Тоа што си излажал е твоја вина, а нејзино дали ќе прости.. Сите знаеме дека од почеток може да се провлече некоја лага која си ја кажал некогаш кога не сте биле ништо, што после не знаеме како да ја кажаме.. Ама секој си ги сноси последиците за своите постапки, ако таа не може да ти прости и толку многу пати те одбила и ти кажала и зошто раскинуваате и не е океј од твоја страна од разни броеви да и ѕв.. Ајде да сте биле со години во врска и наеднаш без збор исчезне разбирам да ја побараш и од др број од загриженост да видиш што и зошто, ама кога веќе знаеш нема потреба..
Од признание дека сум ја сакал и таа ме сакала.Па се до кога кажав дека сум ја излажал(но не кажав за што - ок беше).Но, дека кажав за што ја излажав, одма ми се нафрливте и ме направивте манијак и демнач. Погоре имаше коментар дека немала карактер(банана карактер и бил).
прочитја горе, на апликација ја запознав.Таа сама иницијатираше запознавање.Плус го лаже полицаецот дека само *неколку* кафиња биле.
Чим скроз ти е нормално да демнеш некој шо те избегава и да те пријавуваат во полиција и пак да продолжуваш со истото, ти си цел делулу, којзнае шо и имаш напраено шо те има откачено.
Има разлика од лага до лага.. Ако ти каже некој "те излажав дека јадев сабајле ама не јадев" и "те излажав дека си ми единствен" за кое ќе се налутиш? Не си дете штом лажеш дека имаш помалку години, да си некој 16-17 години па да качиш една за да не си малолетен од тоа што толку ти работи мозокот на тие години човек да рече се излажал не размислува... Ама ете си можел кога си видел дека е сериозно веднаш да кажеш дека годините таму не ти се пишани реални..
Ми не ќе да е налутена заради годините, туку те открила навреме дека не си тачен и избегала. Дај остај ја жити се. Чим те пријавила не те сака и готово.
Оатај годините, типов уопште не е свесен дека неговите постапки повредуваат луѓе и се погрешни. За лечење е.
Не е под 18.Не сум толку педо, манијак или демнач како што ме направија другиве тука. Ни лично не ме познаваш, а имаш право да осудуваш.До толку се спушти, колку и јас што ја излажав.
Лажење е озбилен ред флег иако многу го сметаат као да е нешто лајт. За демнењево но комент, манијак што не прифаќа не за одговор. Преиспитај се.
Oh, i can go lower, кога се во прашање такви ко тебе. Ти пишаа сите да ја оставиш а ти се фати за тој еден коментар дека немала карактер. Не ти зборам за лошо, ама целосно ја негираш вистинската ситуација.
@StefCek Темата е совети од женска страна, И ние како жени, ти велиме во што е проблемот. Не се годините во прашање. Move on навистина, остави ја девојката
Обично мажите во доцните 30ти па 40ти лажат млади девојчиња во рани 20ти...ко на пример ти за годините. И чим ситуацијата ескалирала до степен да те пријави во полиција значи ти ужасно си ја замарал по пораки. И некој да ти пишува од разни броеви пораки , а притоа се изјаснила дека несака ништо со тебе, е еден вид на психичко вознемирување. Врати си ги сега точните години и размисли и повлечи се зрело од девојчето.
Не дека не сакаш да и доаѓаш туку се плашиш од полицијата.. Лагата е помалку од ова сега што го правиш.. Манијачки е...