@SugarHoney немој да мислеш дека и тие пред 2003 се нешто поарни... исто што кажа и тие го прават пред 2003 година...
Незнам ете некое хоби сигурно имаш. Пример лупам не фаќај здраво за готово, ракомет ете тренирај, сигурно ќе најдеш истомисленик некој. Планинарење. Било што. Или по дифолт мора да е клуб и љубител на ноќен живот? Ако одговорот е да мора да знаеш каков тип на луѓе, посебно машки кои одат по клубови.
Пред кооперација на гајби. Тука обично седат "политичари" и ја "оправаат" Македонија. Само да допијат и ке ја дооправат
@ThePharmacist пред коперација седат вистинските луѓе, со пиво, посебна, конзерва и веѓета, оние што глумат "кремци" одат по кафани!
@Bratot домаќините, обичниот народ, што не глумат "елита", што живеат во реалноста, а не што летат во облаци. @Adidas888 а по кафаните, рестораните сите што идат се на сок, никој не пие алкохол
Јас пак мислев дека се проста пијана раја често пати и насилна која не знае кај пошла и кај дошла Лајк , ко онаа од Австралија со онај со венот шо велеше, лајк мама и тате му купија комбе на зетот
Кој ви кажа дека тие пред продавница што пијат пиво се вистински луѓе Тоа се најпропаднатите пијаници, кога ќе видите маж седнат пред продавница и пие бегајте колку ве држат нозете од такви. И воопшто не се домаќини како што спомна некој погоре.
Имавме кратка преписка со тебе во темата околу религија ако си верник друже жени ја па имајте секс немој да го правиш тоа пред брак. Поздрав и секое добро.
А јас по грешка наместо посебна идеа тебе сум те цитирал. Секако моето мислење беше саркастично. А за парк се сложувам на времето и јас таму излегував. А има и сеуште дечки и девојки што таму можат да се најдат.
A dali seuste postojat maski koj ke bidat posveteni na svojte devojki zeni a ne samo na nivnite majki Znaci vo smisla ozenet i mesto zena deca na 1 mesto samo mama ja spomenuva ne ja vadi od usta majka mi ova majka mi ona A ti se da spremas doma da se trudis da udovolis a majka mu nisto teska mrza
Па нааајголемиот дел од мажите на првото место ги ставаат своите сопруги па дури потоа мајка си. Тие што не го прават тоа би требало да отидат на психијатар по дијагноза. Имаат некое нарушување.