Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @Rohed Обично не сум запознала машко без пријатели и обично се се со некои големи друштва, но секако и со 2-3 пријатели :D
    Мое мислење е, без разлика дали е машко без пријатели или женско, не мислење, туку повеќе како совет, едноставно да се опуштиш. Дружењето е здрава работа, не мора да познаваш и да се дружиш со 50 луѓе на ден, и иако ти годи на интеровертноста, ако сакаш да запознеш девојки, мора малку да смениш од рутината. Малку од малку дружи се и верувам, ќе налеташ на девојка што е истотака интроверт, па ете, може заедно да си уживате во истата, зошто да не :D
    Не е интровертноста лоша работа, но како што кажав, малку од малку, нови промени од време на време, да се подружиш и да запознаеш нови личности, нема воопшто лошо да ти влиаје :)
    Ако си студент, ете ти прилика, дружење со колегите, па од таму, преку нив може ќе запознаеш некоја девојка, само опушти се и уживај во моментот :) И запомни, за девојка не е битно дали ти ќе имаш ниеден, 1 или 100 пријатели, туку важно е да си комуникативен (комуникативен, не нападен :!:) .
    :d::drunk:

Последна измена: 13 јуни 2017
    На Плавуша123 и Gosh им се допаѓа ова.
  2. Elvis-Presley

Elvis-Presley Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2015
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Здраво на сите, нов сум на форумов. Да ве поздравам прво сите, па после да си прашам фино лагано :P Као да сфатам лајк на стара објава на Facebook од девојче шо сум немал никаков контакт со неа 3-4 месеци? :):^).

Последна измена: 21 јуни 2017
  3. ..Queen..1998

..Queen..1998 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2017
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    141
    Епаа значи се сетила на тебе... Те манијачела .. Тоа е добро ;)

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  4. charlotte_0000

charlotte_0000 Активен член

Се зачлени на:
    31 август 2016
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    42
    очигледно сака да и пишеш :lol:

На lunchy му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Elvis-Presley

Elvis-Presley Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2015
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Зашто сака одма да дознае за моите бивши? По втор пат ме прашува во врска со тоа ?

6. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.529
    Допаѓања:
    5.887
    Дaли некoјa би ме сoветувaлa,би ми дaлa мислење?
    ЛП. :)

7. clen1

clen1 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2016
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    198
    Имам прашање да ве прашам, ама да не се исмејувате за физичкиот изглед. Кога траеше учебната година седев со две другарки и едната на другата пред мене и викаше дека мразела влакна на машко, блјак било не сакала љубовни теписи. Иначе знаат дека имам малку влакна на градите јас. Пред некој ден ја гледам таа истата на плажа со еден повлакнест од мене се муваше. Шо е работата со неа, дали велеше така за да ме навреди или се има премислено?

8. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.653
    Допаѓања:
    79.517
    @clen1 изгледа се има премислено. :D Во тој период не сакала влакнести ама ете таков и се погодил. Карма. :D

На biGirl и clen1 им се допаѓа ова.
  9. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.150
    Допаѓања:
    50.526
    Се е предомислила сигурно.
    Скоро секогаш е така тоа што не ти се допаѓа тоа го добиваш во овој случај зборувам. Не ми се има случено тоа, но знам на некои да.

На clen1 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sg1

sg1 Нов член

Се зачлени на:
    31 јули 2017
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    5
    Se e individualno. Moze devojka da kaze "odlicen e tipot , ama valknata na gradi go unistija cel izgled" a vlakno ko vlakno, go kines drugo rasti, ne e trajno pa da ostane.Mozes da se depiliras stalno i da nachekas devojka da ti reci "se ubavo ama malku na mashko zalici sto se depilirash".

На clen1 и kalima им се допаѓа ова.
  11. clen1

clen1 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2016
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    198
    хаха во право си
    а мислите да му има кажано таа какво мислење имаше за влакната?

12. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.066
    Допаѓања:
    7.323
    1.zenata bara sekojdnevno vnimanie, mali raboti koi ke ja izmamat nejzinata nasmevka sekoj den
    2.taa saka da se pocuvstvuva zenski-da bide posakuvana
    3.nezaboravete ja nejzinata potreba od dopir i intimnost
    4.ne ja kritikuvajte postojano, cenete go toa sto pravi sekoj den za vas
    5.doprete ja do srceto, pokazete ja svojata ljubov kon nea sekoj den za da se chuvstvuva sigurno
    6.nikogas ne i vrtete grb, nema da vi prosti
    7.pomagajte i vo sekojdnevnite obvrski vo domot(ne ste gostin)
    8.meshajte gi parite zaedno i planirajte, taka ke se cuvstuva deka ja pochituvate
    9.hrabrete ja da se iskaze profesionalno i ne ja sprecuvajte ako saka da ima kariera
    10.nikogas ne i prenesuvajte sto vashata majka zboruva za nea i obratno
    11.pochituvajte go nejziniot bioloshki casovnik , ke ja napravite presrekna so sekoe nosenje na nov zivot
    12.ako ednas izlezete od nejzinoto srce nikogas nema povtorno da bidete tamu iako ziveete pod ist pokriv.Moze da i go imate teloto no ne i srceto.
    P.S. ako zenata vi go podari svoeto srce , ke go imate vechno se do migot koga ke go zgazite mislejki deka premnogu se trudite i ne vi treba

На bubi75, hermosa, Prijatelot и 4 други им се допаѓа ова.
  13. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.167
    а ти зошто прашуваш за бивши некоја? стави се на нејзино место, тактизира, ако ја откачиш со муабетот - не е битно минатото сега си имам една мн ја сакам, оп одма дознава сегашност. минатото е начин одоколу да те праша даали има шанси или не.

едно прашање за мажите, како да привлечаам некој од минатото, ако евентуално е сеуштр сингл? ми се укажа шанса пак да сме во контакт

Последна измена од модератор: 3 август 2017
  14. Someday

Someday Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2017
    Пораки:
    538
    Допаѓања:
    1.773
    Ќе играш топло ладно. Испробано :)

15. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.167
    топол е, и тоа многу. тоа ме загрижува, обично би требало на дистанца да е после пааа има неколку години. кој и да е, па дури и јас би била ладна. оди лп кога можиш

На Someday му/ѝ се допаѓа ова.
  16. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.066
    Допаѓања:
    7.323
    Zboruvajki otvoreno za minatoto se sozdava bliskost vo segashnosta i komunikacija bez barieri i zabraneti zoni. Ako sakas da ja prifatis segashnosta zdravo treba i da go prifatis i minatoto.

17. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.167
    zenet bil, se kriel od zena mu hahaha ova samo mene mozi da mi se sluci

На Dadusicka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.066
    Допаѓања:
    7.323
    Zenetite se najopasni.Sakaat da sedat na dve stolici. Ako e razveden prodolzi no ako se krie od zena mu , batali go. Najdi si nekoj koj ke te saka bez da se krie.
    I ne misli samo tebe moze da ti se sluchi.I mene mi se sluchilo koga bev devojka. Tolku veshto kriese se dodeka burmata ne mu ispadna od zeb.Sreka na lagite kratki im se nozete. Taka sto ne si edinstvena. Lazgovci eden kup ima.

19. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.167
    a breeee steta imam memorija kako slon i se pamtam. do toa koj sto i koga mi kupil, a toa sto jas ke si go kupam pamtam i od koj dukjan i so kogo, gluposti. tek vakvi raboti ihiii sve do detal. nekoi devojki vodat dnevnik, jas dnevnik vo glavata si imam hagaha 2000000 giga

tek kako pamtam tugji istorii ljubovni hahaha bolje od samite sto si pamtat

Последна измена од модератор: 3 август 2017
    На mira.mira му/ѝ се допаѓа ова.
  20. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.066
    Допаѓања:
    7.323
    Ne si ja zamaraj glavata so tugji ljubovni istorii. Nebitnite raboti samo go optovaruvaat mozokot i nema chovek korist od niv.

На Dadusicka му/ѝ се допаѓа ова.