Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Секс фантазиите во машкиот мозок буквално НЕМААТ КРАЈ. Ние фантазираме за секакви ситуации, со многу различни цури во смисла на изглед.

Фетишите како медицински сестри, високи потпетици, цицлести, со светол тен, црномањасти, па ситуациски, во кола, во луксузен хотел со швалерка , покрај базен или на работното место еден брзински фак врз факс машината....

И како може сето тоа да се оствари со една жена? Особено што од мнозинството девојки, барем од виденото, треба да ти е страв да не му направат трајно оштетување на "другарчето" АКО решат да го зграпчат...

Мнозинството е конзервативно, мислиш цела нација е порасната на конзерви.

Тука надополнуваат фантазиите. Затоа, не се вреѓајте, таму нема емоции, чисто физичко е.

Outch, snap!

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Колку е паметно да му понудам на дечко ми да имаме заедничка штедна книшка на банка? Во врска сме 5 години, парите ни се заеднички, но се плашам да не го сфати предлогов погрешно. Мислење? :)

3. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    не, не и не !!!!!!! ваков чекор немој се додека не си у брак !!!!! 18 години си, и немој ни под знак прашалник ваква глупост да си напраила !!!!! бриши ја таа луда идеја моментално ;)

На Victorya и martinuska им се допаѓа ова.
  4. StarBwoyy

StarBwoyy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    98
    Не не,едно е заедно да делите,друго е заедно да имате,Штедна книшка гласи на едно име а тоа одма ти ги менува работите :D

Препорачувам заедничка касичка,што има врска,поинтересна е :D

На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Се гледаме неколку месеци и пошто не е од мојот град ама студира тука и секогаш кога и да се видиме онака си се бацнуваме се слушаме исто како да одиме ама не! Ми одговара вака ама па од др страна незнам на што сум со него а немам зборнато во врска со тоа. Дали да го прашам или да си оставам како што си е па што биде нека биде ? Уште во умот да му влезев да видам што има на ум.

6. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Ако ти одговара вака, како што си тераат нештата, недефинирано но со повремени средби, тогаш терај си. Според тоа што опиша, очигледно е дека вашата наликува на некоја слободна врска.

Ако сакаш нешто повеќе, тогаш најдобар е разговор, да си дадеш на знаење дека си заинтересирана за нешто друго. Разговор, разговор...

7. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    А накај тргнавте да одите? ...оти тоа што си се бацнувате понекогаш не е баш дефиниција за врска, т.е. за исто како да си одите ;)

Што ти фали вака?
    Ти одговара да се гледате повремено, без притисок, без непотребни драмења кај си, со кој си и зошто си?
    Лајтерски, сосема опуштено...секоја средба е поим за нешто што ќе те релаксира и можност единствено да си поминеш убаво...

Ако ти мислиш дека вашиот недефиниран статус те измачува, едноставно сакаш сите да гледаат додека те држи за рака, да си дозволиш да размислуваш за семејна идила со него...(леле муабетов) :D :D ...ми ја капираш поентата де, тогаш чучни го и кажи му отворено дека твоите чувства не ги задоволува само површно мување.

Нема што да изгубиш од проста причина што тој ни сега не е твој...ако не му одговара да бидете вистински заедно, не губи време, зашто ти и очигледно не сакаш да го губиш само живееш во надеж дека од вашево ќе се изроди некоја нормална врска.
    Ц`к сестро, ако он знае дека те добива на полесниот начин, не ќе да се труди да прави чекори нанапред...нема потреба, вакви какви што сте за него очигледно е таман.

Или џа или бу...или ќути. Нема друго :)

8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Aбе машко ко машко, тоа ние гледаме порничи, па не за нив!
    :) што се замараш, се дур те задоволува ич да не му ја мислиш, да се лутиш ако се навлече на порничи,а тебе те запостави а вака... не се замарај ;)

9. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Јас па ништо лошо во тоа не гледам . Искрено да ти кажам имало периоди кога јас повеќе сум гледала . :tmi: :D Се инспирирам и тоа секогаш добро се покажувало . Е сега цел ден и цела вечер што знам .. ама па ако тебе не ти смета не се замарај ич :)

10. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    хахах георгина незнам ни јас накај сме тргнати валјда ќе се тргни на некоја страна :D и баш сите не гледаат се држиме и за рака кога си шеткаме ме прашуваат дечко ти е? јас Не! а него пред мене го прашаа каде ти е девојката и тој кон мене еве тука е и јас ништо :x
    и не ме добил досега на никаков начин освен држење за раче :D Не се давам толку лесно :angel: лол

11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Ако дечкото те слушнал како одговараш НЕ МИ Е ДЕЧКО дрско како што си замислив по твоето пишување, можеби се чувствува несигурно и мисли дека ти ништо повеќе не сакаш. Имај го и тоа во предвид затоа што тој не за џабе би те претставувал тебе како НЕГОВА девојка.

Јас мислам да си седнеш и муабет да си направите. :)

12. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Па само еднаш поодамна тоа го реков дека не сме во врска пред него. Незнам и јас што сакам изгледа. имав подолга врска и неможам едноставно повторно да верувам на некое машко заради тој идиот! На никој немам доверба и незнам како да си ја вратам, за се сумљам.

13. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    МАШКА ДЕСНА И ЛЕВА РАКА Е ПОДОБРА ОД БИЛО КОЈА ЖЕНА ИЛИ ЖЕНИ

no offence

14. Teenage-Girl15

Teenage-Girl15 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    ми се јави, и првото што ме праша беше ‘‘Што прајш‘‘, го прашав како може да се прави како ништо да не било, и зборувавме и ме праша попосле за тоа што ти кажав КРАЈ,имаш нешто да кажеш и ја викам не, ок е .. И цело време ме моташе околу тоа, му исклучив на средина на разговорот, и подоцна пак ме бараше и му кренав.. пак за истото зборувавме, и веќе решив да направам мала пауза што се однесува во врска со него, дали некој мисли дека грешам или мислите дека правилно постапувам?

15. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Ако гледа сам за инспирација која ја користи со тебе ми е ок но ако се „троши“ сам ми е несфатливо , но двајцата да гледате за инспирација ми е ок :).

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    E како бе така?
    па тогаш зашто сакате да е*ете?
    дркајте цел живот :rofl:
    :^) :^) :^)

На thelittle17, zhap4e, EleMental и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884

Ццц како бе така? :?: :D :D
    Ти го поставувам истото прашање погоре.Тогаш зошто барате женски,работете си цело време сами.. :lol:

Ме замисли :?:

18. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Јипман и неговата иронија каде не ставил наводници, посебно што никако не ми е јасно што би правел со две раце истовремено :D.

На Go-Girl, zhap4e, Look и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Момци ај доста богохулење, колку и да знаеме да си ја поставиме раката, ќе ми каже ли некој дека е замена за вкусување цврсти гради со испупчени брадавици, додека нејзината долга коса ти е преку лицето и ти сервира некој јако женствен парфем...или моментот кога полека и ги слечуваш гаќичките па после гризаш нежно преку нив додека таа се грчи целата...

Моментот не е само директната дразба врз "другарчето". Тоа е цел процес исполнет со допири, звуци, мириси...И барем за мене, во директна споредба, раката изгледа патетично.

На Ket.Rin, Dushica-sk, thelittle17 и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    ^

Но колку и да е твоето објаснување на место, јас во претходните постови видов хумор, не? :)
    Прашањето беше такво што остави простор за маневрирање и извртување на поентата. =)

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.