1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    :lol::rofl:Ти селективно читаш,:!: погоре ти одговори како што треба, што се навреди ја не знам, ни од зезање се разбираш ни од совет ни од ништо///

На theowndemon и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  2. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.317
    Не си го дигајте егото толку..Ќе ви се мавне од плафон ќе ви се врати. :*

На КикиМаус и mira.mira им се допаѓа ова.
  3. Dashing:)

Dashing:) Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2017
    Пораки:
    1.661
    Допаѓања:
    2.434
    И јас сум таква.Колку некој повеќе за некого ми збори дека е лош јас толку повеќе трчам по него. Ако ми каже дека е добар, фин се повлекувам. Барем моето искуство до сега покажало дека лошите се уствари добри, а добрите добро зезнуваат :)

4. Nastya9

Nastya9 Активен член

Се зачлени на:
    4 април 2017
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    22
    Мислам дека сите сме такви, најпрво затоа што сите се летаме по нешто што е понедостижно. Факт е дека поубаво е кога ќе добиеш нешто што си го чекал, отколку нешто да ти донесат на послужавник (и тоа сепак зависи од ситуацијата) затоа што најголемо задоволство е кога ќе вложиме труд во нешто, потрошиме време, и кога тоа ќе се исплати. А исто така подобро е да слушнеме и дека не е некој толку добар затоа што нема да бидеме разочарани ако не зафркне, за разлика од некои добри што истото можат да го направат.

На Dashing:) му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Dashing:)

Се зачлени на:
    20 април 2017
    Пораки:
    1.661
    Допаѓања:
    2.434
    Ова ти е добро кажано само што и машките сакаат да се помачат за некоја девојка колку што ние сакаме да се мачиме за нив и тука настанува таа замерка :smirk:

6. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    у последно време како што искачаат се повеќе разголени девојчиња по топлово,
    се повеќе добивам чудно топло чуство под појасот кога шетам на воздух особено низ парк каде што се среќаваат и носејќи хеланчиња (мојата слабост)
    ...чаре ?

7. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.613
    Н
    Не искачај од дома...

На glosipgirl, fallenangel, Dadusicka и 3 други им се допаѓа ова.
  8. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    тоа е вистинскиот џус

9. Dashing:)

Се зачлени на:
    20 април 2017
    Пораки:
    1.661
    Допаѓања:
    2.434
    некогаш не сфаќам зарем машко може да се срами од убави девојчиња за да им пријде? обично девојчињата се постегнати :?:

10. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    нопе не се страмам ...бесцелно е
    све е швркнато у глава и дигнато, некој сакаат да си насилен некој сакаат да си нежен (ако не го погодиш заџабее у моментот е)
    сите имаат бивши странци, сите се со агенда(заџабе што и да сте правеле најверојатно ке биде за еднаш)
    се е со испрана глава од медиуми...бесцелна и бескрајна борба за доминација над нешто што не ни постои надвор од менталниот свет

На Milenalena му/ѝ се допаѓа ова.
  11. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Каде со таков менталитет |( Од една страна сакате женска, од друга уште не сте и пришле и ја осудувате. Се се изнегледав... Некој ќе ти пријде и не знаеш што те чека, прв инстинкт на сите ви е да се фалите колку заработувате, кај искачате, колку сте се начукале, колку плата земате... Ми се случило дечко што буквално, само што сум се запознала со него, да ми каже колку плата зема и да ме праша колкава е мојата. Ми се случило друг да поќне да ме пцуе затоа што не сум од Скопје, сум дошла да се мажам во Скопје и да крадам работа на поштени скопски девојчиња... мислам приоѓате на девојка со мисла како да ја импресионирате само на материјална основа и дека најверојатно е дигната и не и е гале колку вие вредите туку само ја интересираат пари, секогаш ќе завршувате со спонзоруши па ќе се жалите како сите женски се спонзоруши и дигнати и се по ред. Ако сакаш нормално девојче, пријди и ко нормално машко. Ако е дигната и идиотка, не заслужила да има добар дечко покрај неа. Life goes on.

На Stark, glosipgirl, eloves и 10 други им се допаѓа ова.
  12. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    јас не постирав постови од други теми во лајф чет, што само по себе дефинира нивото на "гејм" и потреби за задоволување што ги имаш

просечно женско има премногу дирекни или индирекни понуди за секс во текот на денот и тоа влага во глава, порано беше до "големиот зид" 30 години,али сега границата е развлечена и матно дефинирана заради медиуми

На Dadusicka и elimkd им се допаѓа ова.
  13. Црна Ружа

Црна Ружа Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    1.000
    Допаѓања:
    3.684
    Јави и се на телефон на некоја и почни тешко да дишеш, твоја ќе е до гроба :devil:

14. Црна Ружа

Црна Ружа Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    1.000
    Допаѓања:
    3.684
    Не е тоа него е интересна женска заблуда дека лошиот лик ќе го променат, ќе го направат да им јаде од рака, сите ќе зборуваат аиии го знаеш Раде каков фраер а види Мара го среди...друго е што има особи кои не знаат да внесат сами возбуда во животот и одат на сигурно а тоа е со проблематичен лик, може ќе е мизерно но барем нема да е досадно...макар да ок, од што ќе живеат адвокати и скраја да е, новинари на црна хроника после...
    Трето е еволутивен атавизам и привлечноста кон тестостерон за кој нагонски осеќаат дека е присутен во Раде кој го скршил од ќотек Петрета пошто го погледнал накриво :D

На MayDiamonds, Nastya9, Gosh и 2 други им се допаѓа ова.
  15. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Според мене од инат или тој што им збори лошо не им е симпатичен. Да не кажам од нервоза:DА и помала е конкуренцијата во тој случај па одат на сигурно:?:

16. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.142
    Допаѓања:
    17.723
    Читајќи Ве сватив дека сите Вие кои Ве палат лоши муабети за личноста која на почетокот само Ви била симпатична, сте доста повлечени личности кои до сега поред себе сте имале исклучиво примерни партнери/партнерки и очајно Ви недостасува адреналин на љубовно поле.

Се надевам дека ме разбравте што сакав да кажам и дека никого не навредив. :)

На fallenangel, Crna Dama и Aquamarine93 им се допаѓа ова.
  17. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    сите што се членови на форум се повлечени личности (интроверти) :D

18. clen1

clen1 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2016
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    198
    Не мора да е лош тој, туку да и речиш нешто лошо за него ;) Предизвик за девојките

19. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.142
    Допаѓања:
    17.723
    @ccca воопшто не се согласувам со тебе.
    Но да не ја полниме темава со оф топици, може да ја префрлиме дискусијава во некоја соодветна тема. :)

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Rohed

Rohed Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2016
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    16
    Здраво, би сакал да прашам за совет. Што мислите за машко што нема прјатели? Не дека со никого не зборувам но во смисла како без бфф ретко да најдам со некој за вечер искачање и слично. Не дека мене ми е нешто лошо околу тоа (за интровертноста баш ми годи) но мислам дека тој недостаток на социјални прилики дирекно ми влијае врз едноставно запознавање девојки.