Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. Nigredo Odor

Nigredo Odor Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    3.549
    Допаѓања:
    19.467
    Не ја прашуваш девојката дали сака да излезете бате. Од многу барање дозвола за обични дејтови останавме сингл..

Одиш до масата ако сте во некое кафуле, кажуваш некоја кул шега по која ќе оставиш впечаток, благо се насмевнуваш, оставаш број и си одиш. Без агресивни домино потези, туку транспарентно и смирено. Simple as that. Ако и се допаднеш, ќе те бара. Првите десет секунди се пресудни за било каква одлука.

Или не знам, отиди и зборувај за женските права ако си феминист, тоа би запалило кај мене на пример. Ако не си, подобро молчи и кажувај вицови/шеги што не се толку мејнстрим.

На Alisa22 и Tokyo. им се допаѓа ова.
  2. Nigredo Odor

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    3.549
    Допаѓања:
    19.467
    Оваа прашална реченица не е најдобар pick up line кога завршува во прашална форма..
    Жените не сакаат агресивна доминација, ама сакаат одлучни мажи со самодоверба.

Одлучните мажи не поставуваат прашања. Напротив, подаваат рака со самодоверба и велат ,,Јас сум Петар, би сакал да излеземе." Блага насмевка, минимален стис на раката. Толку.

Кај мене во прошлоста оваа финта се покажувала доста корисна. Јас не сум маж, ама нема везе, сепак сум била добра во ова. Самодовербата е сѐ!

На Tokyo. му/ѝ се допаѓа ова.
  3. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.256
    Зависи во шо филм си и ти во моментот..
    Или јас... во случајов...

Маж ми ми рече: Сакам да ми бидеш девојка

Ќе 'умрев'.. таков муабет последно имав слушнато, ко имав 15..
    Ама во моментот, толку ми се смили, шо ми идеше да го легнам на мовчето...:D
    (Врвевме преку дрвено мовче... во Битола ова)

Би советувала на сите: биди си тоа што си.
    Ако и' се допаднеш, најдобро е да и' се допаднеш таков каков што си.

На Animali, IM.TMKQ и gjoker4e им се допаѓа ова.
  4. Nigredo Odor

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    3.549
    Допаѓања:
    19.467
    Не те прашал, бил одлучен при изборот. Тоа те ќарило, неговата децидност. Прашалните реченици збунуваат.

На Animali, cresa-jagoda и WildMk им се допаѓа ова.
  5. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.256
    хм... може имаш право..

На Animali, cresa-jagoda и Nigredo Odor им се допаѓа ова.
  6. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Затоа пишав: 1. Библиотека 2. Црква 3. Кеј
    Во превод , сеуште не сум запознал некоја на тие места.
    Се бев смувал со триста муви ама тоа е ирелевантно. :)

@fezolol теоретски сум про, точно збориш се ама не е исто теорија и пракса.
    Олд скул сум, онака не ми се скрола и фасцинира од слики, ме интересира нешто друго кај жените, со фактот во прв ред дека не сум дел од просекот со опција лајк за валидација.

@WildMk :l:

Последна измена: 2 мај 2019
  7. neo

neo Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    163
    Имам голем проблем да и пријдам на девојка која што не ја познавам. Не знам ни дали е во ред, на места каде што излегувам најчесто и не можам да начекам некоја да е сама, обично се во друштво.
    Што знам ме фаќа срам од самата помисла, срамот и повлеченоста се моја главна карактеристика, а сигурно ќе помислат дека сум мањак, јас и најчесто сум сам, немам ни друштво за да ми ја олеснат работава.

8. fezolol

fezolol Активен член

Се зачлени на:
    19 декември 2017
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    80
    Пробај. Треба да ги уништиш стравовите што ги имаш во себе. Од кај ќе знаеш што ќе се случи ако не пробаш. Не е толку страшно колку што мислиш. Не се замарај што мисли она, во моментот може ќе се брани ама со тек на време ќе го смени тоа ако се покажеш дека си сигурен во себе. Нема од што да се срамиш.

На neo му/ѝ се допаѓа ова.
  9. 'japan

'japan Активен член

Се зачлени на:
    9 април 2018
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    27
    Секогаш кога ќе пријдам на некоја ме фаќа паника, зборовите ми се губат. До сега, два пати сум се обидел и првиот пат директна корпа. Првиот пат, директно влице и кажав дека имам емоции и чувство спрема неа и таа исто директно ми одговори и ми рече дека Таа не чувстува ништо и дека ме "сака" само како другар како и останатите.. Вториот пат, со едно девојче бевме многу блиски за се разговаравме фактички како најдобри другари, но секогаш од другарството едниот покажува нешто повеќе спрема другиот. Но овај пат, не и кажав ништо дека чувствувам спрема незе оти од првиот пат имам поука, се обидував преку различни работи, смешки, муабети да и го привлечам вниманието да сфати дека јас чувствувам нешто спрема неа, но за жал дојде еден период каде шо се разделивме онака и како другари и како се, до душа сега се гледаме, правиме едно здраво али не како порано. Моментално сум на трета шанса, има едно девојче каде шо после 2 години подалечна дружба искажувам мои внатрешни чувства и емоции спрема незе. Не сме баш блиски како во вториот случај, али до сега сме се зближале 2-3 пати али за некои ситни работи како помош ама не баш буквално љубовно или интимно, онака како да праша оти ова вака онака за прости работи али од близок размер, на почетокот немавме некаков добар контакт, цело време бевме на дур, али моментално страстите се смирија и нее толку лошо. Комуницираме за основни работи во животот али онака другарски и кратко. Е сега, ако можи мала помош од девојките на форумов да ме насочат каде да внимавам, како повеќе да и го привлечам вниманието, да се зголеми дружбата меѓу нас, мислам знајте шо сакам да кажам едноставно да се приближиме, знам дека ќе ми речите прави како шо си правел во вториот случај, смееја, дружија ова она, али девојчево фактички нее баш такво како ова во вториот случај и нее лесно, едноставно сето и е на дур како да и преовладуваат машки хормони и да кажиш нешто позитивно на се има негативен одговор да ти дај и сето влице го кажува негативно, едноставно како незнам шо да речам.. Али чувствата ми работат..

10. Swatt

Swatt Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2019
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    367
    Ако и се допаѓаш физички веднаш ќе ти даде до знаење. На жените тие што не им се допаѓаат физички веднаш ги ставаат во фолдерот пријатели или другари.

На baba Rada му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Ма.нев

Ма.нев Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2019
    Пораки:
    780
    Допаѓања:
    1.224
    Што една девојка бара од машките?
    Кои се приоритетите или работите што треба да ги има...

12. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    -Памет
    -Искреност
    -Почит
    -Љубов
    -Харизма

На Herrera, poppie, Amellie13 и 7 други им се допаѓа ова.
  13. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589
    Лепота
    Мускули
    Добар патлак
    Добра кола
    Добри финансии..и да можеш да го вртиш на мал прст:rofl::rofl:

На naturallmess, Stark и ЕденЧлен им се допаѓа ова.
  14. Swatt

Swatt Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2019
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    367
    Освен добри финансии се друго е споредно.

15. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.245
    Допаѓања:
    39.586
    Да де јасно, сите машки во сите среќни заљубени врски се тешки богаташи а женските им, се со нив заради богатството. Тешко на вас сиромасите :(

На poppie, candy.cane, joy1 и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Swatt

Swatt Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2019
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    367
    Згодните девојки си го користат оружјето наречено тело и си бркаат добри брачни финансиери и мирен живот. Насекаде околу нас. Излези во ноќен клуб и погледај со какви типови стојат и си одат дома. Не осудувам, туку кажувам како што е. Просечно атрактивните го немаат факторот тело и лице и можност да бираат, па реално се подостапни за пошироката маса мажи.

На Tekkyi му/ѝ се допаѓа ова.
  17. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.499
    :puke::puke::puke:
    Поодвратно нешто одамна не сум прочитала..да ти се згрози.

На poppie, Amellie13, candy.cane и 8 други им се допаѓа ова.
  18. Swatt

Swatt Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2019
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    367
    Не мора веднаш со осуди. Тоа е мислење кое секојдневно го слушам од многу мажи.

На Tekkyi му/ѝ се допаѓа ова.
  19. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.245
    Допаѓања:
    39.586
    Сите сте сингл, да претпоставам :)
    Јасно е.

На Amellie13, candy.cane, crimson и 6 други им се допаѓа ова.
  20. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.607
    Допаѓања:
    39.713
    Од тие што не можат да фатат женска па единствено оправдување им е тоа

На candy.cane му/ѝ се допаѓа ова.