1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    На maravillosa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Тоа ОК ти влегува во едно уво --- не застанува у мозок --- и излегува од друго уво.

На maravillosa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Советов добар е за деца во 2ро одд....љубовен цитат по грешка....

На glosipgirl, SunshineYo, Sanjichka007 и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Ее па нека страдаат ако е така нели:lol:

На Outlook и buba4e89 им се допаѓа ова.
  5. Ranger

Ranger Нов член

Се зачлени на:
    23 ноември 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Vaka sega: imav devojka so koja bev 2 godini vo vrska bese pomala od mene nekoja godina, vo vrskata imavme mnogu kavgi ljubomora posto bese pomala barase vnimanie poveke, bev prinuden da zaminam dva meseci vo drug grad na dve nedeli se vrakav i veti deka ke me ceka, arno ama posla so eden posla so drug jas prv decko i bev site tie so i se pustaja so site tie pojde ko za inaet od mene, pocna da mi se sviga mene druga devojka se fativ so nea vo pocetokot odvaj cekav da ja vidam peperutki vo stomakot imav, i kako so idese periodot od 1 godina vo vrska nekako vrskata mi stana kako dosadna devojkata e mnogu mila pametna nisto ne mi zgresila ama jas imam nekakva praznina mislam deka nema da mozam da ja sakam kako bivsata a zasluzuva mnogu poveke od toa nesakam da ja izgubam i povredam segasnata zaradi nekoja so me povredila mn i seksot ni e dobar ama ima nekoja praznina koja me gusi ko ke pomislam na bivsata imam nekoi cuvstva za segasnata ama nekako kako da ne se dovolni a nesakam da ja izgubam posto e ubava pametna dobra od bivsata popametna i podobar karakter ima aj ako sakate pomos malce iskustvo nekoj sovet :D

6. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Во врска со бившата мислам дека во блондираниот дел лежи проблемот. Самиот кажа дека била помала од тебе, прва врска и сигурно брзо си и здосадил па затоа пошла со еден, друг, трет итн. Ете како повозрасен си требал да ги имаш тие работи во предвид. Во врска со вниманието, секоја девојка си бара внимание на некој начин.

Во врска со другата девојка и немам многу што да ти кажам, освен ако не си сигурен во чуствата да прекинеш со нејзе. Освен тоа, се некако си мислам дека ти никогаш не ја ни засака новата, може имаш некои чуства ама не е тоа тоа. Нечовечки е да ја лажеш девојката, за која и самиот кажа дека не заслужува. Чим се мислиш дали ја сакаш или не повеќе од јасно е дека не ја сакаш. Таа може е фина добра, мила, убава итн. не го оспорувам тоа ама некогаш не е доволно.

Би ти рекла еден период да поминеш сингл, да поработиш на самиот себе и да си ги средиш чуствата. Оној кој рекол дека со нова љубов, старата се лечи верувај дека лаже. Верувам дека времето лечи се.:)

7. mentol

mentol Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2015
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    66
    Ми се допаѓа едно девојче секој ден со ист автобус патуваме до училиште и учиме во исто училиште таа е трета година а јас прва немаме заеднички другари/ки Како да и се доближам ,многу сум срамежлив

8. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Кога ќе ја видиш во автобус, намигни и.

9. maravillosa

maravillosa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    146
    Седни до неа и почни разговор за сенешто.Тоа што е две години постара од тебе може ќе ти представува проблем а може и не. Инаку немаш потреба да бидеш срамежлив. Така само би пропуштил убави нешта во животот. Собери храброст зошто ако не го направиш тоа ти тогаш не очекувај од неа да преземи нешто. Сигурно нема ништо страшно во тоа да разговараш со некого.
    Едноставно наредниот пат остави го срамот надвор од автобусот.
    Како што рекле среќата ги следи храбрите.
    Верувај во себе и остави нека те следи среќата.

На mentol му/ѝ се допаѓа ова.
  10. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.587
    ЕЕееееее..па и ти сега..кај се фати за постара, најди како тебе:rofl:

11. SunshineYo

SunshineYo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2014
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    316
    Ги жaлaм пaметните девoјки кaкo женскa ти штo не се ни стaвaaт нa истa вaгa сo некoи кaкo бившaтa. Ги жaлaм штo нaкaпувaaт нa мaшки кaкo тебе. Тaквите крaјнo ги презирaм. Извини штo те извреѓaв, нo oвa не гo кaжувaм зaтoa штo сaкaм дa се истурaм нa некoј, туку сaкaв дa ти укaжaм кaкo тaa би гледaлa нa ситуaцијaвa дoкoлку јa знaе. Рaзмисли штo имaш, a aкo веќе си тoлку глупaв дa си гo тупиш мoзoкoт сo бившaтa штo oчигледнo немa кaрaктер пoдoбрo рaскини. Сaмo слушaј ме: ќе плaчеш пo неa, a дa ти се врaти немa, aкo е тoлку пaметнa кaкo штo јa oпишa. Сo среќa:)

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.123
    Допаѓања:
    156.048
    Извини, што очекуваш? Да ти се предаде во целост и твојот проблем?
    Може да покаже разбирање, но ти самиот ако не си помогнеш, што очекуваш од неа?
    Тоа е твој проблем, а не нејзин. Она си ја нашла својата формула.
    Имаш искривени очекувања од една врска.
    По кој основ тебе ти е ова претерано и ти смета?
    Се однесуваш како себично мало дете.
    А ти работиш нешто?
    Ако не, мислам дека е време да си најдеш работа за да бидеш зафатен и да не паѓаш во депресии и да ја контролираш неа.

На страна онаа друга тема со местото на живеење, она треба тебе да ти раскине, а не ти неа.
    Никој не е должен никого да влече од кал, а тој мирно да си седиш во кочината. Никој не е должен да те вади од депресијата, ниту пак можеш да го присилиш на тоа. Ти самиот треба да си помогнеш.
    А ти имаш разбирање за неа? Може неа исто така и треба поддршка и разбирање, а од тебе очигледно не го добива.

Пресебично ти е размислувањето.
    Ти не си во депресија, ти не си мотивиран само и бараш само внимание заради измислени проблеми.

Последна измена: 17 декември 2015
  13. Bulgarian

Bulgarian Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2015
    Пораки:
    587
    Допаѓања:
    751
    Edno prashanje ako moze zenski da mi odgovorite.Po shto ne sum imal do sega zenska seushte sum mlad(se nadevam ke mi se nasmee srekata i za toa).

Dali zenskite imaat denovi koga seks bez kondom nema da gi zavremeni so sigurnost i si gi znaat li tie denovi?Koga toa se sluchuva posle menstruacija pred menstruacija ili?

14. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Секако дека постојат неплодни денови, кога шансите се милимални (или никакви) да се забремени ама незнам сега кои се точно тие денови. Имам слушнато разни верзии во врска со тоа, па не би да ширам дезинформации ете некој поискусен нека одговори во врска со тоа.

Можеби немам право да го кажам ова ама ако не си сигурен во себе, или не планираш ништо сериозно со некоја парнетка најдобро е користи си кондон па да сте на чисто и ти и таа.

На Bulgarian му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Bulgarian

Bulgarian Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2015
    Пораки:
    587
    Допаѓања:
    751
    Ok ke pochekam odgovor i od drugi da vidam shto mislat.Inaku fala za odgovorot. (y)

16. asdas

asdas Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.033
    Допаѓања:
    1.953
    Ти текнува на муабетов? Guess what? :D

17. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.308
    Секако дека ми текнува. Го легна девојчето? Го прелажа? Кажи ми барем дека не отиде во странство.

18. asdas

asdas Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.033
    Допаѓања:
    1.953
    Е зошто одма на негативно удираш? :D

Бидна уште одамна работата, после многу, многу разговори и еве уште трае. Наскоро ќе заминува и ќе мора да се разделиме нажалост.

На Lady Phoenix му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.308
    И? Сподели како се чувствуваш ти околу тоа, што ти се плановите откако ќе отиде? Ќе ја продолжите врската на далечина? Ако ја продолжите, дали ќе ја изневеруваш? Како таа се чувствува околу сето ова?

Кажи нешто. Да не биде за џабе тука се' што сме дискутирале. Па можеби ќе охрабриш и други на ваков чекор. :)

20. Shooter

Shooter Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Јас сум нов на форумов момче сум и имам 16 години имам потреба од помош не знам што ми се случува. Еден месец се гледам со едно девојче кое ми се свиѓа и и го имам тоа признаено се имаме видено околу 5 пати сами во парк ама секојпат е истото ... Да бидам по директен сакам да ја бакнам ама некако се здрвувам цел кога сум со нејзе. Не е поради прв пат порано летото имав една мала авантуричка со едно девојче и тогаш бев многу повеќе сигурен во себе..