Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. Таа од соништата

Таа од соништата Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    31
    steta me nemalo toa e

2. davorstojko12

davorstojko12 Нов член

Се зачлени на:
    1 јуни 2016
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    0
    Здраво на сите, пред некој месец наполнив 18 години, но верувале или не сеуште не сум имал женска, и никогаш не сум се смувал со некоја, ајде така да се изразам... се чувствувам малце глупаво поради тоа.. не знам дали е срамота или не.. сите мои другари до сега барем се имаат смувано, само јас не.. дали мислите дека е тоа нормално? И сакам да прашам, дали уште некој ја има истата приказна како мене, барем да се утешам малце хахах :) поздрав до сите!

3. Kiki-Angel

Kiki-Angel Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2016
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    178
    Па што има везе, не е срамота!
    Сигурно не си ни единствен, колку ги има ехеее...
    Ќе си најдеш ти некоја како за тебе, не се секирај

4. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.547
    Допаѓања:
    166.486
    Дечкото на најдобрата другарка со кој е сега му е прва женска, прва девојка која ја има бакнато и ред работи. И среќни си се.
    :)
    пс. и мене првиот дечко ми беше на 18 :P

На Kiki-Angel му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Не е срамота, такви работи не се форсираат само за да бидеш во тренд или тек :)

На Outlook му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.604
    Допаѓања:
    79.272
    Не си единствен, не се секирај. Не се брзај, ќе се случи тоа кога ќе треба, во најсоодветниот период.

7. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    А да се смувате ти и онаа 17 годишната што иста тема што сте отвориле?
    П.С Ако си една те иста личност и така во себе имаш поделена личност нема да ти е тешко да се муваш сам со себе.

Последна измена: 4 јуни 2016
    На my heart cry, Kiki-Angel, Victorian и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    1.115
    Relax, take it easy.... ;) Се е супер... Види поработи на самодоверба ако ти е проблем, а се друго само ќе си дојде. Немаш потреба од загриженост. Само препушти се... 8)

9. Kiki-Angel

Kiki-Angel Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2016
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    178
    :lol: :lol: :lol:
    Има и еден @aleksandar97 уште еден потенцијален кандидат, таман може и 3че :D

Ќе си се љуби пред огледало човеков сирот охохоо :)

10. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.604
    Допаѓања:
    79.272
    Дајте бе не користете изрази што можат да повредат нечии чувства. Океј, сфаќам јас дека сакате и да се нашалите ама некогаш стварно некои членови на форумов немаат осет за тоа. Кај нив им е лошо вие наместо да помогнете, поттикнете, поддржите, вие уште повеќе ги закопувате.

На Сунѓерот Боб му/ѝ се допаѓа ова.
  11. mentol

mentol Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2015
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    66
    некоја за совет во лп

12. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234

Секако дека си нормален и нема ништо страшно поради тоа што уште се немаш мувано. Ама ако сакаш да го промениш тоа ќе мора да поработиш малку сам. Ова е нешто што ќе си дојде во свое време, ама па ако не мрднеш со прст немој да мислиш дека нешто ќе се промени. Женските не паѓаат од небо така што освен ако ти не и се пуштиш на некоја што ти се допаѓа, речиси сигурно е дека некој друг ќе го направи тоа или типката нема тебе да ти пријде. Да бидеме реални ама многу малку девојки се пуштаат на машки, а ти ако чекаш на тоа ќе се изначекаш. Ако ти е срам да се пушташ, поработи на самодовербата, па дури и испи пијачка - две (ама не да се начукаш) колку да ти дојде малку храброста и да се опуштиш. Со среќа :)

13. RealLover

RealLover Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2016
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    10
    Здраво, би сакал некој совет од вас дамите :D.За тоа дали постапив на некој начин како што треба или испаднав глуп што не ја искористив шансата.Значи вака, не сум тип што би одел со некоја само за забава, едноставно преферирам и сакам некоја да биде искрена и да дели исто мислење и емоции, но се потешко е да се најде некоја таква верувам.Значи запознав едно девојче и се допишувавме,се дружевме и бидна работата ете се смувавме.Јас тоа го сакав а и она исто.И решивме да биде некое време онака ништо сериозно.После две три недели отидовме и малку повеќе од мување.По месец дена отидов кај нејзе на роденден и останав последен да си одам.И сега знаете што почна веќе да се дешава.Отидовме и до орална ситуација.И како што се движеше ситуацијата се знаеше со што ќе завршиме бидејќи она се препушти целосно, можев да го забележам тоа од нејзините реакции.Но мене ми испадна ситуација поради која што морав да си заминам, а таа ситуација ми овозможи и да го направам тоа што сакав.Сметав дека едноставно премногу бргу се деси се, и едноставно не сакав да го искористам девојчето, затоа што незнам дали е таа правата, и незнам дали имав искрени чувства кон неа, а тој чин кога би се случил би сакал да се случи со некоја што навистина се разбираме,сваќаме,имаме искрени чувства и тн..Па што би кажале вие за ова,дали е во ред тоа што го направив или испаѓам глуп што не ја искористив можноста, бидејќи сега нели се се сведува на секс.Мислења?Совети?Изволте :D

На Jasminkabibibi, lunchy и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  14. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Глуп си хехе се шалам, ако она сакала зш да не, ама ако се сака има време следен пат нели

15. RealLover

RealLover Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2016
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    10
    Проблемот е што веќе нема да има следен пат, речиси и не се познаваме после тој ден.И пробав да зборам со нејзе, но видов дека некако не оди се како што треба и се откажав.Поради тоа што многу пати бев повреден едноставно веќе неможам да се трудам толку, ако не оди не, се откажувам.
    Edit:Она имаше 16 год а јас 19, и размислувам малку на понаков начин.Не само ау-бау што биде нека биде.Туку размислувам и за последиците после било која ситуација.Па мислам дека не би било во ред да ја искористам, барем јас имам такво мислење,да беше моја возраст можеби ќе беше друга ситуацијата.

На Love...music му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Како прво сакала секс сега несака никаков контакт ?

17. smb asr

smb asr Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    9.577
    zavisi od devojceto, ako dava na site tolku brzo , si ispadnal glup za sebe sto ne si iskoristil situacija, a ako e fina nema potreba da ja iskoristis bez vrska:D:D:D

18. stejsi2005

stejsi2005 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    1.174
    Не си глуп,него си фер играч.

На Annora, Bozica1980, Jasminkabibibi и 5 други им се допаѓа ова.
  19. RealLover

RealLover Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2016
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    10
    Баш така.

20. Doris123

Doris123 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2016
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    543
    според мене не си испаднал глуп бидејки не си ја искористил ситуацијата,но зошто воопшто си дозволил да дојдете до тој степен ( мислам на оралното задоволување ) ако веќе не си сакал ништо такво со неа,мислам мене лично непријатно ќе ми биде во ситуација на девојчето некој така да си замине а јас целосно да му се препушам ,а од друга страна ќе му бидам благодарна зошто не ме искористил на некој начин и ќе ја ценам неговата искреност спрема мене..
    мој совет е доколку не си сигурен дали е вистинската и ако несакаш да го направиш тоа со неа од причина што не си сигурен,објасни и го тоа и следен пат сметам дека подобро би било и да не доаѓате во таква ситуација ( на пола работа ) бидејки стварно е без смисла :)