Во тој случај сте покриени за кризни ситуации, нема потреба да паничиш. Едно е да немаш ќеиф за вожња или да не можеш, сосем друго е да очекуваш дека друг треба/мора да те вози без да возвратиш кога ќе треба.
Кое куче сега? Јас со кучиња имам подобар однос отколку со мажите, на куче нема шанси глас да кренам. Повеќе добро од кучиња имам видено отколку од мажи.
Некој да ми објасни како од тоа дали сите жени имаат критериум мажот да има кола стигнавте до куче и мечки?
Ќе земам ќе го завршам моево на шала, за femdom отворете си објава во темите за секс, ќе има што да се изназборите...
Сме супериорни, камо среќа повеќе жени да го сфаќаа тоа. Мажите многу убаво го знаат тоа, затоа сакаат да направат да се осеќаме безвредни
Во femdom се знае каде има hole, и што е goal Шала е за целиот тој женски полов супериоризам, да не ме отепате
Една супериорност шо да ти причам, од дома нема искачање ако нема кој да ти тури бензин и да те вози. Некои жени на Месечината се качија, некои други уште се самоубедуваат дека маж со кола е успех во животот.