Сеа е олеснето многу поише Швалерајски апп на секој чекор, машала колку е се' прелесно. Уште и избор си имаат, да листаат сликички као разгледница у рака да имаат Прејезиво. Не знам дали сте свесни? Глеј у иднина шо да не праиш, и како не треба.
Па мене ми е чудно некого толку да водат инстинкти и да мањачи се што мрда,може ти треба стручна помош? Доволно е ова да го прочита некоја и да и стане јасно за каков калибар на маж станува збор
За ебач ли станува збор? Или за личност шо знае да одреди која личност му е физички привлечна? Страшни ми сте со заклучоциве.
Не велам дека не си у право, ама на изневерувач ако решил да направи нешто, ќе го направи со или без фб или инстаграм. Многу што познавам изневерувале а немале социјални мрежи. Ќе се зачудиш како доаѓаат до шанси. Можам да пишувам примери и примери ама не е мое да споделувам. Фрлиле во вода долгогодишни врски или брак а се на пример во исто друштво изневерувачите. @Dek0 каков изговор ти е тоа дека сте машки и е биолошко? Какво оправдување е? Ете ко на забегана, објасни ми.
Не ко на забегана, значи надвор од контекст ги носите работиве како и секогаш. Имате спремни ножеви и одите по жртва. Под то биолошко не мислев дека одма станува и спремен си за работа, мислев ќе видиш симпатична девојка, ќе се завртиш, ќе прокоментираш, ќе си речеш симпатична, ваква таква. Ако вие кога видите симпатичен дечко и завртите глава или не ве интересира кога сте во врска односно сте исклучени сосем, не знам кој/а е нормален/ненормален тука или индивуално ипак е.
@Dek0 Има разлика меѓу визуелно забележување и активно покажување интерес (вртење, коментирање). Никој не вика дека очите ни се затвараат кога сме во врска, ама контролата врз сопственото однесување и почитта кон партнерот се прашање на избор, а не на 'биологија'. Секој си има свои граници во врската.
Епа за мисли правиме муабет или за актот врз нив? Дискусијава од лајк на слики ете кај замина. П.С @Medea. јас очигледно не се знам многу себеси, па ќе те замолам да ме запознајш самиот со себе, за каков калибар на маж станува збор. Можда и ќе ме опрајш
Точно друже, и ние меркаме други и се клецаме кога вие мажите/дечковците/ сопрузите не не гледате. Знаеш колку е тешко да се спречиме во тоа кога сме во овулација? Скоро невозможно е. Затоа секој месец се клецкаме по хотели додека мажот е на работа. Едноставно така не тера, подсвесно сакаме да бидеме оплодени од најдобриот бик шо го има во нашето опкружување. Јебига, биологија. П.с. Лајковите на вас мажите ви ги оставаме.
Аха, значи со други зборови, да биде и некоја попровокативна типка што ти е комшивка, оди во иста теретана со тебе, или работи со тебе, небитно, се знае на што ќе ти оди умот. И блазесвам на таја што ќе те пушти во теретана/работа, што те мисли вежбаш/работиш а ти уствари гледаш пичина и си фантазираш во себе. Не дај боже да ти пријде и да ти понуди нешто, тек тогаш што ќе биде. Бреј, самоконтрола на 0
Ма битно е да не оплодат. Да си дојдеме дома задоволни, знаејќи дека нашата една и единствена функција дадена од ГоспО на овој свет ни е исполнета. Да се множиме. А овие будаливе нека дркаат на слики од фб и нека се чудат зошто детево личи на Мирче другар им.
Дали на машките им е досадна девојка ако некогаш им прави муабет дека чисти и готви дома ? (Плз , не се зезајте и од машки членови ме интересира мислење )
Не, не им се досадни затоа што има машки кои исто така чистат по дома. Од лично искуство со пишување со машки кои се педантни.
Не се досадни. Сметам дека секоја девојка треба да си ги каже своите карактеристики и способности при запознавање со потенцијален партнер. Некоја дека знае да готви, некоја дека има многу фоловерс, некоја дека многу шетала... Јас лично сметам дека во денешно време готвењето и оддржувањето на хигиената во домот се доблесни особини на секоја дрвојка. Но не во смисла дека само таа треба да готви и чисти туку да има соодветна помош и поддршка и од партнерот.
Луѓе, чистење е базична вештина. Не е нешто со кое што треба некој да се фали. Треба секој да го знае и прави. И готвењето би требало да биде тука некаде. Добро, има разлика од готвење колку да се преживее, и некој да има готвачки вештини на ниво на Шеф. Тоа е друго. Сепак 21 век сме. Некако срамота е основни вештини што секој возрасен ги поседува да се прават дека се нешто специјално и невидено. Знам да чистам и да готвам. Добро. Браво. Секој возрасен го знае и прави истото.
И нас шо ни е досадно да прајме муабети за чистење и готвење сме педантни де, само ете не замара муабетот.
Да, да основна работа е чистење и готвење, ама па повеќето машки се чуделе. Сепак фала на одвоеното време за одговорите.