1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    1.227
    Допаѓања:
    5.123
    Па нели таа прекинала затоа што немаш кола?

2. StefCek

StefCek Активен член

Се зачлени на:
    7 април 2026
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    54
    Ја немаше долго време, после врати.

3. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    1.227
    Допаѓања:
    5.123
    Значи таа не сака ништо со тебе, ама уште не запознае ти си утрипуваш дека сте во врска.. Дефинитвно не си и се допаднал и не е поради материјалното, туку поради начинот на кој комуницираш, криеш работи, лажеш... Поработи ти на карактерот и смени го начинот на кој разговараш особено со женскиот пол, не си ништо повеќе само затоа што си машко, нема рогови да ти пораснат ако се однесуваш грубо и одбиваш да одговориш искрено на поставени прашања..

На Mumoftwo30, TwistedSister и StefCek им се допаѓа ова.
  4. StefCek

StefCek Активен член

Се зачлени на:
    7 април 2026
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    54
    Подобро тоа, него да не работам ништо како тебе и да се жалам дека ВИ ми ја земала работата.

5. StefCek

StefCek Активен член

Се зачлени на:
    7 април 2026
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    54
    Никој не кажал и не се трипам дека сум во врска со девојката.Каде го прочита тоа?Прво кафе ни е...Ќе поработам и на карактерот и на други битни работи, како автото да си го направам.Никој не ја ни излажал за ништо и секако некои работи ќе ги кријам.Не ја познавам добро девојката.Баш имаше момент кога нешто ново и кажав и се изненади и секако ќе се изненади кога не се знаеме многу долго време за тоа да и го кажам.

6. Julianne89

Julianne89 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2022
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    71
    Можеби требало само да кажеш на сервис ми е, ништо страшно. А исто и прво кафе било, не троши толку енергија мислејќи на тоа. Ако треба да биде, ќе биде.

7. StefCek

StefCek Активен член

Се зачлени на:
    7 април 2026
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    54
    Биднало веќе.

8. Julianne89

Julianne89 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2022
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    71
    Епа, тоа е тогаш. Attachment is the root of all suffering или бар така си се тешам

9. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.180
    Допаѓања:
    42.199
    @StefCek еве мене на пример материјалните нешта, длабок џеб и коли не ме интересираат бидејќи фала му на бога имам мозок да заработам сама и не сакам да трошам пари на партнерот ама карактер ко твојот и однесување посебно овде на форумот со начинот на враќање ми е страшно одбивен.
    Можеби и не е до девојката туку до твојот карактер на кој треба да поработиш.

На boo3, Mumoftwo30, MiloMalo и 4 други им се допаѓа ова.
  10. StefCek

StefCek Активен член

Се зачлени на:
    7 април 2026
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    54
    Се приврзав за една.И патев ептен многу.Ако прочиташ горе, дојдов до пријавување во полиција.

11. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.490
    Допаѓања:
    45.759
    @StefCek
    Тоа што си хиперфиксиран на колата и поради некое просто прашање уз муабет сам си даваш заклучок дека те гоустнала заради колата е знак дека ти имаш некој комплекс поврзан со финансии и имање добра кола а имаш и создадена слика за сите жени дека се материјалистки па чекаш и најмала ситница за да си ги потврдиш тие очекувања.

Види колку нелогично и параноично пишуваш, што од страна навистина делува како да мозокот ти е испран од маносферата кај што истовремемо си измачуван и од нереални идеали дека треба да си натпросечно богат, и од потсвесно карактеризирање на жените како површни безмозочни суштества кои само чекаат да им кажеш колку пари имаш. Најдобронамерен совет, излези си од кругов.

На Gosh, Mumoftwo30, kim.k и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    1.227
    Допаѓања:
    5.123
    Во полиција не си пријавен затоа што си пател туку затоа што си ја демнеел девојката и присилувал на врска со тебе иако ти кажала зошто прекинува и дека не сака комуникација... Не си пишувал од што си бил повреден или не си знаел што е причината зошто не ти пишува а и не сте биле долго во врска, па да каже човек дека те мавнало на психа..
    Ти само гледаш да имаш девојка и сите што ќе стапиш во контакт сакаш уште веднаш да се во врска со тебе и дури и да не им одговара нешто да се во врска со тебе по секоја цена..
    Ако некоја не сака врска ја малтретираш психички за да биде во врска, кога разбереш дека нема шанси плукаш по девојката и и ставаш етикети како матријалист...

На Tam4yy, Adidas888 и pinklipstick им се допаѓа ова.
  13. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.412
    Допаѓања:
    33.147
    Која работа друже :rofl:

На Mumoftwo30 и Panda00 им се допаѓа ова.
  14. StefCek

StefCek Активен член

Се зачлени на:
    7 април 2026
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    54
    Од каде оваа констатација?Не го знаеш ни односот ни со едната, ни со другата девојка.
    Беше таму да видиш дали сакам да бидат во врска со мене?Знаеш со колку девојки сум искочил на кафе пред да прашам за оваа девојка сега што ја гледам?
    И воопшто не е точно со етикетирањето на девојките што не сакаат дасе со мене.Погрешна дијагноза друже *д-ре*.Само осудување.

15. Ne znam koj

Ne znam koj Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2023
    Пораки:
    449
    Допаѓања:
    374
    Kako da mu se dopadnam na masko?

16. Medea.

Medea. Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    1.663
    Биди си своја ако му се допаднеш на некој ќе му де допаднеш ти како што си а нњ да се преправаш да глумиш нешто што не си.

17. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.576
    Допаѓања:
    13.037
    @Ne znam koj Работи на себе за себе за да го немаш овој мајндсет.

Префрли си го фокусот и енергијата на себе. Инвестирај си во изгледот и знаењето, направи да ти биде удобно во сопствената кожа, да имаш здрава самодоверба, да правиш работи кои те исполнуваат, да се сакаш себеси.

Што е за тебе, секако нема да те одмине.

Како да му се допаднеш на маж, кој патем е the easiest thing to have, треба да ти биде последна мисла на ум.

A ако си со став, како на маж да се допаднеш, само можеш на погрешни да налеташ и да заглавиш во динамика каде цело време по него ќе трчaш :*:

На Mumoftwo30 и Ne znam koj им се допаѓа ова.
  18. Ne znam koj

Ne znam koj Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2023
    Пораки:
    449
    Допаѓања:
    374
    @Polyincognito имам самодоверба плафон.Работам на себе.Е сега се облекувам ок-и убаво ми е на мене,но не премодерно.Не следам мода и ти ме гледаш во другата група.
    Оваа мислам не ми е опсесија,туку ме газат годините 40 во Јули -а немам врска.
    Фала сепак на советите.

На Polyincognito му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.576
    Допаѓања:
    13.037
    @Ne znam koj Таман работа, нема потреба да бидеш премодерна или да глумиш нешто што не си, за да се допаднеш на некој.

Би рекла пробај да бидеш малку поотворена, ете да воведеш нова рутина во секојдневието, да се запишеш на некоја нова активност, да пробаш нешто ново.

Ако си за запознавање онлајн, може да пробаш и некоја дејтинг апликација или да се зачлениш во некоја Фејсбук група од таков карактер, па дури ете и на балканско ниво, не мора да е само Македонија.

Едноставно не да трчиш по некој, но да си бидеш општо поактивна меѓу луѓе, со патувања или преку работното место, со одење на семинари, курсеви и сл.

Не се разочарувај, буквално животот е пред тебе :f:

20. Medea.

Medea. Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    1.663
    Ако имаш самодоверба плафон нема да прашуваш “како да му се допаднам на машко,,