Уф да, не ми падна на памет тоа. Заклучок, прифаќаат и додаваат за да имаат повеќе лајкови. Okay, сеедно, пак доаѓам на она red flag I don't need that sh*t.
Ако сум со некого и знам дека ми се допаѓа и дека си имаме конекција, стварно не ми е важно кого прифаќам или додадам. Не се работи за други луѓе, туку за врската што ја имам со него. Се додека има доверба, зошто тоа би требало да биде проблем, нема да имам overthinking за некоја ситница кога знам каде и како си стојам со дечкото.
Ако се работи за врската со него, а не за другите луѓе, што ќе ти се непознатите, небитни стрејнџери шо ги додаваш и прифаќаш ? Која би ти била потребата ?
Мислам дека бев јасна, нема да ме разубедиш, ви мрда гзот затоа прифаќате и додавате. Ако е НЕБИТНО, зашо прифаќаш? да имаш удварач на лагер ако раскинете ? Зашо не си кажеш пф кој е па овој небитен фрц десилајн. Него си викаш небитно е кој си ке ми се најдеш. Знаеш дека тој шо го прифаќаш ке седне со другарите и ке каже дај да ја аднам, ама има дечко, нмв ке прифати сите ги прифаќа. Ти си знаеш ама мене оваа достапност на зафатени девојки ми е бљак. Мене кога ми е небитно јас искулирам зашо би го прифатила ако имам дечко, познанства другарства ли ке ствараш онлајн пошо малку ти е со дечко ти шо имаш. Ова е само мое мислење, вашето си е ваше.
Те разбирам но тоа е твое мислење, јас прифаќам на инста затоа што не ми мења ништо во љубовниот живот затоа што си ги имам оцртано моите цели. Тоа се само социјалните мрежи и не гледам што ина толку длабоко. Ако имате доверба со дечкото, тогаш кој прифаќаш на инста не е никаков проблем затоа најважна е врската што ја имате во реалниот живот, а не за тоа кој следиш или кој те следи на инста.
Читам и се смеам, сите плачат жените вака жените така... Еве пример имате примања од 5000 евра месечно, се шеташ некаде и гледаш на крај на денот си изгубил 10 денари некаде дали ќе се нервираш и ќе плачеш или просто нема да ги ставиш на ум тие 10 денари Епа тоа е со девојките имаат преголемо внимание од машка страна и истото се случува, раскинала на некој поради некоја глупа причина знае дека има барем 500 души што чекаат на ред и тој човек воопшто не го ни памти повеќе од 1 секунда. Тоа е тоа, реалноста е грозна.
Друже, 10 денари ли ти е вредноста? Каде ти е самодовербата? Прифати се. Сакај се повеќе. Работи на себе. Биди подобра верзија. Набилдај самодоверба. Цени се повеќе. Тогаш и другите повеќе ќе те ценат и нема да имаш вакво депримирачко мислење.
Така е другар, но јас не ја цитирав мојата страна и колку се ценам, фала му на господ сум на добар етап во кариера и живот, башка сум доста секси хаха и знам колку вредам. Сакав да ја доловам психологијата на девојките и како тие функционираат во денешно време. И дека не им е важно кој каков е, само да се има нешто
Зависи колку јака била конекцијата со личноста. Ако човекот со кого сум имала контакт не ми значел многу и не сум го познавала долго, брзо ќе го заборавам. Ама ако сме се поврзале на подлабоко ниво, сме биле подолго време заедно тогаш тоа не се заборава, тоа боли и никогаш не прекинува да боли.