Јас разбирам до ~35г зашто се дешава под сплет на околности да има застој во емотивниот развој не по нивна вина и нормално ако работат на себе и го препознале проблемот. Е после 35,6 ако ништо не се сменило веќе ми кажува дека ништо од него не бидува и не ме интересира веќе причината, едноставно касно е по некои мои лични стандарди.
За секс? Па ни за секс не би, некако неќам да знат мажите кај живеам најдолго шо можи т.е. дур не проценам дека можам да им вервам. Према мене позрело е да се кажи. Дали крши филм? Да. Ама дали исто така полека или наеднаш целосно гоустнување само створа анксиозност („Чекај намали со пишење? Не му сум поќе атрактивна? Ај можи на работа е ...“ па дури и како резултат да пробва поќе да се труди или при целосно гоустнување можи и дури целосно да се испитува дали нешто згрешила итн). Зрело е да се кажи нешто. Се лутат обично ако од старт кажиме дека имаме некој као демек не ни пишеле да ни се пуштат шо се уфилмуваме, исто се лутат кога враќаме од култура зошто љубезноста е интерпретирана како флерт. Дали си сигурен дека тоа не е ситуацијата? Во секој случај биле фер дека ти кажале дека имаат некој. Ако навистина сакале да те маткаат - немало да ти кажат. Од се тука ќе го издвојам само болдираното. Чупе како тебе му треба покасно оти ти си wifey материјал. То значи дека сака да шара дур можи, ама ако реши да е сериозен еве баш ти си изборот. Ако ти е мисла, зборај со него за шо очекувања има од иднината и мислам дека ќе биди отворен со тоа „па во моментов не барам врска ама многу убо ми е со тебе“ и некои такви работи. Ама шо и да решиш, базирано на тие информации ќе можиш да донесиш одлука шо би било најдобро за тебе. Особено сингл мажи кои се постари не се најзрелите особи. Слободно прашај ме како знам. Мислам знаев и претходно ама морав да тестирам хипотеза.
@theowndemon Gi poslushav ovde chlenojte i odokolu i kazhav deka za dejtanje otprilika smetam se sho e ma 7 8 godini mi e premnogu oti smetam porazlicni generacii sme itn. Posle smenivme temi drugi, poso e fudbalerka, pa potoa se ponalce i pomalce muabet.. i toa e.
Искрено, мене некој така да ме откачи и дека не е заинтересиран за дејтање, поќе не ни му пишувам, па нит се интересирам. Ако веќе еднаш сум му дала шанса.
Епа не е иди бе Старк, не иди со толку млади девојчиња, не се загледувај и готово, решен проблем. Остај ги ти нив, ти си нели тука позрелиот, па така и постапувај.
Dobro de, me citirsshe own demon od pred nz koja nedela beshe i i lishav, losho e? Treba da se objasnuvam pak koga imate ako stisnite ma citiranoto ce vidite otkaj pocna sio muabet. Ja izlitiv tastaturata
Ај види сеа. Одамна се знаеме со машково, и му велам вчера, Еј, смени слика,( имаше пролетна, летна некоја.) На таа и таа си поубав и му ја опишувам сликава. И ми вели, не. Ок, велам. И на крај ми вели, сега гол ќе се слечам и ќе ја стаам на профил. Не знаев, дали да се смеам или да плачам хахах. Му реков пробај. Иначе, машково е 37 или 38. Малку ми беше, шалава ко недолична. И и други работи слични ми има кажувано.. Не знам дали пребирам......
Дан имаш случајно проблеми со овертинкинг? Да глупо е, ама на секој му се дешава да каже некоја глупост.
Какви шали јас кажувам и ми кажуваат па не е ништо страшно. Искрено, мене поглуп ми е муабетот некој да ми кажува дали да сменам слика отколку да се нашали. Ко она, на глупо прашање - глуп одговор, така и ова.