Ме заследува девојче, ај и јас да ја заследам, не ме прифаќа да ја следам. Ај си реков можи по грешка ме следи ете, ама сеуште ме следи. ЗОШТО?
Зошто некои луѓе, што емотивно ми наштетиле, дека така ќе поминат? Со игнорирање и избегавање ништо не постигнуваат ништо. И префрлање вина само на мене. Разговор треба , ама не со секој можеш да разговараш трезвено.
Еден совет до маживеако некој пишува во некоја група на viber каде што има многу членови, не е важно за што е групата, аман не се убацувајте во приватна порака со "Здраво", ајде добиваш Здраво затоа што можеби сакаш да ме прашаш нешто во врска со тоа што сум пишала во групата, ама не можи втората реченица да ти е "Сакаш да се запознаеме?". Ај на Фб ок, ај на Инста ама на Вибер
Ова ми се има десено од групана инфо сообраќај…. Зарем до толку сте очајни мажи бе? Порано најголема гордост било на жена да и пријдеш, да се запознаете, сега спаднавте на вибер пишување од по групи…. Ужас
БАХАХАХАХАХА не се секирај и мене ми пишуваат ама од групи за анксиозност и слично... Ептен будала работа.
Здраво девојки, Имам една ситуација,па би сакал да чујам ваши мислења. Во диско видов едно девојче кое ми се допадна и се мислев дали да ѝ пристапам во живо,но некако времињата се сменети, па ако пристапиш во живо си манијак. Ја барав по социјални мрежи и после неколку дена ја пронајдов. Ја заследив и пишав, но само сеен, сторињата ми ги гледа, по грешка знае да ми стегне лајк на слика, па да го избрише.. Значи ми го гледа профилот. Реагирав на слика, само лајк ми стисна и повторно без одговор.. Неможам да разберам доколку не и се допаѓам можела да не ме заследува или веднаш да ме избрише, блокира, вака некако си на средина и глупа ситуација. Како да реагирам на ова?
па ако има некој и прифаќа други, некако не ми е баш ок.. можеби јас имам грешка сфакања толку нема повише внимание само тие два пати и тоа е тоа...
Ај тоа а замислите друг родител од соученичка да ви пише приватна на вибер, што до сега во живот го немате видено. Зборувам за машка особа.
па таа секако ме забележа во диското, бевме маса до маса.. Прв пат ја гледам во живо,исто и таа мене. Ако сум и направил follow намерите ми се јасни и таа тоа мислам дека го знае.. Штом прифаќаш рандом личност, сигурно не ја прифакаш за џабе... Еве пример јас прифаќам само пријатели, познаници и секако ако ме фоловне девојка за да се запознаеме
Па и јас кога сум била во врска имам прифаќано на инста, не мора ништо да значи тоа. Ако таа си има зацртано кого свиѓа или со кого е во врска може кого сака да прифаќа.
Ова го гледам како red flag... Прифаќање и додавање на непознати лица од двете страни ако не се сингл..од каде таква потреба, зошто?