1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.167
    abe taka e, ama mi ja svati poentata. a za ovoj bre pamtam kaj ziveese vo negoviot grad hhhhh ke si ja fati toj beljata ako mu se nacrtam na vrata. kako so muabetot tato tato na zeto na svadba hahahaha i to da vidis sho coek e ke si recis jazk kolku za nego bre

2. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.598
    Допаѓања:
    18.792

Ova mozhesh da go filuvash vo prikazna i da im go kazhuvash kako prispivna prikazna na nekoi mali decinja. Jas se vodev gore-dole na vakvi nekoi soveti i ostanav so skrsheno srce. :D

На mira.mira му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ♣ Alba Viduam ♣

♣ Alba Viduam ♣ Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    2.160
    Исто како и многу други од спротивен пол од твојот. Затоа сега прави се спротивно па утре кога ке наидеш на некоја добра, е*и и матер во име на старите денови. :D

И така се во viscious circle дури не се расипе и последниот што вреди од луѓето.

На MayDiamonds, Nausicaa и realGirl им се допаѓа ова.
  4. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.064
    Допаѓања:
    7.323
    Skrshenoto srce nosi emocionalna zrelost. Emocionalnata zrelost dava realna slika na postojnata situacija.Mnogu sushtestva ke go skrshat srceto no toa ke ozivee i ke ljubi pojako za vistinskata licnost koja go zasluzuva toa. Prikazni za mali deca ne se i ke sfatish samo togash koga ke nauchis da prepoznavas ljubov od zaljubenost. So sekoe razocaruvanje uchime nova lekcija od ljubov.

5. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.598
    Допаѓања:
    18.792
    meh, im not like like these human kind, im freak.
    And still failed.

Still... uteha i tapsanje po ramo. :D

Последна измена од модератор: 16 август 2017
  6. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.064
    Допаѓања:
    7.323
    Kako sakas razberi go , no samite godini i iskustva mi nosat zakluchoci. Stilot mi e direkten so se kazuvanje vo lice, tapshanje po ramo ne upraznjavam, utehata e dobra ako znaes da ja dades. Samo vo stilot bi dodala da ti gi imam godinite ama so ovoj um.

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  7. diskreten32

diskreten32 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2013
    Пораки:
    508
    Допаѓања:
    3.039
    Uctiv i seriozen ili pak lakom i los decko ?
    Koj tip na maski poveke sakat zenite

8. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.499
    Normalno prvite, zasho kje ni se drugite so loshi osobini.

9. diskreten32

Се зачлени на:
    15 август 2013
    Пораки:
    508
    Допаѓања:
    3.039
    Da vidime drugite sto ke kazat pa na kraj ke zaokruzime

10. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    9.127
    Со бмв или мече сакаат:D(не сите):!:

На Vitaly му/ѝ се допаѓа ова.
  11. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.871
    Допаѓања:
    25.337
    Еве јас сакам со мече :$ ( ама плишано :rofl: ) .

Шала на страна , се зависи од карактерот на жената . Еве мене конкретно , од секогаш ме привлекувале момци кои ги " бие " лош глас . Никогаш не сум гледала дали и колку пари има , дали вози јака кола и сл . На кратко - сакав ѕвер кој само за мене ќе биде принц . И го добив .

Во склоп на мислењево , Тајзи и Скипи беа во право во стихот :

" Дали фураш БМВ, или гураш Југо,
    Дали носиш Најк или Прада, Хуго
    Дали кога имаш кеш имаш права љубов?
    Види кога немаш, дали имаш другар? "

Ова од искуство кажувам :D

На star83, filip4, Плавуша123 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. diskreten32

Се зачлени на:
    15 август 2013
    Пораки:
    508
    Допаѓања:
    3.039
    Se zavisi od godinite onie pomladite brkat bmw mece i losi deckovci a drugite pak onie nad 25 se znae veke si mislat za idninata pa birat uctivost barem ja taka mislam

На carangigia и ELIDavor им се допаѓа ова.
  13. Iphone7

Iphone7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2017
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    47
    Eve ja ce vi kazam sovet jas sum masko i 4 godisna vrska mi zavrsi ..devojki dokolku vasiot partner ve saka i ve pocituva nikogas da ne slusate drugarka ama bas nikogas posto mojata vrska zavrsi na nacin so i imav pruzeno se imavme moznosti za da odime bukvalno segde i kupuvav pokloni bev vnimatelen na nea a nejzinata drugarka nikogas nemase vakvo nesto dobijano i od ljubomora nejzinata drugarka i ja napolni glavata kako jas ne cinam i site tie raboti raskinavme pa uste mi vika po 7 meseci mozela da mi se javi ..Znaci napomenuvam dokolku mislite deka ve saka i e spremen da napravi se za vas nikogas da ne slusate drugarki oti se gnasi nevideni !

На mira.mira му/ѝ се допаѓа ова.
  14. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.499
    И јас сум сведок на слична ситуација на мој роднина.
    6 годишна врска, дури и причина не откри зошто. А имаше докази дека другарките замешале прсти.
    Само пак ќе речам, девојката за толкав период си го знае дечкото добро, а сепак поверувала на другарките и нивните заговори.

На Iphone7 и Dust им се допаѓа ова.
  15. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    OFF TOPIC > Дали би платиле за љубовен совет? Совет да ви дава професионалец, доктор за Љубов?

16. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.064
    Допаѓања:
    7.323
    Ne

17. Rhaenys

Rhaenys Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2017
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    94
    Ако вие двајцата сте дозволиле некоја трета особа да замеша прсти тогаш реално вие сте имале далеку од добра квалитена врска. Не е прблемот во другаката проблемот е во вас.
    Или ајде едно др прашање зошто ТИ си потрошил време со девојка која нема карактер???

18. Iphone7

Iphone7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2017
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    47
    vo pravo si ama problemo e toa so ne ocekuvav deka bi mozel da se skaram i ne bev svesen realno so mi se sluci i pak ce recam ne znam kolku godini si ali razmisluvas mnogu pametno inaku naivnosta si go pravi svoeto se nadevam deka ke najdam nekoja so razmisluvanje kako tebe :)

kizne kako da reci coek

Последна измена од модератор: 12 септември 2017
    На IM.TMKQ и mira.mira им се допаѓа ова.
  19. Rhaenys

Rhaenys Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2017
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    94
    Ние луѓето сами си ги правиме работите. Баба ми вика пет очи отварање. Сигурно во некој момент од врската ти си приметил дека нешто не штима, дека девојката нема интегритет и автентичност. Не би река дека си наивен и би те советувала да не си лепиш такви особини. Подобро размислувај на начин кој е продуктивен, како зошто игнорирам лошо однесување, од каде го имам тоа научено, како ми се манифестира во односите со блиските. Оти ако кажеш ете наивен сум прво ништо не учиш од негативното искуство, второ си лепиш особина која може не е ни точна за тебе може проблемот е друг (затоа мора да размислуваш насочено) и ТРЕТО ако негуваш ваков став во животот јас сум наивен ме изиграа превземаш улога на жртва. Е сега прашањто е дали ти сакаш да бидеш маж кој е наивен или маж кој е со отворено срце но знае што сака, го бара тоа и не прифака ништо поразлично од тоа???
    Инаку фала за убавите зборови,
    Сега нафрлив уште неколку мисли за случајот, како и да се надевам дека ќе го надминеш периодов и дека ќе научиш нешто од него.
    Поздрав

На Iphone7 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.499
    Ќе си речиш залудно толку време потрошено, но сепак нели тука имало и убави моменти. Учиме од такви врски секогаш, и се подготвуваме за нешто подобро. :)

На Rhaenys и Iphone7 им се допаѓа ова.