И јас скорото бев етикетирана дека си седам како крава дома и ги трошев парите на мм. Како што и викав на @Adidas888 јас не сум родена за доручек, јас сум за главно јелоооо! Шала на страна ние убав живот си тераме, ем материјалисти, ем уживаме во животот, не се поклонуваме пред мажите, овие што бараат рамноправност нека ја барат од љубомора, друго нема.
Успех во животот е она што сама ќе го изградиш. А добар маж е среќа исто како 7ца на лото, исто толку е и тешко да го најдеш.
Земи не и нас со тебе следен пат кога одиш. Колку се забавни офтопик муабетите, жално што ќе ги избришат.. Ама жал ми е и за модераторите што ќе имаат плус работа.
Маж без кола е успех? Како си ти поуспешна од жена која сака буквално се од еден маж? Можам слободно да кажам дека сум многу среќна жена што никогаш не ги намалив критериумите, или ќе добијам се, или ништо. Колата ни донела еден куп среќни моменти. Без неа, ќе не утепала монотонија. Но, на некој му е доживљај до парк и назад да оди. За тоа може и со автобус. Мене ми е Европа да ја шетам. Пак ќе дојдеме со заклучокот, зависи колку сметаш дека заслужуваш.
До кај стигнавме каков е заклучокот или советот од женска страна, дали мажот без кола е маж или не? И дали е прифатливо било каква кола или се гледа понова, поскапа?
Јас сум за да има кола. На денешно време колата е потреба, посебно маж да не знае да вози. Јас не сакам да возам и не планирам цел живот никаде да не мрднам.
Обавезно поскапа, како мислиш да се качат во ултра ефтина кола, пфффф... Ма не бре, каков маж, ако нема кола ништо не е, не се ни погледнува таков. Најголемите ропаци што возат кола од 15 години, до 30г. се со извадена рака низ прозор, и ечи Аца Лукас у позадина, успат пиво у рака и строго појас нема ставено, зошто кои се тие да му кажуваат правила на него. Ама не, тој битно кола има, а дали може од мама и тато му е купена, не е битно. Битно кола да се има, значи!!!! Господееее!