То ми е и поентата Старк. Важно е да напрајш како е исправно пред се за себе е ова, после и за партнерот. А, зошто сака како шо сака - ќе мора неа да ја прашаш. Ние можиме само да годиме 1001 причина и можи пак да не погодиме и 1002та причина да е.
Можи не се доизјаснав ко шо треба не ми беше логично порано ај за посериозно се допишувавме нејќеше, а сеа пример ваљда би ја сфатил како, до секс и е, ама без заштита. Не ми е логично како можи, така оти пример мене ми е нехигиенски , несакана бременост и болести не дај боже.. ај еднаш ми рече одоколу муабет си реков на смеа е и слично, ама почна пак.. а то не ми се бендисува. Ме интересираше од женски аспект, ова за да забремени не верувам, пошто ако ме сакаше за сериозна врска на времето јас бев шо предложив ама не сакаше таа.
Да има такви за жал.. Ама на прво место се манирите Си кажувам од мој аспект. Јас пример нејќам арогантни сељаци шо мислат дека светот се врти околу нив на почеток се фини и шармантни, а после си го покажуваат вистинското лице кога гледаат дека ги сакаш
Лелеее се изнасмеавбесплатен материјал за оплодување. А скап материјал за оплодување што би бил тогаш хахаха
Сеа у пораки ке ти се јават многу донори кој без пари кој плаќа за да биде донор ќе ти се разјасни ...
Може така и е поубаво па затоа така сака не верувам дека сакала да ја забремениш ко што пишаа погоре..
NIKAKO BEZ ZASTITA... Ne se igraj, ne ste vo vrska dolgo vreme.Seks bez obvrski so tebe i uste so koj znae kolku. Misli si na zdravjeto. Ic ne ja ebi