Затоа немам кола јас, нејќам да имам проблеми жени да ме напаѓаат на семафор додека чекам или нешто слично
Абе шо бидна со овие од форумов, тргнаа на одмор порано или? Цел ден се утепавме карајќи тука, никој ништо да избрише
Што ти е тешко да сфатиш не знам. Како да се тешиш ако знаеш дека некој е ружен ама има пари. Не, барем за мене зборувам. Нема нешто што не сакам кај маж ми. И физички изглед и карактер, буквално нема подобро за мене. Целосната слика е совршена. Ако мислиш дека само од љубов се живее, многу грешиш. Финансиите се најголем убиец на секој брак.
Толку ти сече, не си крива ни ти И? Се пофали у реду је. Шо кур сакате прајте, како сакате живејте, али вие се исмевате со недолжни, мајтап си играте, заборавате од кај сте дошле, и заборавате една важна ствар - тркалото се врти
За убава жена и ТРЕБА да се троши пари. Инвестиција е тоа. Како да кажам, а да не сум до крајност осудувана дека и во крш кола не влегувам?!
На 21век и треба да се цениш ако сакаш да те ценат и да си поставиш став дека не си заменлива. Самодовербата е свето нешто!