Буквалистот во мене сфати како да тој остава тегли и шишиња незатворени по дома, и таа само затвора т.е. "става капаче" на се што ќе најде отворено. Инаку, @Stark нема спас од ова, навикни се. Со чит код ќе се дозаебеш, седи си мирен.
Ти да си жив и здрав, шо му се сеќираш толку.. А и народната шо вика: "Се танчи, се танчии ама не се кине". Така да, пали wh читот и шибај, тој гледаше низ ѕидови ти ќе гледаш низ прсти и така
А што очекуваш со бракот да се смени? Тоа е само парче хартија. Нема да ѝ се смени карактерот откако ќе потпише.
@Stark Според мене, Ако пример да речеме одите подолго време и таа не е тој тип на карактер, туку сега само во последно време е вака, може да има причина. Може нешто ти си ја повредил со некоја твоја постапка несвесно и бидејќи не е адресирано навреме, сега од такт ја вади секоја твоја ситница Исто така, може да биде некој личен проблем кој не го споделила, па сега вака нервозата ја филтрира преку забелешки за неважни работи. Може и едноставно да ја нервира моменталната настинка. Во секој случај, купи Киндер, прегрни ја и седни и смирено прашај. Со убаво сè се решава Гуд лак
Абе капачето го разбрав, знаев други нема да го разберат Читот ми фалеше за јас да разберам што сака @Stark само полошо ќе биде, на поарно не оди. И тоа што не ме нервирало пред брак, сега ме нервира. Пример, паркирањето не сум го приметувала-сега живци ми кине. На празен паркинг, тој најдалеку ќе се паркира. Е не е за развод работава, ама ако си одите на нерви по 6 месеци врска (фигуративно) не е баш за машала.
Run Forrest, RUN X2 може не, ама X3, X4... Не си ставај трн во здрава нога Или еднаш кажуваш и ако повтори, слободно нека си бара нов дечко/маж. Не знам зошто трпите секакви жени. Овие не се жени, туку деца. Епа со деца детски ќе постапуваш. П.с. Тој што не те разбра, изгледа не сака да те разбери.
Сте чуле за разбирање и за компромиси вие? За разговор, за дијалог? И на вас мажите секакви сваштарии ви се опростуваат, и се поминува преку тоа, а глеам коа се работи за вас сте свилени. Тоа кај мама само. Нашле па зашле.
За паркирањето може ти да си во право, ама за тресењето ќебе она да е. Извини, ама од твојот пол не ве бива баш за тоа. Правите бетер и од мачката со опашката. Ако она е од рогастите знаци, не ѝ е само моментално расположение. Ако ти се останува со неа, иљачот е да се помириш со тоа и да не ѝ ги тргаш капачињата.
@Stark Ако ти правиш компромис за ова, таа ќе прави за нешто друго, секој нешто од некого "трпи" ако е љубов во прашање, ќе се најде компромис и решение, ако не секој на свој страна, ама сите имаме маани, така да..
Нека не те лажат. Со многу другари иам зборено на темава и видено со свои очи. Нема да те гледаат исто.
Да до некаде точно. Одбивни им се нападни женски. Мене ми кажува братучед ми што живее во Чешка, Чехињи, Украинки биле премногу опуштени и сами се ставале на машки а машкиве ги одбиваат воопшто не им се привлечни такви. Што не значи дека ако пишеш е нападно али да им се пушташ нападно е. Кај нас посебно во Мк порезервирани сме женските, а во Србија исто имам впечаток дека подостапни се.
Не гледам ништо лошо во тоа прва да пише, ќе знае на што е.. Ако тој не знае дека таа воопшто постои и она си чека на него најверојатно никогаш нема да и пише.