Дали е добра идејава да купам цвеќе и за храна за мачињата ( има мачиња многу е битно да ме засакаат јахаха)? Би имале некој вид на дејт во нејзиниот град..
Можеш чоколадо и цвеќе и некој украс а за мачиња ти предлагам некоја играчка,храна баш и не за на прв состанок.Опушти се тоа е најважно дека сакаш да и посветиш внимание а мачињата ќе ги придобиеш со љубов.
За мачињата немој храна ако не си добро информиран која точно ја јадат. Ама, ок би биле некакви играчки или ремчиња со ѕвончиња. За неа ако веќе си разбрал дали сака цвеќиња, да. Додај и нешто благо.
Не ми е место овде да давам идеја ама добро, за цвеќе земи лале посебно е некако слатко и нежно како женскиот пол
Купи цвеќе и благо нешто ко за прв дејт, за мачињата остај за некој нареден пат. Едит: прочитав дека не е прв прв, но сепак како што се спомна погоре, најдобро е понатаму за храна за мачиња.
Може каснам, ама ко човек шо чува мачки баш би било убаво храна, ако не храна може некои од оние мали грицки како награди што се или сл
Помина се во најубав ред освен чоколадото шо се стопи в кола и не и го дадов па барав да купам во продавница .. прв пат бев таму абер немав кај има продавница ама се снајдов. Само шо невреме ме фати.
Планирав за роденденот на девојка ми да и направам изненадување нешто како прослава. И сега незнам дали е подобро да бидеме само јас и таа или да поканам и нејзини поблиски другарки? Што мислите вие?
Зависи од тоа каков тип на девојка е. Дали сака да слави роденден или не. Доколку сака би било убаво да ги викнеш и поблиските другари/ки, доколку е топ што неќе да слави, подобро е само вие двајца да сте. Или доколку ти сакаш да биде поромантично и интимно- сами бидете
Доколку е љубител на прослави нема да згрешиш.Таман ви е возраста за ваков вид на изненадувања.Уживајте во животот.Среќен роденден