1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.963
    Допаѓања:
    134.821
    Прекини да глеаш у секоја женска потенцијална девојка, прекини по секоја цена да бараш девојка, биди природен, прави си нормален муабет, не го води веднаш кон предлог за излегување, дозволи да запознаеш некоја добра па дури ако ти се појават чувства тогаш да ја поканиш на состанок.

На Stark, SparkyAngel, tessie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Ок значи вака сеа , вечер славам со големо друштво 20+ луѓе и дознав дека и таа едната што сум фрлил окце дека иде исто и сега прашањето ми е за брадата...

Значи 7 дена е стара и се двоумам дали да ја избричам или да ја оставам ? што повеќе преферираат женските за нова год чиста фаца или грмушка фаца ? ружен сум и со и без така да тоа не е фактор и се надевам ќе добијам одговор , фала однапред

На Captain-Omni, Daydream и crimson им се допаѓа ова.
  3. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Oфф, тоа навистина зависи од вкусот на девојката (темата „Дали преферирате брада кај партнерот“ е чист доказ за тоа). Биди свој, донеси одлука врз основа на тоа како ти би се чувствувал комотно. Не е толку важно што имаш на себе колку што е важно како го носиш. :) И ... fingers crossed. (fingers)

На jacqueline.s и Daydream им се допаѓа ова.
  4. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Брат ако си ружен и со и без, оди со брада само среди ја...помалку ружен ќе бидиш :D
    Прашај ти какви сака таа од околу ако неможеш нејзе и наредена работа ти е

На Arthur му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.239
    Допаѓања:
    10.356
    Остави ја, помажествено ќе изгледаш со неа.8-|
    Само среди ја оти има разлика од маж со убаво средена брада до фаца како бездомник.No pun intended.
    И за тоа со девојчето...држам среќа.(fingers)

На Captain-Omni и tessie им се допаѓа ова.
  6. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Jesus fucking christ

Со оглед дека немам време ни ресурси за средување , ќе сечеме грмушката ,
    Таман ќе рече " awww such a cute baby face awwww " и ќе ме штипне за образ....

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    ^ Шо ја е*ам, ќе ја сечам. :lol:

Не се замарај толку. Среди си се најдобро што можеш, вооружи се со позитивна енергија, помини си убаво, другото само по себе ќе си дојде.

8. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    10.887
    Допаѓања:
    132.543
    Другар, напиј ја, секако ке си убав. После тоа биди фин и забавен, па нема да и е битно како изгледаш. Јас сум за да одиш со брада, па ако каже дека не сака брада, на следен состанок бричен да и отидеш :)

На Kartman, Captain-Omni и galapce им се допаѓа ова.
  9. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Pecky колку повеќе се оптеретуваш со тоа и колку повеќе го мислиш тоа се потешко ќе ти биде. Не гледај на тоа како нешто што МОРАШ да го направиш или дека мора само затоа што сите твоите другари излегле со по неколку девојчиња. Нема некоја филизофија тука. Чим ти се допаѓа некое девојче ја каниш на кафе и готово. Чисто да се видите запознаете, поразговарате и готово. По некој ден ако ти се допадне можеш да ја викнеш да се видите насамо на друго место и толку. Ако те одбие голема работа, следен пат повеќе среќа. Но тоа не значи да ја викнеш да се видите секоја девојка што ќе ја сретнеш на улица, туку некоја што ти се допаѓа. Дури и тие момчиња што ги гледаш дека се прават фраери низ град поради тоа што измувале пола град верувај ми дека и тие некогаш биле одбиени од некоја. Неможеш да очекуваш секоја што ќе ја прашаш да прифати, но не треба да се разочаруваш веднаш и да губиш самодоверба поради тоа. Секој си е убав и добар на свој начин. Освен тоа тек имаш 16 години па има време нема потреба да брзаш за ништо.

Stifler123 вљубувањето не се случува кога ти сакаш или кога тебе ќе ти текне туку си доаѓа само по себе. МУ кажав и на другарот над тебе, прво и основно не смееш да брзаш затоа што ако брзаш голема е веројатноста да згрешиш. Ти си влегол од една врска во друга и ете си ја утнал работата. Сега ти никаде не наведе зошто сте се разделиле со бившата ама ако сеуште толку многу ја сакаш зошто не се обидеш да се смирите? Ако успееш добро, ако не пак добро. Подобро е да пробаш а не успееш отколку по некое време да сфатиш дека всушност си можеш а не си се ниту успеал. Ако не биде ништо од бившата продолжи да си го тераш животот како што најдобро умееш и знаеш. Не си ни прв ни последен без девојка. Па девојка не е нешто што мора да се има цел живот, секоја минута, секундаа..!

10. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.804
    Moore mislis tie samite znaat kako preferiraat?
    Vidi kolkavi fami se krenati niz temite nokti za nova godina i se ke ti e jasno.
    Ako si frlil okce na takvo mome
    da si go zemes.Ne mometo,okceto.:D
    Good luck..

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. stranger

stranger Нов член

Се зачлени на:
    1 јануари 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво
    -Се надевам дека ќе добам некој добар совет значит вака е работава.

Немиоди баш најдобро со женските ми требат некој совет од тоа каво понашање сакаат спрема нив.
    А искрајно не сум пробал баш да им се пуштам на многу девојчиња бидејќи ми е страв да не ме одбиат.
    Сега има едно девојче кое го му има фрлено око ама искрајнио незнам како да и се пуштам :D

12. Dar02311

Dar02311 Нов член

Се зачлени на:
    1 февруари 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво, имам 15 години и имам голем проблем. Многу сум срамежлив. Сеуште не сум пришол на ниедно девојче кое ми се свиѓало. Дури не пишам ни на фб. Колкав ми е проблемот што барам совет од женскo? Ме срам да се советувам со другари, бидејќи ќе ми се исмејуваат. Два пати на фб имам почнато разговор но после онаа Здраво, како си, што правиш, се вкочанувам и незнам што да пишам. Ве молам помогнете и дадите ми совет.

13. thefuturedoctor

thefuturedoctor Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2015
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    21
    Ех да добиев по паричка за секое срамежливо машко што сум го запознала хаха. Вака да ти кажам значи имаш 15 години многу си мал и нема потреба да се нервираш толку за тоа што ќе кажиш што ќе направиш со девојчината дали ќе му се допадне или не бидејќи и да те одбие некоја или да те игнорира за некој месец ти тоа нема ни да го памтиш и нема воопшто да ти биди битно, колку и да мислиш дека бендисуваш некоја и се нервираш што мисли за тебе и слично по некое време нема ни да ја памтиш, мојот совет ти е да правиш инстиктивно како што ти мислиш дека треба, а за на фб вопшто не се преокупирај што да пишуваш зошто некоја ако ти врати и сака да разговара со тебе и не е баш битно на која тема разговарате. најбитно од се немој да се менуваш и да изграваш некој мангуп или нешто што не си, не треба да се страмиш оти си страмежлив има многу женски ( јас една од нив) кои што повеќе ги сакаат страмежливите и тоа е многу слатко кога гледаш дека некој се страми кога е со тебе и со тоа гледаш дека стварно те бендисува а не како некој од машките денес кои воопшто не се грижат за девојчињата сamо ги користат. Значи само биди тоа што си, собери храброст понекогаш и направи го тоа што мислиш дека треба и ризикувај, ти гарантирам дека ќе најдеш на некоја која ќе те сака за тоа што си само не се менувај. Се надевам дека бев од помош ;)

На Stark и Dar02311 им се допаѓа ова.
  14. thefuturedoctor

thefuturedoctor Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2015
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    21
    Немој да бидиш идиот не се занесувај многу, биди мил и гржлив со тие што ги бендисуваш, нека забележи дека се гржиш за неа повеќе од другите и тоа е доволно, биди другар пред се со неа и кога ќе дојде време ќе и кажеш како се чуствуваш и после се верувај дека нема да има срце да те одбие ако забележи од дела дека стварно ја бендисуваш а не само зборови. Тоа ти е најдобра тактика ама ако несакаш толку да се замараш барај си некои лесни женски кажувај му дека ги сакаш и дека некогаш не си запознал никоја како неа клишеа и толку.. сепак ова не ти би го препорачала :shake:

На Dar02311 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. anja_queen

anja_queen Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    41
    Bidi priroden, nema potreba od nekoe posebno spremanje za prv flert :)

16. PoPaj mornarot

PoPaj mornarot Нов член

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo ajde zenski pomagajte :D ima edno devojce koe mi se svijga ama sonea ne se poznavame :( pa sea neznam od kaj da e fatam rabotav. Na fb koga bi i pisal misla deka bi bilo samo zdravo, kakosi , stoprajs,,, i tuka ke zaglavime....

17. Pecky

Pecky Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    8
    Ајде ова ќе ве замолам да му направите Reply што побрзо :D
    Значи вака: Со девојчево се запознав на нова година, но не праевме многу муабет и ја аднав на фб.
    Од тогаш ми има се лајкнато(глупо е малце со фејзбуков знам) и ми враќа на коментари срценца мрценца оно ово...и сеа сакам да ја прашам да излеземе..
    Дали имате некој идеи што да праиме каде да одиме и како да ја смувам (првпат ќе ми биде затоа прашувам) фала ви многу однапред :) <3

18. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.470
    Допаѓања:
    54.972
    Покани ја на кафе , на некое помирно место да си разговарате општо малку и опуштено , а ако треба да ја смуваш сето тоа ќе се случи спонтано , на пример ако видиш дека и таа дава некоии знаци на симпатизирање ,само опушти се и не грижи се , само по себе ќе се деси .Сепак немој да навалуваш премногу пред да знаеш на што си , остави тоа срценцата на фб , во реалноста е се поинаку ..позз и со среќа :D

19. cokacola

cokacola Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    16
    Девојки помагајте како да и се приближам на девојка

20. cokacola

cokacola Активен член