Мушко сум и кога ТЕБЕ ти го прочитав постот, искрено немав впечаток дека она е дрска и арогантна, туку дека ти си таа што е мизерна и јаде гомна по форумов и лечи фрустрации. Gosh, колку и да си стар член на форумов, иако досега немав профил, си читкав редовно тука и тебе те читав и не можам да го тргнам тоа чувство дека си некоја прилично исфрустрирана личност што се крие позади анонимност и позади екран. Оддаваш некои многу мизерни вајбс дури и преку екран. Сфати го ова како сакаш, али си прилично исфрустрирана и искомплексирана.
Искрено, поласкана сум што го направи профилов само за да го напишеш мислењево за мене, ама без разлика на тоа колку години сум на форумов, колку лајка сум собрала и дали твоето мислење за мене е позитивно или не, можеше и од својот првичен профил да го напишеш. Затоа и државава е отидена у курац, никој нема муда да си го искаже ставот, нит па да стои позади него, па и на анонимен форум со рандом ликови скриени позади аватари. Мех.
Ова е мојот првичен акаунт, Gosh и само што ти го кажав тоа што го мислам. Али океј, сепак ако земам у предвид што све имаш пишувано по форумов и како се изразуваш, не ме ни чуди шо измислуваш чудни теории и тропаш глупости пошо веројатно немаш друг comeback. Јебига
Вака, прво сама на себе намали си го притисокот. Иам впечаток дека ти прва сама на себе си праиш огромен притисок. Разбирам потполно шо збориш со суицидални мисли и јака анксиозност, ама рачунај дека истовремено ти си у контрола и ти одлучуваш на кои работи ќе им напраиш reframing. Пиша дека веќе работиш со психолог што е одлично, затоа што сметам дефинитивно дека ова кај тебе малце подлабоко ќе е. Што се однесува за твојата ситуација - ја кога ја запознав женска ми, она исто немаше искуство и плус беше постара од тебе. И извини на израз али мене кур не ме заболе колку и дали имала некој пред мене затоа што стварно бев заинтересиран за неа. Да, не очекував дека ќе ми каже дека немала никој не затоа што тоа е нешто чудно или ненормално, туку затоа што со оглед на тоа каков впечаток оддаваше, ја стварно мислев дека сменила неколку претходно. И немав никаков проблем со тоа. Немам многу женски другарки, ама сум запознал и други во твоја ситуација и на крај пак било океј. Мислам сама си го даде одговорот у некој од постовите дека валидација од странец на интернет никад нема да ти го даде тоа што ти сама ќе си го дадеш. Све почнува од тебе. Верувај ми, дека машко што стварно му се свиѓаш и е искрено заинтересиран за тебе, нема да му чуе дали си невина или не. Анксиозноста и понатаму ќе ти јаде трици што ако ова што ако она, ама размисли колкави се шансите стварно тоа да се деси освен ако идеш и се преселиш у планина и живееш со кози и немаш контакт со други луѓе. Мислам ако тргнеме мозокот да го слушаме, кај ни е крајот? У самоубиство ќе те однесе. Сум се соочувал со анксиозност затоа знам дека е easier said than done, ама мораш и малце сама да се тераш постојано reframing да праиш и да се враќаш у реалност. Никој НОРМАЛЕН човек со отворени видици нема да те суди за тоа без разлика дали си 25, 35 или 45. А тој што би те одбил за тоа или тоа му е проблем, па таму би се запрашал колку е тој стварно заинтересиран за тебе вистински. Зборам од искуство Ти посакувам само најдобро и продолжи да работиш со психолог
Акаунт се прави за 5 минути. Gosh ја имам читано уште од претходно кога рандом сум читал и следел теми/членови без да бидам тука зачленет. Друга опција очигледно е кај полето горе ''барај'' да бараш Х член