Ова само на форумов демек поштени се?Колку ги знам што кажале *Да* на прашањето за дома.Мислев грешка сум, но не било грешка. Не се правете поштени, сите сме луѓе и грешиме.
Нека каже дека е тоа Рики од биљарката мажот, носел тревки за чај за смирење живаца и готово завршена работа
Дали ако прекинам да и пишувам, на почеток позаладено потоа скоро ич, е подобро отколку да и речам во лице како стојат работите? Се работи за лице што ме бендисува, да ми годи стварно, ама од друга страна не сакам заради огромната разлика во години, 20 сега наполни. Не сум кукавица ама и не сакам да и го скршам сио филм или посрамотам ако ја одбијам, не знам дали ќе ме разбере, а знае дека сум 30..
Знаеше ти колку год има кога почнавте да се допишувате? Искрено, подобро да и кажеш дека ради годините и ради тоа што следствено на разликата најверојатно имате различни ставови/желби/приоритети, мислиш дека е подобро да не продолжите со комуникација и запознавање. Бар јас секад ценам искреност, особено од 30 годишен маж.... незрело би било да ја гоустнеш.
Umm, se druzhi si bratuceda mi i pomisliv deka uchea vo ist klas ( 3 od 4te bea vo ist klas) i otkako doznav.. uz muabet deka napraj 20 mi padna sio film. Ce ve poslusham i denovive ce i kazham. Nemav losha misla da j a povredam, samo mislev ako i kazham direktno da ne e pobolno otkolku vaka na nekoj nacin da se otkazhi..
Реално ако само годините ти се пречка и не е некоја огромна разлика, сепак е веќе полнолетна. Права љубав године не брои.
Ах бре машки при толку убави жени, во девојки од 20 год. Или ако си бараш само за да се издуваш. Младо, младо хехехе. Кажи и дирек, ама со убаво и остани во дистанциран контакт.
Da taka rekov za prethodnata so bevme 8 godini razlika, iskreno taa mi e najdolna gramica so smetam sme vo "ist" svet..
Убаво те читам, одлуки носи сам. За што ја сакаш? За секс само? За некаква си врска без врска? За сериозна Врска?
Aj preprocitaj me i vtorio post i vrati se da me citiras. Nishto ne sakam, samo sakam pobezbolno da bidi, oti sepak e kulturna i korektna, a da ne povreduvam bilo koj, barem ete takov sum jas i orashav dali da bidam distanciran laden ili da zbornam denovive ama verojano kje e vtorovo.