Ако не го најде соодветниот одговор тука ќе го бара на фејзбук страните. Треба да делува, а не да ја тупи со follow и likes.
Не знам све, ама овој пост ми е доволен за да заклучам. Не ти треба мамино синче кое те потценува. Речи му чао. Го заследи иако не го знаеш. Те заследил. Што читам? Немање слики не значи дека нема девојка. Ама тоа и минималната активност значат едно нешто. Дека му е лажен профил. Не биди будала, терај даље.
Nope не е лажен профил. Пред некоја година бев на пракса во фирмата каде тој работеше и работи се уште. Го имам видено во живо. Btw има профилна, linkedin профил, бевме колеги на факс (ама различен смер, и студиравме онлајн) , а не верувам да ме знае ни од праксата зашто беше само 2 месеци и бевме на различен спрат. Го тагираат поактивните пријатели кога ќе стават пост, така што тој му е main профил. Не е дека е некој скроз рандом, само ми е доста тешко да дојдам до него.
Со еден тип се пишував на инста и ае кафе пиевме океј муабети , и помина скоро месец од тогаш. Но цело време ми лајка сториња и по лајкање на стори после 10мин ќе ми реплејне . Но му пишав јас за кафе , као ајде ќе се договориме за утре ќе се чуеме . ( пред некој ден ми пиша јас сум во близина кај тебе на работа ако си тука за кафе , но не бев јас на работа ете се сетил на мене па пишал ) Ваше мислење дали би било нешто , или само онака дружба кафе пријателски ( инста мубает онака коа како прајме )
@Stayy W Гледај му ги постапките во реалноста, не неговото Инстаграм однесување. Лајкнувањето сториња и одговарањето на истите е low effort. I mean, 1 месец поминало од првото кафе, а воедно комуникацијата е кога-како
Некои приказни така започнуваат, од дружба кафе пријателски. Ако ти се допаѓа потсети го дека треба да пиете кафе и остави го тој да се потруди да организира. Ако не организира, батали го