Може малце да смирите доживљаи со беспотребните коментари. Дојди на 40 години сингл, па коментирај тогаш за самодоверба. Прашањето веројатно е лошо формулирано, јас го разбирам како себепреиспитување, што погрешно прави членката, затоа и спомнува некои банални работи како мода и облекување, тоа не е знак само на ниска самодоверба, туку желба да преиспита одредени околности и динамики.
@Ne znam koj Машките немаат не знам какви критериуми ако не сте знаеле. Така да сигурно не би те одбил ако покажеш интерес. Единствено он ако е несигурен и срамежлив може да те одбие. Ги познавам доволно психолошки. И ми се имаат згадено искрено.
Па мисли не знам да читам како пишала така сфаќам. Не сфаќам што е со нервозите само кажав затоа што она рече имала самодоверба до плафон па ми е чудно како некој да има самодоверба а да прашува така. Нема потреба да се нервираш толку или удираат комплексите ?
Колку имам да кажам ама ај ќе скратам. Прво, ако си во финансиска криза, не ти е време за дејтање. Второ, односот ти е никаков, така да пред да дејташ среди си го тоа. Трето, денес рандом машки частат пијачки и не ни доаѓаат да се запознаат, а не па да замараат, така да чему потреба да нагласиш дека си ја почастил пијачка. Немаш кола, океј, најди некоја на која тоа нема да ѝ смета, иако мислам дека највеќе тебе ти смета и затоа овие комплекси и муабети дека сите се материјалистки. Маж си, ебате. И не се објаснувај сега дека ти била на сервис, не пиеме нафта. А и да ти е, крај краева стварно е небитно. Не е проблемот во колата, туку во тебе.
Кој? Баш ме интересира. Дава или даваат? Кои или кој? Молимте разјасни ми дека нема да можам кафе на раат да испијам од секирации
Па да. Се трескав од земја и јас со тоа дека нема врска да нема автомобил, ама кога размислив поубаво, не планирам да се влечкам по автобуси дотерана. Се повлекувам од коментарот дека не ми е битно дали имал или немал кола. П.с јас си имам кола, треба да си има и тој, не планирам личен шофер да сум.
Ако ти имаш кола како тогаш ќе се влечкаш по автобуси? Нели е логично тоа што имаш ти он да има нешто друго и така да се дополнувате?
До некаде ја разбирам, нема човек кој не би сакал да се почуствува онака, баш вреден до степен каде твојот дејт специјално би те земал и возел до местото на состанок, романтика е. Ама па да судиш дали некој има кола или не, без да гледаш финансиска состојба нивна во тој момент, е малку несозреан како пристап.