1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Тоа не е користење, штом она сакала.
    Освен пијана да била, ма ништо не оправдувам и да била пијана нејзина вина си е, нека си има граница на пиење и малку самоконтрола.
    Искористување е на сила

На КикиМаус и Doris123 им се допаѓа ова.
  2. smb asr

smb asr Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    9.577
    pa mislam deka imas pravo do nekade, bidekji ne site imaat ist seksualen nagon, a veke tie na pola rabota si bile:D

3. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Нормално дека сум во право.
    Искористување не е ако и таа сака.
    А каква врска има тоа што биле на пола пат ?

4. RealLover

RealLover Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2016
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    10
    Ќе нема ни можност да дојдеме во таква ситуација бидејќи веќе не сме во контакт после тоа.Јас сум таков тип што се врзувам за некого многу бргу.А тоа што таа толку бргу ми се предаде не ми оставаше добар впечаток.Поради тоа што сум многу добар и искрен и многу пати сум бил повредуван.Па можеби и тоа мое заминување така набрзина било всушност свесно/несвесно делување за тоа да не бидам пак повреден.А и ако девојчето беше искрено и со добри чувства мислам дека не би требало така да го прекине контактот.

Само сокчиња се пиеја така да не беше пијана.

5. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    @RealLover Добро си направил.Многу сакам машки како тебе :inlove:
    :D:D

На Love...music и Sanya20 им се допаѓа ова.
  6. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Ете ти погоре девојка немој да се разочараш.
    Видиш што убаво кога си кажуваш љубовни маки можеш да си најдеш и партнер тука.
    Би било добро и јас да го применам ова :lol:

На srcence1607 и Sanya20 им се допаѓа ова.
  7. Sanya20

Sanya20 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2016
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    241
    Какво машко си ти,тоа с еодбива ли|( си ја избрукал девојката;(

8. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.590
    Допаѓања:
    79.160
    @RealLover ти си за почит. Не би играл секој така. :)

На Love...music и RealLover им се допаѓа ова.
  9. RealLover

RealLover Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2016
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    10
    Ви благодарам на сите за мислењата.И на оние добрите,и на оние не толку добрите.Па и крај краева сите сме луѓе, различни карактери, со различни мислења.

На Love...music му/ѝ се допаѓа ова.
  10. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.650
    Допаѓања:
    4.555
    Da mozam medal bi ti zakacila ! Alal da ti e decko ! Daj boze poveke mazi da se kako tebe ! I veruvam koga ke imas svoi deca ke gi vospitas da bidat luge na mesto , kako sto tvoite roditeli te vospitale !

На Love...music и RealLover им се допаѓа ова.
  11. lunchy

lunchy Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2016
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    311
    Bravooo....voopsto ne si glup :)ehhh da bea i drugite maski kako tebe !!! Ne mi se veruva deka ima vakvi decki na svetot hhhh ma ti si idealen treba i drugite da te zemat sa primer :)

На Jasminkabibibi, Love...music и ian somerhalder им се допаѓа ова.
  12. ian somerhalder

ian somerhalder Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2016
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    136
    Ехх сите машки да беа вака...што убаво ќе беше...ама за жал не се...а за тебе дечко едно огромно БРАВОО

На Love...music му/ѝ се допаѓа ова.
  13. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    @RealLover сметам дека во твојата реакција кај што си станал и си отишол ништо не е за браво.
    Не е воопшто чудно што девојчето не сака да ти збори, според мене тоа е навреда кон неа. А дека неможете да се видите..можете и тоа како.
    Прашањето е дали сакаш. Лесно е да и пишеш или да и се јавиш за да се договорите и да и кажеш што, како и зашто било.

На Bender Rodriguez му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Јас сум ваков како @RealLover, ајде фалете ме :rofl:.

На КикиМаус и kim.k им се допаѓа ова.
  15. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    Златен, дојди да почнеме па на сред да избегаш.
    Леле маж од соништата :inlove:
    :D:D

На Loretta, Sashko1992, Bender Rodriguez и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Па ако и не ми објасни зошто ми бега на сред, мххххх, најбоље. :inlove:
    Put a ring on it. :D

На Bender Rodriguez, КикиМаус, Kukla994 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. RealLover

RealLover Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2016
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    10
    Мислиш дека не сум пробал?Со денови и се јавував и ја барав и ништо.Не велам дека мојата постапка е исправна можеш да го забележиш тоа и во одговорите погоре каде што напоменав дека тоа била можеби и свесна или несвесна одлука за да не бидам повреден.Но не ми е јасна причината зошто е реакцијата од нејзина страна таква.Пробував да зборувам со нејзе но не ми даде можност.Можеби не постапив правилно, но тоа не би требало да е доволна причина за да го прекине контактот така наеднаш.И не станав онака веднаш и да си отидам.Разговаравме неколку минути и објаснив дека морав да одам(што и навистина беше случај во кој морав да одам) и ќе се јавам утредента.Меѓутоа од наредниот ден веќе почна да се однесува на начин на кој што не би требало.Освен тоа, размислувам, ако јас не сум се однесувал на добар начин што сум заминал,и покрај тоа што и објаснив се што требаше, и ако причината поради која она го прекинува контактот е моето заминување односно тоа што не ја истеравме работата до крај зарем тоа не можеше да се повтори следниот ден?Меѓутоа ако кај нејзе се сведува се само на секс, тогаш незнам што да кажам и што би можел да направам.

Последна измена: 2 август 2016
  18. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    32.780
    Ја следам приказнава и честитките за реакцијата на дечково веќе некое време и еве, и стварно, морам и ја да кажам едно големо БРАВО! Не за дешавкава, која ми делува као измислена, него за идејата позади неа.

Step 1: Смисли делумно веројатна приказна за некоја твоја љубовна авантура.
    Step 2: Претстави се самиот себе како принцот на бел коњ - кажи си дека од една врска сакаш нешто многу повеќе, а не само секс и покажи како си пожртвуван, у смисла - ете можев да имам секс со неа, ама не го направив тоа, затоа што нејќев да ја искористам.
    Step 3: Постирај ја приказната на женски форум, у надеж дека твојата финоќа ќе предизвика реакција.
    Step 4: Заблагодарувај им се на женските кои те тапшаат по рамо и ти викаат „Браво!“ и „Камо да имаше поише вакви мажи на светот!“
    Step 5: Објасни како веќе немате ништо со девојката, затоа што си ти толку голем good guy, а женската е очигледно заинтересирана само за секс (што не е случај со тебе, нели) и попатно, суптилно сугерирај им на сите што ти пишале „Браво!“ дека си слободен.
    Step 6: Почни да им праќаш ЛП на оние што те пофалиле и да ги прашуваш дали се заинтересирани за дружба. Или, ако навистина си паметен и трпелив, почекај некоја од нив да ти пише на тебе. :)

Така да, стварно браво, морам да признаам дека идејава за ќарување на женски на форум е многу подобра и пооригинална отколку едноставно да се учлениш и да почнеш да им праќаш безобразни предлози на сите женски што некогаш пишале мислење у „Анален секс“. High five! (highfive)

На MayDiamonds, lunchy, Sanjichka007 и 3 други им се допаѓа ова.
  19. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Воопшто да не се грижиш, ќе имаш и други прилики, можеби со истата девојка, ако не со неа со некоја друга. Не си глупав, но зошто мислиш дека таа би се остеила искористено, ако сакала да има односи со тебе. Во случајот ти изгледаш како ти да се плашиш таа да не те искористи. Дали си имал претходно односи, ако си немал тоа што не имаше многу би објаснало :)

20. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837

I think he is a virgin :D