Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Место „здраво како си“, пробај со „Браво, срце си“ и одма под тоа стави и линк од последната слика што ја прикачила. ;)

2. Scyther

Scyther Нов член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Мислам да поканам една девојка на дејт, ама сакам да биде поинтересно од стандардното одење на кафе. Која активност во Скопје би била идеалниот дејт според женско мислење?

3. Bubamaricka

Bubamaricka Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    2.353
    Кино/театар, па после тоа некаде на пијачка :)

На Nausicaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. SunshineYo

SunshineYo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2014
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    316
    Епa зaвиси oд девoјкaтa. Дoкoлку е пoспoртски тип мoжеш нa куглaње дa јa oднесеш, a aкo не сaкa спoртoви ти кaжa @Bubamaricka пoздрaв и убaв пoмин.

На Bubamaricka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Абе не ги лажи децава.

На joy1, Anonymous-Mr.Known, Captain-Omni и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Punk girl

Punk girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2015
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    436
    На прв дејт, брцни ја у фонтана. Ако е жена ќе издржи, ако те опцуе не ти треба такова .8)

На JustFun, joy1 и Captain-Omni им се допаѓа ова.
  7. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.587
    Покани ја во аква паркот да идете, ем ке ја видиш во костим за капење дали е згодна, ем ке ја учиш да плива ем заедно на лизгалките ке си се пуштате, саде мераци и весело.

На joy1 и Petar80 им се допаѓа ова.
  8. gec

gec Нов член

Се зачлени на:
    29 јуни 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здраво, се зачленив на форумов само за да чујам мислења на други девојки.
    Вака, една девојка што работи во локална продавничка ја поканив на кафе. Кога ја прашав дали сака да идеме на кафе или слично како да се засрами и беше giggly :) ми се претстави и земав бројче. Па баш тој период требаше да се врати дома (не е од мојот град). Па ми рече после 2 недели дека може да ја барам кога сакам. Го болдирам ова последново пошто мислам дека е клучно. Според овие знаци јас мислам дека и се допаѓам.
    Поминаа тие 2 недели, и се јавив и ми рече дека била многу зафатена периодов.
    Океј, сфаќам. После некое време и пишав на вибер онака кежуал муабет, што правиш а у. Не ми одговори.
    После некој ден и се јавив со цел да ја викам да искочиме и и кажав дека јас сум тој што и пиша на вибер и ми кажа дека знае дека сум јас. На сред разговор ми исклучи, пробав пак да ја барам ми одби повик.
    Прашањето ми е што мислите, некако измешани знаци ми дава..Дали и кога да ја барам пак или да се откажам..
    Фала на сите

9. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.503
    не е заентересирана за тебе ...

На crimson, Hipica, fallenangel и 2 други им се допаѓа ова.
  10. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.769
    Допаѓања:
    324.643
    Ти спушта слушалка,те откачува на вибер,те мавта со недели-откачи ја не се замарај со неа толку.Може тогаш ке и станеш поинтересен.

На Hipica и JustFun им се допаѓа ова.
  11. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    gec самиот кажуваш дека повеќе пати си се обидел да стапиш со неа во контакт и се ама без успех, едноставно или не е заинтересирана за тебе , може било само флерт од нејзина страна или има врска нели е од друг град, најдобро не ја барај повеќе, не и пишувај .

12. gec

gec Нов член

Се зачлени на:
    29 јуни 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Уф стварно ли мислите дека нема никаква шанса....ептен се зацапав..жими се не сум видел поубава насмевка, коса..

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Типкава или има некој или си глуми лудило.

14. Ambitious

Ambitious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    1.103
    Допаѓања:
    11.626
    Не мора да значи дека не е заинтересирана, можеби навистина има обврски. Зошто инаку би ти го дала бројот ако не сака ништо? Следен пат јави се и доколку повторно е зафатена кажи и да те бара таа кога ќе биде слободна. Доколку не те побара батали ја.

15. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    И јас мислам како анаконда88. Ти го дала бројот зашто во моментот си и личел фино и симпатично.Ама во меѓувреме нешто се сменило. Или сфатила дека не сака ништо со тебе или фатила дечко или како што кажаа другите, презафатена е и не мисли дека треба да воспоставува нови контакти во моментот.
    А можно и да не знаела како да те откачи тогаш кога си и го побарал бројот. Па сега пробува да најде начин да те избегне...

16. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Секој има барем 5 минути од денот слобода да одвои време и да напише една порака или да се јави, едноставно е.

На Hipica и crimson им се допаѓа ова.
  17. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.587
    Можеш уште едно десет-петнаесет пати ба белким ќе се освестиш дека не е заинтересирана!!

18. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.503
    ајде не е единствена , терај напред и ке си запознаеш друга :)

19. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    51.800
    Веројатно дала број затоа што не знаела како да изреагира. Некогаш и јас имам така давано број затоа што машкото ме ставило во незгодна ситуација.
    Очигледно дека не е заинтересирана, колку повеќе и пишуваш и ѕвониш, толку си ги донамалуваш шансите. Барем некое време остави ја.

На ccca и Igrata им се допаѓа ова.
  20. Igrata

Igrata Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2013
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    306
    Здраво,

Додека листав на фемина сватив зошто понекогаш осеќам дупка во себе.

Кога бев помлад, имав врска со една девојка, но тоа не траше долго. Околу 2 недели. Во тие 2 недели се погоди да мора да се оди на пат, и таму бев со друга и дозна сестра и, бидејќи и она беше на патувањето.

Кога си млад си глуп, не размислуваш на последиците, ќе си оправдаш се на било кој начин што ти одговоара. Е де, една недела идеме што бидам со друга не е дека ќе и пречи. И тоа пред сестра и!! Луд!

Тука заврши се тоа.

Сега сватив, дека уствари ми треба девојка што ќе потсеќа на нејзе во стилот. Мислам дека тоа ме правеше најсреќен? Не се обидувам да ја објективизирам. Се облекуваше готски, се црно, кожни миничи, прозирни мајци, мрежести работи, долги црни чизми, итн. итн. Убер темна шминка со некој темен кармин.

Каде да почнам од ново да запознавам вакви жени? Сум изгубил контакт со таа култура.

На tockaAa. и Arthur им се допаѓа ова.