Освен шо ти е комшика, имате ли нешто друго заедничко? Имате ли некаков муабет у живо? На здраво ли сте само? Или ни тоа? Како воопшто дошло до аднување на соц. мрежи? Викаш она твоите ги знае? Си праат муабет? Можеби треба на ручек да ја викнеш. Јас лично, повеќе сакам некој да ми напраи муабет во живо, отколку да одговарам на пораки. Не само за ваква ситуација, него поише сакам и кога сум со другарки да се најдеме на кафе, да си позбориме, отколку да пишувам пораки. Но секој е различен.
За жал немаме, ја додадов јас на иг не гледам ништо лошо во тоа и таа мене после ме додаде.. Нормално дека во живо е поубаво одколку преку порака но не сум имал таква прилика, да сум имал мислам дека немаше овде да барам совет ваљда
Абе прво терај така како шо ти кажав. Мора да ја опуштиш со пишување прво . После ќе и кажеш " ајде комшо на кафе" . И ќе се видите во живо
Nailed it. Читајќи го ова почнав да размислувам на комшики кои не сум ги видел одамна за да можам да им го пишам ова @Mcrae и пиша ли ? или уше чекаш ?
Бев во дискотека и седев со друштво на шанкот. Од спротивната страна на шанкот имаше женско друштво. Не ги приметував многу, а едно пола саат пред да си заминам, забележав дека една од тие девојки ме погледнува неколку пати, но со кратки погледи (бидејќи откако ќе ме видеше дека ја гледам, го тргаше погледот). Што мислите вие, дали ова би значело нешто? Знам дека тешко е да ја најдам која е, но само ме интересира дали тоа би значело нешто?
Кажи во која дискотека си бил, кој град... Може среќничката ќе се пронајде и еве, љубов ќе се роди од Фемина
Ахх, на фемина ако ја барам, тешко мене. Нема да е овде сиг. А и плус што да кажам, дека сум бил во тоа и тоа диско, во тој град, да се опишам и на крај и матичен да кажам и цела фемина ќе ме знае. Не е така едноставно. А и шансите да ја најдам се 1%.
Океј океј, не се нервирај. Мала шала беше Инаку да, и на Фемина се имаат најдено многу парови, т.е. од овде се имаат запознато.
Oti be se plasis da se kazis kojsi, na slatki maki ce bidis ce te baraat site. Eve jas air ne mozam da krenam
А шо пиша? Вајда културен беше и ненаметлив? Значи и таа дигната некоја.. Да не ме мислат маживе овде само за нив дека важи коа ги напаѓам, ако не ми се допаѓа нешто. Сеен стварно преглупо нешто е, па врати бе аман, заблагодари се, поздрави го, толку ли е тешко.. Мислиш ќе ги изедеш, па се плашат. Не чини вака. Акциите си ги дигаат, али сакам од глава да им се удри некој ден, кој и да е, небитно кој пол, за сите важи.
Па ваљда културно ќе се појавам негде ако сакам културно и да бидам добредојден нели хахах пишав здраво иако сме комшии ретко се гледаме па морав вака да ти пишам