Pa stom e vazno prasanje sigurno ne e nekoe glupo prasnje... zar ne ??? Valda nie mazite znaeme sto postavuvame prasanje
Ако е важно нешто за тебе не значи дека за сите е важно.. Плус не кажа конкретно за што и какво прашање, како можат да ти кажат дали од нивна страна е глупо или не и зошто би молчела.. Не мора да си женско за да разбереш дека ако некој молчи на нешто само не сака да разговара за тоа, а причини многу можат да бидат, едноставно е..
Не знам кај да го пишам тука,ама мислам најсоодветно е. Добро каде исчезна МАШКИОТ РОД . Што им е на машкиве бре. Со кој и да се допишува е бетер од жена, наместо да каже јас ке дојдам ми вика ти дојди во мојот град. Мислам брат да не сакаш и фустан да ти купам и шминка и фризура да ти платам ебаго. А има и полоши.... сакаат ко некоја ефтина курва да те шетаат по хотели,и на задно седиште у кола,а немаат муда да те фатат за рака пред сите ко сите нормални луѓе. Запаметете ние ве бираме вас и сте многу лесно заменливи...затоа повеќе храброст.....
Ај фиил ју систер.. Истото се прашувам и јас ама веќе престанав. Веќе ни иницијатива не преземаат треба ти да ги поканиш нив ги мрзи (иако имам покането прва не е дека глумам недостижна) ама ај донт лајк ит... Слабо мужи во вистинска смисла на зборот.
А зашто мислиш дека, вие сте незаменливи? И не бирате вие, него се бираме взаемно, зашто ако нема кликнување од двете страни џабе е све.Тој што сака да те држи за рака и шета,и секаде покажува, има искрени намери со тебе, оној кој сака да те вози на задно седиште, и шета по хотели само, намерите се знаат.А се согласувам, дека мажи има све помалце и помалце, а идат уште полоши времиња за жал.
Не беше вака порано. Не знам што се смени. Ама едно знам. Радо би да се окапам од работа и да плаќам све за себе, одколку да делам 50/50 со машко. Радо би да платам цел доручек за мене и другарка ми, одколку 50/50 на дејт. Радо би да одплаќам кола шест години одколку да седнам во седиште за после да ми рече "ај назад да седнеме". И сама да си излезам одколку да ме гледа ко теле "ама ај ти одбери кај да идеме?" Јас да планирам? Јас да се спремам 2 саати, да изменам цел ден за тебе, да си испланирам, да искочам, да слушам глупи муабети кај шо си збориш само за себеси, и згора на тоа да си платам сама. За на крај "ај кај мене дома". Ггггнаси. Радо би со улично куче да шетам, имаат поише осет. Они се балерини скриени во клозет, бтв. Истите имаат женски и се на грајндер. И си најдов чаре, во странство се помалце пички, така да само зависи на среќата и каде кого ќе најдеш.
Тука е машкиот род, само што некои од вас имаат ОГРОМНИ очекувања. Тоа што ти не знаеш да одбереш кој да ти биде дечко, туку кој ти дојде и тој што става бемвиња на стори, е твоја и ваша кривица. Тоа што те викнал ти да одиш кај него не е којзнае што. Може работи и не може, а и нема сопствено возило за да дојде, да те собере и да те шета низ твојот град и да ти го направи ќејфот на вас принцезите разгалени. Ептен ниско ти е мислењево.
Проблем е што не знае шо сака, нејке да планира ама други кога ќе испланираат досадни се, муабет праеле хаха, ама па тие што и рекле дома да одат за да не праат муабет тие па клошари биле, ако оделе на ручек, па ако настојува машкото да плати тогаш и ги скратува човековите права, ако и рече 50-50 па тогаш е пичка, вака најубаво со другарка, најсигурно си е, ем ќе си платиш ем ќе си пооговараш кој што носел на работа денес и кој со кого се плескал.Најлесно е да кажеш нема мажи или нема жени, и да си продолжиш со животот, не знаејќи што сакаш.
А што е погрешно мажот да го организира состанокот? НАРОЧИТО коа цела женска популација се жали буквално на таа ситница?
Абе само им е криво што се мрзи и ќе треба да поработат малце, оти неможе веќе да се добие путка со најминимум "труд"