е колега. Ви благодарам. Се читаме покасно.
Сељачишта. Зрело и воспитано машко нема да се изразува така. Не знам зошто уште ги оправдувате со изговорот машко како машко.
Ептен незрело, невкусно и манијакално однесување на работно место. Годините не се мерило за зрелост во случајов, туку има недостаток на култура и осет. На што личат такви безобразни муабети во канцеларија, коментирање колешки, авантури како дечишта по паркови а не возрасни луѓе на работно место.
Незнам шо ви е чудно кога во кромберг гушкање,гибање,дофрлување и ред други работи тое е секојдневно. Прошла недела имаше тројка две колешки со еден колега така да ништо да не ве чуди,има подамбетер.