Арно ми пишавте.. Се запнав за еден.. Се знаеме 10 години... И така мислам дека ќе. Биде нешто, стално ми се смееше дека не знам да готвам... Демек јас не сум знаела ништо... ( јас 4 години, еве 5 само втора смена одам, покапав и само викенди, ако фатам нешто, ко ќе ми е ќеф) е сеа дали тој смета дека не знам да готвам не знам... И се прашувам дали личи на маж од 40 години ова да ми го зборува... Ко самиот уште живее со мајка му и татко му. И самиот кажува, дека мајка му, му готви, мама ова ми напрај, она ми напрај. Ми пиша сеа, беше на патување бдв, и ми рече ми купил сет тенџериња и тави за да сум се научела да готвам. До некни ми кажуваше дека јас никогаш нема да заминам странство, како тој ме знаел што човек сум и сл. А, јас тврдам дека никогаш му се немам потсмевано за глупости кој што тој мене. Се обидувам да сменам еве нешто, му пишав.. Ама излгеда џабе. Сеа ќе му пишам, фала веќе имам ама ќе ми се најда за менување. А јас тебе, ќе ти купам цемент, ќерамиди и др потребен материјал за градење куќа. И нема после женска, е нема бе. Јас последно нешто ми е да го вреѓам некој дали знаел да готви или не или нз што. Еве му муабети.. Oti nemozis da se snajdis, se novo kje ti bidi, a i ti plus ne mozis da se oddelis od Makedonijava. Ne znam oti ne odis da rabotis nadvor, ama znam deka nikade nikogas nema da pojdish.
Имате по 18+ год? Ова е муабет за градинка, дај жити се наоѓај зрели мажи, ваква порака иде на блок дечкото, да му вратиш на ваков идиот е дека паѓаш на негово ниво, џабе губиш време и зборови. Од прв муабет ги гледаш незрели, иде чао и толку. Незнам колку год си, ама вакви со децка соба, може само да си гледа ферхунде и проводаџије.
А што си го губиш времето за вакви? Очигледно е дека бара жена за дома. За домот на мајка му поточно. Нема да смениш 40 годишен маж, таков е и таков ќе си остане.. Мислам дека треба да си дадеш време малку на себе. Остави не дејтај никој месец-два, посвети се само на себе, направи нешто што тебе ти е убаво, прошетај... Знам дека никој не сака да е сам, секој сака да има некој. Ама не е решение да го форсираш тоа и да мора по секоја цена да си со некој ...
Гo follow- нав на инста без да го знам, без заеднички followers/пријатели. Ме follow-на back. По она што го гледам - не ми личи дека има девојка. Има мал број followers, 0 слики, минимална активност. Ми го гледа секое story во последен момент (пред истекување), никогаш ми нема лајкнато. Тој ретко постира, имаше севкупно 2 сторија, едно му лајкнав, но без лајк back. Имам ли шанси, што мислите за пишување прва - или да го сфатам тоа што не ми лајкнал како крајна незаинтересираност .. или да пишувам на женски домаќински муабети може они се постручни..
Па девојката веројатно никогаш не пишала прва или е неискусна, што се чудите толку, јас и во живо познавам вакви девојки 30+, среќа излегов од конфорт зона и веќе не сум и јас таква да чекам да падне од небо некој