Излегувај почесто, не мора да се журки, на секој чекор можеш да запознаеш некоја, искочи на прошетка, теретана, на кафе...
Да не биде дека сум трол, дека ми ја избришаа темата.Не е тролање постов што ќе го пишам. Долго време се допишувам со девојка, која била во врска.Раскина и ми кажа во пораки.Пред да дознаам дека иде со тој што беше, ја прашав дали сака на кафе и тогаш дознав дека е со тој во врска.Сега, откако раскинала, постојано ми кажува дека дечковци ја викаат на кафе.Мислам дека сака да ја викнам на кафе, а јас не сакам сега. Некако не ми е мила више и глупо ми е да искочам. а баш онака, другарски муабети си правиме, кој води кон љубов.Како дечко и девојка. ЗА се си правиме муабет...
Јас мислам дека многу леташ во облаци дека сите сакаат со тебе на кафе . Девојката те рачуна тебе како пријател и затоа ти се доверува. На мене ако ми се допаѓа некое машко нема да идам и да му зборам за други машки. А кафето дали би и го платил?
Многу си напорна во последно време, дали си ваква и во реалнио живот??? Сум имал вакви и сум слушнал за вакви случаеви, ама секогаш завршуваат трагично и поарно да се повлечи дечково оти таа само си бара само занимација- дистракција моментално.
Постои и проекција на чувства. Сметам дека не е заинтересирана, и можеби праи онака муабет. Не можеш сигурно да осетиш според пишување само. Не си тепај време. There's plenty of fish in the sea
Здраво, пак јас. Не знам како налепив пак. Сличен карактер на претходниот, 30 години и пак си шета низ Европа... Рано му било за се рече и овој. Првин да средел некои работи, нз кои па после женска. Добро каде грешам? Не ни зборнав за врска, за брак и сл. Онака сам си кажа.
Веројатно знае што прави, затоа се одлучил сега на живот без девојка.И се посветил на патувања и средување на др животни сфери.
Маж во 30тите и да не знае што да прави со својот живот ич не ти ни треба. Се гледа дека нема никаква амбиција во животот и така нека си тера ако му е убаво. Ако не ти одговара вака да продолжите боље откачи се, веќе он е оформен карактер, нема да го смениш.
Со тој што излегов претходно, имаше 29 и ми кажа дека куферот мајка му и сестра му, му го местеле. Знам сестра му го бараше ноќеска после 12,бевме излезени ( таа не знаеше дека е со мене) му викаше по телефон каде е е ноќеска и оти не е приберан дома. Тој воопшто не се кажувал дома каде оди и кога ќе се врати.