1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Едит: Мистерии ме претркал!!! :(

Не ми е јасно баш искрено....
    Како ќе и го оставиш писмото?
    Како ќе знаеш дека ќе стиигне до неа?
    Ако и го дадеш во раце, кога ќе го прочита?

Ако и напишеш некој текст, а она не те ни знае, може ќе си помисли дека си малку тралала, затоа што и јас, како и повеќето девојки, сакаме романтични типови...Ама некој кој не го знам да ми донесе љубовно писмо?! Хмм не сум сигурна за својата реакција...
    Искрен начин за пристап?!
    Мислам дека ќе помисли дека си срамежлив, дека си премногу слаб и немаш
    ј*ј*а
    за да ја поканиш да излезете туку користиш некои фори....
    Такво нешто според мене е романтично дечко после 3,4 состанок да ми го направи, ама некој што не го знам, искрено не би сакала :/

Извини ако тии го расипав филмот, ама ова е мое мислење, сепак види и другите што мислат...
    И со среќа!

2. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.974
    Боби човече, damn. :D

А бе мене некој да ми даде такво нешто ќе се преплашам, арно ти вика Мистери. Прво што ќе ми падне на памет е - колку време ме следел/посматрал ?? :rofl: Ќе си го дигнам егото до бескрај, еј види го овој, сега ми јаде од рака. Немој така дечко, не е се како во корејските филмчиња. ;)

Слушај го бате Мистери - тој знае повеќе од самите нас, девојките, што сакаме. :lol:

На Phyramide, Mistery и TammyDeyn им се допаѓа ова.
  3. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240

И јас го помислив ова додека читав искрено :/

Ептен ти го убивме филмот, ама за твое добро

4. bobisk

bobisk Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
  5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Е што сега, ја гласам за -
    Боби, Мистери е во право, се согласувам со неговото мислење, тоа што сакаш да го направиш е ептен убаво и романтично, мене лично би ми се допаднало ама да беше од човек што го знам барем некое време, а од некој непознат, ќе ми беше :o :^)
    Значи ти кажав погоре, има повеќе начини како да започнеш муабет и да се запознаете како што треба.
    Прашај ја за некој производ, или на каса кога купуваш и треба да ти наплати, купи меѓу другите работи и две кафиња (тие со сламка или в лименка готови), ама ќе чекаш погоден момент ко ќе е празно на каса и речи и , сакаш за пауза после да пиеме кафе јас частам :D , те гледам секој ден овде, а не знам ни како се викаш и после муабетот ќе си тече сам.
    А, ако си романтичен тип, ако сака таа романтики, отвори некоја таква тема дур го пиете кафето и ќе дознаеш повеќе информации од неа, значи и на индиректен начин можеш да извлечеш повеќе од неа што те интересира. ;)

6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.421
    Допаѓања:
    91.478
    Боби никако тоа што планираш. Почни обичен муабет ама кога нема никој, за времето, за тоа дека сладоледот што ќе го купиш си го открил во скоро време и ти е омилен сега, па прашај ја таа каков сака. Па така муабети недела дена и после викни ја на кафе. Таман ќе опипаш терен. Ете лукс ти даде добри предлози искористи нешто.

7. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.974

Е добро де, не е крај на светот. ;)

Само доближи и се, океј ? Слушај не што ти кажуваме. Само доближи и се, речи и здраво, јас сум боби. Најсигурен чекор. ;)

8. Forgotten

Forgotten Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    185
    Боби кога ќе купуваш нешто да дадеш пари и кога ќе сака да ти врати кусурот речи и задржи го кусурот и пиј едно кафе од мене а ако може и во друштво со мене. По директно од ова здравје.

9. bobisk

bobisk Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    Е овде морам да ја спуштам капата и да признаам дека повеќе глави сигурно мислат подобро од една :D Ќе се оди на стариот добар, директен начин ;) Само да се укаже шанса :)

10. ell

ell Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    624

Ај да се приклучам во муабетов и јас :) Мене лично да ми пријде некој така, не би ми се допаднало...работава, попиј едно кафе со кусуров девојко :D . Добро зависи и со каков тон ке биде кажано ова, ама сепак не ми се допаѓа. Биди најприроден, никогаш не оди според планот кога планираш вакви работи и многу вештачки може да изгледа. Едноставно поздрави ја и насмеј се кога ке ја видиш, за да те примети..неколку пати така и со тек на време ќе се развие муабет..откако ќе почне да те поздравува и она ( а со тоа и ќе видиш дали има интерес) едноставно и директно поканија на кафе...(барем кај мене успеа ова :) ).
    Секој со свое мислење, како и да e, да не биде премногу нападно или пак премногу романтично за прв пат. Среќно

На TammyDeyn му/ѝ се допаѓа ова.
  11. jaslicno

jaslicno Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    3
    И јас малку да се замешам :P
    Значи се се сведува на тоа викање за на кафе. А кога ќе ја викнеш на кафе? Што потоа? :D

12. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    си праите муабет....после тоа друго кафе - и се пушташ у акција....мада ако имаш сигнал идеш у акција уште при прво кафе !!!!!! па ако биде - биде....ако не на друга :D

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Дај поарно тука да го изгласаме случајов, за љубов се работи :)

Не сакам да се повторувам со останатите феминки, а ќе се повторам, ама Боби да си знаеш за сега и за во иднина, ние девојките сме ти прилично удрени суштества. Онака со мокра волнена чорапа.
    Демек сакаме фини дечки, ама и не премногу. Уствари што ќе се лажеме, сакаме бad boys ;)

Ти покажи интерес, викни ја на најобично кафе, напрај и муабет.
    Инаку, морам да признаам филмска ти е ситуацијава ептен :)
    Глеј отиди некаде при крај на работно време, кога нема многу муштерии за да немаш театарче лево ќоше од целава ситуација. И некако покани ја на пијачка, што и да е веќе.

Ама жити мене немој слики од трендафили, сончогледи, бонбоњери и слични чуда од самиот почеток. Нека ти текне на тоа дека сакаме мистични мажи, не мажи во купаќи на тацна уште од првата средба.
    Плус ризикуваш да отиде романтиката во тешка патетика и уште толку да ја уплашиш од самиот старт, а тоа не ти е потребно.

Здравје ќе имаш време за вакви филмски романтики. Сега не е тоа време ;)

Со среќа!

На marama, julie77 и Mistery им се допаѓа ова.
  14. bobisk

bobisk Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    Леле ама ја разгорев темава :lol:

15. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.974
    Оди ти женската разгори ја, остај не нас тука. :rofl:

На julie77, TammyDeyn, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. bobisk

bobisk Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    Свратив денеска, не беше изгледа на работа ]:)

17. HardSex

HardSex Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    497
    Допаѓања:
    2.425
    Боби,многу планираш и сакаш да ја воодушевиш девојката...bad,bad,bad

Размислуваш ова да,ова не,ова да,ова не и така во недоглед...

Биди директен и биди поспонтан...

Кажи ми што е тоа што те привлекува кај девојката?
    Имаш ли некоја фантазија што ти се мота у глава со девојкава?

Кажи ми за да можам да ти кажам нешто поконкретно...

Мистичен да,ама не претерано...

Мое лично мислење е дека машките не се доволно напалени денес...
    Нема тензија...Нема искри.

Немој погрешно да ме разбереш ама некако многу млитав пристап имаат...

Ах,кога ќе ја видам нејзината задница и пи.ка.I feel so connected... :)

Страст Боби,страст.

18. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Може и она е на Фемина па се пронашла во муабетиве...
    И дала отказ :lol:
    Се шалам Боби, се шалам ....

Со постот над мене единствено се сложувам со тоа си премногу нерешителен...
    Сите ние вака или така ти кажавме свое мислење, и колку и да се разллични, сите се вртат околу тие неколку работи:

-важно е да отидеш кај таа девојка
    -важно е да не бидеш срамежлив, да бидеш шармантен и ненападен
    -важно е да се запознаеш и да „опипаш пулс“ (дечко има ли, заинтересирана ли е итн)
    -важно е да не бидеш премногу романтичен на прв состанок
    -важно е прво да почнете да разговарате, па да ја поканиш на кафе
    -и важно е да бидеш поспонтан, а не да мислиш на нашите мислења, за да не помисли дека си го вежбал говорот од лист пред огледало, туку дека навистина го мислиш тоа што го кажуваш

На roberta-rubi му/ѝ се допаѓа ова.
  19. bobisk

bobisk Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    Добро да не испадне сега ја зафатив цела тема јас, да заклучиме тука па што ќе биде нека биде. Ако сака некој да пиши нешто слободно нека праќа лп. А јас па ако направам нешто ќе рапортирам тука :hai:

20. jaslicno

jaslicno Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    3
    Ахам, а што подразбираш под тоа идеш у акција ? поконкретно, на пример... :)