@Rohed Обично не сум запознала машко без пријатели и обично се се со некои големи друштва, но секако и со 2-3 пријатели Мое мислење е, без разлика дали е машко без пријатели или женско, не мислење, туку повеќе како совет, едноставно да се опуштиш. Дружењето е здрава работа, не мора да познаваш и да се дружиш со 50 луѓе на ден, и иако ти годи на интеровертноста, ако сакаш да запознеш девојки, мора малку да смениш од рутината. Малку од малку дружи се и верувам, ќе налеташ на девојка што е истотака интроверт, па ете, може заедно да си уживате во истата, зошто да не Не е интровертноста лоша работа, но како што кажав, малку од малку, нови промени од време на време, да се подружиш и да запознаеш нови личности, нема воопшто лошо да ти влиаје Ако си студент, ете ти прилика, дружење со колегите, па од таму, преку нив може ќе запознаеш некоја девојка, само опушти се и уживај во моментот И запомни, за девојка не е битно дали ти ќе имаш ниеден, 1 или 100 пријатели, туку важно е да си комуникативен (комуникативен, не нападен ) .
Здраво на сите, нов сум на форумов. Да ве поздравам прво сите, па после да си прашам фино лагано Као да сфатам лајк на стара објава на Facebook од девојче шо сум немал никаков контакт со неа 3-4 месеци? .
Имам прашање да ве прашам, ама да не се исмејувате за физичкиот изглед. Кога траеше учебната година седев со две другарки и едната на другата пред мене и викаше дека мразела влакна на машко, блјак било не сакала љубовни теписи. Иначе знаат дека имам малку влакна на градите јас. Пред некој ден ја гледам таа истата на плажа со еден повлакнест од мене се муваше. Шо е работата со неа, дали велеше така за да ме навреди или се има премислено?
@clen1 изгледа се има премислено. Во тој период не сакала влакнести ама ете таков и се погодил. Карма.
Се е предомислила сигурно. Скоро секогаш е така тоа што не ти се допаѓа тоа го добиваш во овој случај зборувам. Не ми се има случено тоа, но знам на некои да.
Se e individualno. Moze devojka da kaze "odlicen e tipot , ama valknata na gradi go unistija cel izgled" a vlakno ko vlakno, go kines drugo rasti, ne e trajno pa da ostane.Mozes da se depiliras stalno i da nachekas devojka da ti reci "se ubavo ama malku na mashko zalici sto se depilirash".
1.zenata bara sekojdnevno vnimanie, mali raboti koi ke ja izmamat nejzinata nasmevka sekoj den 2.taa saka da se pocuvstvuva zenski-da bide posakuvana 3.nezaboravete ja nejzinata potreba od dopir i intimnost 4.ne ja kritikuvajte postojano, cenete go toa sto pravi sekoj den za vas 5.doprete ja do srceto, pokazete ja svojata ljubov kon nea sekoj den za da se chuvstvuva sigurno 6.nikogas ne i vrtete grb, nema da vi prosti 7.pomagajte i vo sekojdnevnite obvrski vo domot(ne ste gostin) 8.meshajte gi parite zaedno i planirajte, taka ke se cuvstuva deka ja pochituvate 9.hrabrete ja da se iskaze profesionalno i ne ja sprecuvajte ako saka da ima kariera 10.nikogas ne i prenesuvajte sto vashata majka zboruva za nea i obratno 11.pochituvajte go nejziniot bioloshki casovnik , ke ja napravite presrekna so sekoe nosenje na nov zivot 12.ako ednas izlezete od nejzinoto srce nikogas nema povtorno da bidete tamu iako ziveete pod ist pokriv.Moze da i go imate teloto no ne i srceto. P.S. ako zenata vi go podari svoeto srce , ke go imate vechno se do migot koga ke go zgazite mislejki deka premnogu se trudite i ne vi treba
а ти зошто прашуваш за бивши некоја? стави се на нејзино место, тактизира, ако ја откачиш со муабетот - не е битно минатото сега си имам една мн ја сакам, оп одма дознава сегашност. минатото е начин одоколу да те праша даали има шанси или не. едно прашање за мажите, како да привлечаам некој од минатото, ако евентуално е сеуштр сингл? ми се укажа шанса пак да сме во контакт
топол е, и тоа многу. тоа ме загрижува, обично би требало на дистанца да е после пааа има неколку години. кој и да е, па дури и јас би била ладна. оди лп кога можиш
Zboruvajki otvoreno za minatoto se sozdava bliskost vo segashnosta i komunikacija bez barieri i zabraneti zoni. Ako sakas da ja prifatis segashnosta zdravo treba i da go prifatis i minatoto.
Zenetite se najopasni.Sakaat da sedat na dve stolici. Ako e razveden prodolzi no ako se krie od zena mu , batali go. Najdi si nekoj koj ke te saka bez da se krie. I ne misli samo tebe moze da ti se sluchi.I mene mi se sluchilo koga bev devojka. Tolku veshto kriese se dodeka burmata ne mu ispadna od zeb.Sreka na lagite kratki im se nozete. Taka sto ne si edinstvena. Lazgovci eden kup ima.
a breeee steta imam memorija kako slon i se pamtam. do toa koj sto i koga mi kupil, a toa sto jas ke si go kupam pamtam i od koj dukjan i so kogo, gluposti. tek vakvi raboti ihiii sve do detal. nekoi devojki vodat dnevnik, jas dnevnik vo glavata si imam hagaha 2000000 giga tek kako pamtam tugji istorii ljubovni hahaha bolje od samite sto si pamtat
Ne si ja zamaraj glavata so tugji ljubovni istorii. Nebitnite raboti samo go optovaruvaat mozokot i nema chovek korist od niv.