Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    5.312
    @Slavejpile
    Џабе објаснуваш ваков сум, таков сум, незнам ти каков си, земи промени нешто кај тебе, излези од тој твој круг во глава, со готвење и седење во мир и тишина како пензионер ќе си останеш вечно сам.
    На крајот од денот џабе ти ќе ми готвиш и ќе ми продаваш дипломатии кога си досаден лик.

На dorota и Tam4yy им се допаѓа ова.
  2. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.578
    Допаѓања:
    46.391
    На таков рандом стикер ретко која девојка би ти одговорила, изгледа како да си и пишал само зашто ти лајкнала. А еден лајк на видео од непознат човек не значи многу. Особено па не на тикток. Место здраво или хеј, пиши на некоја со која што имате нешто заедничко, да се разврзе некоја тема, инаку здраво што правиш е многу сувопарно и не произведува некаков интересен разговор.

На hermosa, Tam4yy, Slavejpile и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    1.710
    Абе уживај во младоста шетај,оди по забави па кад тад ќе ти испадни шанса за врска. Не се замарај до толку не е крај на свет.

На eliesaab, Slavejpile и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  4. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    14.382
    Допаѓања:
    84.594
    Јас би ти рекла, немој да осудуваш пред да запознаеш некоја. Ти неколку прилики си ги отпишал веднаш. Гласините не се секогаш така како што се чинат.
    Не е страшно, млад си, ќе имаш прилики, некогаш се појавуваат најнеочекувано.

На Slavejpile му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    4.062
    Допаѓања:
    51.191
    Еми по тие цркви и манастири нема ли собири нешто да идеш и таму па некоја баба да те такса за внука или па некое свештено лице да ти најде некоја врсничка?

Мислам сеа, ја седам дома али не сакам да запознавам преку инста епа нема да ти дојде на врата дома сама.

Еве ќе ти пишат и од форумов верувај, излези на дејт, или па пробрчкај по пријатели на инста некоја вака симпатична што ти е пиши и и после ден два викни ја на кафе не масирај многу со смајлиња и досадни муабети по пораки.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  6. DragonFly22

DragonFly22 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2024
    Пораки:
    1.371
    Допаѓања:
    6.544
    Бабите што работеа како стројнички се извадени ликови од меѓуградските бус линии и особено од возовите со кои во Мк. се патува со саати:D.

Има виц за ова, кога Јапонците дознале колку долго се патува од пр. Ск. до Бт. си помислиле Македонија дека е огромна држава.

Свештените лица немаат таква обрска, а некогаш па и Бог за некои нешта не може да ти помогне, ако сам не си помогнеш и покажеш иницијатива.

7. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    1.470
    Допаѓања:
    6.030
    Најверојатно има ама зависи која црква организира, некои само литургии имаат, некои имаат и концерти, предавања..
    За во Мкд не знам со сигурност кај има, ама на 29ти сега во Србија има концерт во Београд во "Свети Сава" храмот, па ако е тоа нешто што го исполнува може така да си оди на концерти во цркви..
    Screenshot_2026-06-19-11-01-49-263_com.android.chrome-edit.jpg
    Има и предавања некогаш се одржуваат..
    Сигурно има и во Мкд црква што одржува концерти, предавања само треба да праша некој што знае.

А и не мора баба некоја да најде за да му биде стројник, многу млади има што одат во црква и на литургија особено за поголеми празници или во посета на позначајни манастири и храмови.. Јас во црква неколку другари имам запознаено..

8. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    18.574
    Допаѓања:
    138.612
    Нека следи српски Проводаџија.
    Може ќе си најде некоја од таму, само да им остави број на одговорните. :rofl:

На FlirtBerry, Trexane, Petarpan933064 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. StefCek

StefCek Активен член

Се зачлени на:
    7 април 2026
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    66
    Ај и јас на форумов да пишам.Не сум го посетил долго време.

Најдов работа, работам на себе, бев на обуки во странство.Девојкава што ја запознав, уште сме во некој контакт.Но, некако е ладно.Не знам дали јас имам згрешено, но додека бев на обуки се допишувавме и кога се вратив, искочив и и кажав дали размислила за врска.Откако и го кажав тоа, седнавме, направивме муабет дека таа била пред брзо време(5 месеци ) во врска и сега сакала кариера, но, се двоумеше и ми рече како да се видиме.Не ја притискав, но наеднаш ја снема.
    Де, ќе пише, па ќе ја снема, во круг некој.

Не ја притискам откако минатата недела и пишав за кафе.Не сме биле во контакт од тогаш.

Совети?Или да оставам што биде биде.

10. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.716
    Допаѓања:
    13.640
    @StefCek She doesn't like you, не е заинтересирана толку :*:

На Unknown_7, StefCek и Adidas888 им се допаѓа ова.
  11. StefCek

StefCek Активен член

Се зачлени на:
    7 април 2026
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    66
    живи здрави...

12. Dek0

Dek0 Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2026
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    23
    Месеци откако пишав последно на форумот за тематикава, ама еве уште неможам да си најдам женска.
    Бре што женска, situationship, somethingship. Апсолутно ништо не ми се дешава. Излегувам 1-2 пати во неделата (толку време), теретана, работа.
    Контактов со девојки ми е на минимум. Луѓево се скапаја изневерување, менување...
    Незгодно ми е на рандомки да им пишувам на Instagram, кога претходно не сме воспоставиле контакт во живо.
    Дејтингов за мене како математичка формула со сите променливи непознати да ми се.

На Tam4yy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. arwen93

arwen93 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.980
    Ќе си најдеш кога ќе престанеш да ја бараш.
    Не знам што има лошо ако и пишеш на некоја а сте немале контакт во живо претходно.

На Малечка Малинка му/ѝ се допаѓа ова.
  14. pinklipstick

pinklipstick Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2025
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    954
    (facepalm) супер што немаш девојка. :hai:

15. Dek0

Dek0 Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2026
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    23
    Не знам како работи тоа ќе најдеш кога престанеш да бараш.
    А за второто, ми делува мањачки.

Не гледам ништо супер во тоа? Или беше сарказам за тоа што пишав дека изневеруваат? Пробав да доловам поента.

16. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.688
    Допаѓања:
    42.402
    Не сака. Се друго е изговор.

Не и пишувај повеќе. Јасно ти ставила до знаење.
    Време е да продолжиш понатаму.

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. MrsBrown

MrsBrown Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2024
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    450
    Можеби преку некој другар што има девојка, така имаш начин да запознаеш некоја.

18. Dek0

Dek0 Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2026
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    23
    Немам таков случај. Во друштвото што сме, само еден има девојка и изолирана е од нас :) Од некоја причина. Нема такво мешање.
    Како work life / love life / private life поделба некако доаѓа.

19. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.716
    Допаѓања:
    13.640
    @Dek0 Како очекуваш различен резултат, ако не правиш ништо поразлично од стандардната рутина? :?:

Мој совет е наместо да се фокусираш на пронаоѓање девојка, фокусирај се да си го прошириш социјалниот круг, да создадеш прилики да запознаеш општо нови луѓе - и мажи и жени :*:

20. Dek0

Dek0 Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2026
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    23
    Easier said than done.
    Не разбирам како би го направил ова, кога едино време после работа што ми останува е за втеретана, спремање јадење, нешто +- ова и ако одам до едно кафе еднаш неделно и тоа е.

Дури стварно не ми е јасно како луѓето што се во брак/имаат деца успеваат да постигнат се, како работа + грижа за себе + останато.

На tsanemsit му/ѝ се допаѓа ова.