Ете така чесно поштено, не може да ми ги возврати чувствата на љубов што јас ги имам и очекувања, но за разговори, рамо, секс или со други зборови емоционално и сексуално празнење сакала и секогаш ќе паѓала на мојот шарм. xD
Е кажи си така, девојкава те смета за F.friend а како што си напишал досега па и тебе не ти смета таа нова улога, зошто ако ти сметала ќе си ја отерал во 3лепе и не би се замарал за неа повеќе
Истата е. Ја седнав разговаравме, еве ја по месец повторно исто, се откажав и веќе не настојувам да ја сфатам, но сепак ме копка кои се тие чувства... пошто спомна и оладиле или чувствува емоционален товар, а истовремено еве сега ме гњави како и секоја девојка со слики со песни, со како си помина денот итн.
Не, ме интересира кои се тие чувства што фалат за да биди нешто посериозно. Ми зборува моментално ги немам тие чувства, а за другово се е океј.
Не и одговара нешто дали со тебе или во твоја блиска околина, на пр.твоите итн. поради што не гледа врска на долги стази со тебе. Ама најдобро е да ја прашаш отворено неа за најточен одговор, сепак ако сака да ти каже. Некогаш за да не ве повредиме премолчуваме и ви одиме по ќеиф што и не е така добро,ама тоа е што е.
Аааа, нејзините не ме сакале иначе, сметаат дека ќе сум трчал по нејзините пари, пошто таа е докторка, а јас рударски инженер. Абе океј се во ред, и велам да прекиниме било каков контакт терај си по патот што си наумила итн, не сака. Имам длабоко ниво на конверзација и доверба и и велам некогаш ќе ме бараш. Да ко че сум посигурна со чувствата отколку сега ?!?!
Значи ако воопшто не ме сака како што тврдиш, а паѓа на мојата сексапилност и потребата да ми зборува секакви тракатаници по цели денови, зошто не бара во друго момче?
@Stark ништо тогаш девојката потпаѓа под влијание на нејзините дома. Имаш две опции или да раскинете комплетно, т.е. да не и возвраќаш на песни, повици што и да е. Или да продолжиш со ваква он-оф врска што ќе заврши или со тоа што таа ќе престане да ги слуша нејзините и стане најсигурна со емоции дека тоа е тоа меѓу вас или таквата он-оф врска ќе ви заврши на крај со очи да не си видите.
Јас ја отстранив оваа личност пред неколку години, поради вакви испади. Но, еве и дадов шанса и повторно е таква. Ме интересираше целокупното нејзино што и е поентата, некни дури и ја претарв со тоа што ја зборувам вистината ама со зборови што можат да повредат и скршат некого, наместо да се лигавам и повторно истото го зборува. Значи ја однесов она Push to the edge, од петици од нервоза од плачење да кажи зборови, и истото го тврди. И велам кога ги имаш тие емоции и потреби, што ти фали друго? Чувствата не ми се како твоите. И и велам те познавам но одговори ми. Ќе ме бараш повторно? ДА ми вика.
Да те сакаше немаше да ти прави така. Еве да речеме нејзините да и биле проблем океј тогаш што ќе е океј да се гледа за секс со тебе с за у врска не? Едноставно не те сака фејс ит ,ако ти одговара да се гледате за секс гледај се ако ти е тешко едноставно прекини секаков контакт со неа.
Ќе те бара затоа што ти и дозволуваш да те бара, ти сакаш да си баран и она користи по линија на помал отпор.