Ako ti reci nekoja deka porano trcala po maski so ne se emocionalno dostapni na nekoj nacin, a sea (demek) smeneta.. should give a try or give up ?
Poprajvme muabet okolu ova kako razmisluva sega i mi dade interesni odgovori vo smisla deka smeta ako e so emotiven tip valjda avtomatski postabilen, ponalce glavobolki i slichno i isto taka emocionalna stabilnost i valjda nikos ne bi ti zdosadilo ( da, ako e vozrasna i znae so bara saka i ceni). Do negde se soglasuvam oti i mene vo vrski mi bilo monotono ama sum probal da smenam napravam neshto za da e pointeresno. Da bidam iskren od moja gledna tocka, odamna ne sum zasednuval so nekogo dolgo vreme i docna da si prajme muabet, iame slicni hobi i naviki, bi bila ok partner... Inace imame izlezeno vo zivo nekolku pati i ednas pointimni.. ama nekako ko da me kochat rabotive(reels sekos taka mi prajca, aj muabetov aj, drustvoto so go ima, posebno drugarkite i se apla "poslobodni" stil na zivot si vodat) i taka nekoi raboti ne mi idat vo ista recenica.. ama vremevo bi pokazhalo ako probame neshto...
Вака сега. Во фаза на рана врска или гледање сум, ама ми смета нешто.. и сакам да ми кажите ваше мислење. Девојкава порано се има гледано да речам или не знам шо праеле со мој поранешен апла близок пријател. Сакам да зборувам на некој начин дали имало нешто или не, се додека е тазе да одлучам дали е ок да продолжам или не.