Прашањево е делумно детско, но морав да го поставам. Ретко се заљубувам. Уште поретко на прв поглед. Но, пред некој ден ми се случи нешто многу чудно. Прв ден во средно, нови деца, неможеш сите одеднаш да ги запамтиш.. Но, едно дете ми остави таков впечаток, што само што ќе помислам на него ми трепери срцево. Си велам, аман бре Лин, како можеш некој да засакаш од 2 видувања? Чудно, многу чудно. Детево не е нешто посебно, многу е поразличен од моите предходни симпатии.. Убав е, но има нешто што ми го прави посебен. Совршен. Е, да, прашањето.. Мислите дека ми се тинејџерски моментални глупости или нешто озбилно ми се случува? Детево прилично ми личи на дигнат, незнам..таков впечаток ми остави.. Не се запознавме. Како да се поставам? Цело време седи со другари и другарки, неможам да го начекам сам и да скршам мраз и да се запознаам. Првпат во мојов живот се осќеам олку очајна за машко. Спојлер Аа, да, денес кога седеше со цела група, јас бев со другарките, за момент се свртев и видов дека ме гледа. И нели автоматски требаше да го заврти погледот, но тој продолжи да зјапа. Незгодно ми дојде.
Прв ден на школо, нови фаци, сите напнати, се меркаат, свесно или несвесно се бара симпатија, секој се чувствува анализиран од глава до петици... Не го мешај ова што го чувствуваш со љубов. Желноста за машко може да ти е насоберена токму поради недостигот на машко присуство во твојот живот досега. Па наеднаш избива на површина. Chemistry is playing tricks on you, young lady. Чиста 10-ка од мене за изразената желба да го "начекаш" за да се запознаете. И уште ова...не верувај на првични површински впечатоци (тоа дека е малку дигнат итн итн). Не придавај премногу значење на тоа што сте се загледале еден во друг. И самата си свесна за дневната количина зјапање во нова средина, па уште и во средно школо, уф уф... Ова ти го кажувам за да не си летнеш со паметот без основа. Не се брзај никаде. Ако продолжат погледите и во иднина, откако ќе спласне почетната меркачка еуфорија, значи дечкото забележал нешто кај тебе, и тогаш би можеле да почнете со запознавање. Вака на почеток, директно...уште на старт на година...можно е да оставиш лош впечаток. Јбг, машка психа.
Абе, ти не шмирглаш нас тука? Бараш совети за шмекачот што не преземал ништо, а во потпис ти стои In love 1 year 5 months... WTF? Можда дека имаш дечко, затоа не презема ништо.
Еве ја Венди пак Значи не знам дали има ваква тема не сум во состојба ни да ја барам ... Ми треба совет ... Т. е план. Вака пред 1 недела со другарка ми бевме излезени в град ... И таа од неодамна почна да се дружи со едно дете , слушнав дека не бил некој карактер и ја предупредив . Но таа не бе супер е и бла бла . Така шетајќи ги сретнавме , јас културно се поздравив се претставив пошо прв поат го гледам во живот ... Случајно испадна излеговме на кафе ... Пробав да избегнам ама ај да не мрчам си викам кафе е . А и типов не ми изгледеаше така како што ми го кажуваа ,сосем нормален и искулиран . Јас другарка ми и тој и уште еден . Најнормални муабети .Заврши се од тогаш се немаме ни видено ни чуено ... ЗНАЧИ НЕМАМ НИКАКОВ КОНТАКТ И сега иде гадниот дел Минатиот викенд бев излезена со истава другарка и во друштво се најде и еден негов другар инаку многу добро дете , го познавам.Јас се најнормално се зезавме си игравме ... Сега слушам КРЕТЕНОТ кажувал на другарите дека ние сме биле заедно !!! И како тој мене ме поминал и уште не знам какви глупости . Значи ќе го убијам бреее !!! Не знам од која факинг причина тресел не важам за лесна женска ! Немам никаков контакт . Дечково онака и кажал со кого бил во друштво . Инаку важи за еден од главните фраери Како да го решам глава ми врие не сум паметна да размислам . Сакам да го засрамам а воедно и да ја освестам оваа со кого си има работа. Нејќам да ми го валка името бе ! Предлог ? Било каков се што не би ме однело во затвор .
Си признавам, за вакви ситуации сум целосно соголен и неинформиран. Никогаш не сум измислил таков муабет за девојка, нити пак мој другар се дрзнал на таква глупост. Ситуацијава ми е целосно неоткриена територија. Да беа само машки во прашање, во ситуации со ваква жустрина, се знае како ќе се среди проблемот. Но за тебе...еве јас би ти предложил да го начекаш на јавно место со другари, да му пријдеш и да му се развикаш со прашање КОГА ТОА НИЕ СМЕ БИЛЕ ЗАЕДНО. Така го ставаш на сцена каде што ќе мора да ти одговори, а нема да има спремен одговор. Пропратни сочни зборчиња следуваат во спојлер Спојлер курво безрбетна, лешу еден усмрден, тампоне употребен, пичко неистуширана.... Комбинацијата ЈАВНО МЕСТО + СРЕДЕН КОН ВИСОК ТОН + СОЧНИ ЗБОРЧИЊА = ВЕРБАЛНО ТЕПИХ БОМБАРДИРАЊЕ <- my favorite офф топик - ова е тепих бомбардирање Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=sks6D2l8erA&feature=related
Има женска , уште таа на глава ми треба ... ете тоа ме кочи по малце ... Него може ова ќе е единствен начин да го избрукам ко тој мене... Али добро е што немам оружје жими се ќе го упукав ... Ми ги спои жиците . Ова досега не ме нашло . Знаев дека има кретени ама вакви За да се биде по му се пушта на другарка ми . Абе ова треба да се убие ја мислам
Венди и јас би те советувала како Елементал. Значи кога ќе биде со луѓе околу него пријди и речи му го тоа, само немора да употребуваш вулгаризми едноставно речи му „Извини кога сме биле јас и ти заедно? Зар толку си бил тапа па да не ми тенува? „
EleMental да не пукнеш ме пресмеа вака ова време vendiii типот сакал да се покаже во друштвото дека демек плеснал некоја а тоа не е вистина.Лугето денес се такви и не можеш да им забраниш да зборуваат за жал.А гарант давам дека не видел ни женска града а камоли да легнал некоја во неговиот кучешки живот Се согласувам со идеите на Елементал ама јас да сум на твое место ке пуштам друг муабет.Или алатот му бил мал,или е лош во кревет...то ест не знаел што да прави Е сега,бидејки не сакаш да ти го валка името употреби ги идеите на Елементал..Фати го неспремен,во полн кафиќ да посака да се отвори земјата и да го голтне Сепак и не треба многу да се змараш за мислењето на другите бидејки тебе ти е чиста совеста и знаеш дека тоа не се случило,а тие што те познаваат знаат дека не си таква.Не треба да те интересира што размислуваат рандом луге. Со срека па пиши што си направила
Луѓе во право сте ... Пеликуна овој има легнато многу ... Ама ептен многу . Не знам што му е филмот .Нит го навредив нит го гледав од високо и се понашав дрско ко што знам некад да направам . Значи попријателски не можев да се поставам . Се нервирам зошто тие се зачудиле не ме знаат за таква но не знаат ни каква сум навистина .Нејќам да ми шири муабети , кој верува кој не верува . А и така си имам доволно непријатели ... Уфф да направам некоја комбинација од советиве сакам со земја да го срамнам не да сум револтирана заслужува во лице да му плукнам .
Сигурно има легнато или само така се фали.Обично таквите ко него е*ачишта не искусиле секс ама нека биде така.И не заслужува да трошиш нерви ама ке се осекаш подобро кога ке му вратиш.Само со осет па и ти
Значи сценарио е готово ... Идам ноншалантно Го гледам кретенот во кафуле , диско не не кафуле подобро се слуша ... Му приоѓам со покерфејс и така наеднаш там тарам ... Кој ремет бе Не сте нормални фала луѓе
Венди зависи само колку си храбра за да му вратиш на таков директен начин .Ако си, примени го советот од ЕлеМентал...А ако не,тогаш не му придавај толкаво значење на ситуацијата,оти никогаш не можиш да ги спречиш луѓето да те оговараат. Самата треба да си одлучиш,сепак зависи од твојот карактер. Туку мене друго ми беше муабетот,сакав да кажам моја претпоставка зошто тој се однесува вака кон тебе. Можеби затоа што гледа дека го игнорираш,а сепак тој е некое фраериште со его до небо,па не можи да прифати да биди одбиен...Сака на таков начин да ти врати. Едноставно кажано, тој не е моментално толку многу заинтересиран за другарка ти колку шо е за тебе. Иако ти враќа на ваков начин,се уште го мачи тоа што не можел/и да те освои. Тоа му е уште поголема казна според мене, отколку да падниш на негово ниво ...
Знаеш вчера го прочитав ова сакав да ти дадам совет ама уморен и легнав , па те сонував .. и тоа многу добра сцена (се разбира тука нема да изгледа како што ја го замислив ) али морам да пишам можеби ке ти дојде да го направиш тоа така (текстот е собран од повеке песнички од филм) Scene 1 Vendi's house Vendi : What have I done? What have I done? How could I be so blind? All is lost, where was I? He Spoiled all, spoiled all Everything's gone all wrong But I never intended all this madness, never And nobody really understood, how could they? That all I ever wanted was to bring them something great Why does nothing ever turn out like it should? And, by Godm I'm really gonna give it all my might Uh oh, I hope there's still time to set things right Scene 2 Outside the disco Vendi Buddy A: Vendi is all alone up there Locked away inside Never says a word Hope she hasn't died Vendi buddy B : I dont know whats up with vendi She dont want to take any candy Something's up with Vendi Something's here I'm not quite getting Though I try, I keep forgetting OH I GOT IT !! It's simple really, very clear Like music drifting in the air Invisible, but everywhere Just because I cannot see it Doesn't mean I can't believe it I bet I could revenge it too And that's exactly what I'll do Vendi comes Scene 3 inside the disco Guy : What's this? What's this? Is That vendi in my disco? What's this? There's no love in the air What's this? I can't believe my eyes I must be dreaming Wake up this isn't fair What's this? Vendi Buddy A : Lets punch his jaws Vendi Buddy B: I wanna do it Vendy buddy A & B: Let's draw straws Vendy buddy A: First, we're going to set some bait Inside a nasty trap and wait When he comes a-sniffing we will Snap the trap and close the gate Vendy Buddy B : I got plan Throw him in a box Bury him for ninety years Then see if he talks Tie him in a bag Throw him in the ocean Then see if he is sad Vendi Buddy A : Vendi will be so pleased by our success That she'll reward us too, I bet Vendi : SHUT UP!!!!! i will take care of this Alone Scene 4 Vendi vs Guy Guy : Well, well, well, what have we here? Vendi huh? Oh, I'm really scared So you're the one everybody's talkin' about, ha, ha You're jokin', you're jokin' I can't believe my eyes You're jokin' me, you gotta be This can't be the right girl Sge's ancient, she's ugly I don't know which is worse I might just split a seam now If I don't die laughing first You're jokin', you're jokin' I can't believe my ears Would someone shut this Vendu up I'm drownin' in my tears It's funny, I'm laughing You really are too much..... Vendi : YOU HAVE SMALL PENIS I CANT DATE YOU Crowd around & Guy Girlfriend & Vendi Buddy A&B & Every human in the area : Ouuuuuuuuu Guy : how could you do this to me dont you care Vendi : Guy leaves disco Scene 5 outside disco Vendi : I did it justise is surved
@easyyyyy Тој воопшто не ме знае , ни некогаш ми се пуштал значи О контакт ни фб дури -тотален странец . Затоа се ме шокира не знаев дека е ваков идиот . Инаку пола град го има смувано .Изгледа лошо му деловам на психа . @Yipman2 не си нормален бе на цела нервоза ме изнасмеа ... Малку ми фали па и ова да му го направам . Се зафатил со мене се заебал ! Клинички случај е типов
Епа сакам некое машко да ми одговори... Што мислите, вие мажите кога на првиот состанок пример одиме во некоја вила со дечково.. и имаме секс уште првиот пат и.... што мислите дали е тоа правилно или треба да почекам да видам што е како е дали го одобрувате ова дека можеби ке се зголемат шансите за нешто повеке или ке бидам во случај КРПА и после тоа нема да сака да ме види ? сакам искрен совет да знам како да постапам.
шмекачот е друг, мене ми е само убав... а то ин лов ми е за друг, во него сум за жал несреќно заљубена, пробвам да го заборам пошто тој има женска...
А каков е тој прв состанок во вила? Со самото тоа што одите на само во вила за прв состанок во позадина праќа порака дека ќе падне секс. Многу е едноставно. Ако дечкото ти мести прв состанок во вила, а не како нормален прв состанок во кафич, тогаш си ставена на нишан за легнување. Во ваков случај, ти препорачувам да преиспиташ дали Ромео воопшто заслужува шанса. Како и да е, секс на прв состанок не препорачувам. Ич да не, нема да ризикуваш лоши впечатоци и искористување, и никој не може да ме убеди дека момакот бил до толку неодолив што тебе гаќичките сами ти паднале. Тестирај го да видиш до каде ќе иде неговиот интерес.
Мене ме интересира дали некое машко би ја сметало девојката за лесна доколку се имаат видено само еднаш (кога се запознале) потоа комуницираат само преку фб и моб и следниот пат кога ке се видаат онака наеднаш ке се случии и бакнежот..