Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Точно, можеме да извадиме нешто твистед на виделина но ако ми е девојка, мислам дека што и да направам како награда од облогот, и двајцата ќе уживаме во тоа :):). Ако не ми е девојка, нормално нема да планирам НИШТО што наведнува кон интимна страна. Сеа Мистериозна, ако очекуваше од машка страна нешто во стил ќе те врзам за кревет со лисици итн итн.. епа ју ар туистед, грл :D . Не сум некој тим што се обложува, така да конкретни стварчици не ми текнуваат моментално.

На mysterious му/ѝ се допаѓа ова.
  2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.448
    Допаѓања:
    91.789
    Знам дека е за момци прашањево ама морав да си пишам. Девојката кога ќе каже што и да посакаш и сама знае што би посакал момакот инаку не би му рекла така. Знаеш веќе што би помислил и што прво би му дошло на памет ;)

Елементал како бе можеш да пишеш кај ги наоѓате вакви? Она не дека знаела тој што чудак е пред да биде со него.

Дузи мораш да му кажеш на сегашниот дечко што се случува. Ако почне да претерува тогаш и дома, мислам дека одма дома да им кажеш може многу да ги испаничиш. Знам дека ти мава во психа ама кога си одиш накај дома зборувај на мобилен не само со сегашниот, со другарки или едноставно јави и се на сестра ти. Јас секогаш зборувам на мобилен кога си одам накај дома, зошто од автобуска до дома имам 15 минути одење по темен пат.

На Doozy и mysterious им се допаѓа ова.
  3. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Таквото однесување не експлодира во лице наеднаш. Таа си го гледала одреден период каков е и пак го истрпела. Сега дечкото се чувствува силен на тој терен. Освен ако таа не превземе нешто, тоа нема да се промени.

На easyyyyy му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Хаха.. Елементал,јас јес дека сум твистед ум,али не е за мене работава. Со еден другар синоќа се заинативме нешто тој ми кажа демек сите веднаш би отишле на карта некој садомазо филм,битно работа поврзана со секс,тројки,6 што и да е.. Јас малку поинаку мислев и си реков ќе си ги прашам јас момците од Фемина. :) А инаку Марамче,секако дека може и вие жени убави да ми одговарате. :) И најверојатно си во право. Фала ви и на двајцата. :)

5. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    А што очекуваш ти да му падне на памет? Без разлика дали ми е девојка или не ми е девојка - кога таква понуда ќе се стави на маса, се знае што ќе се одбере !!!!!! Еве да бидам конкретен, нормално дека ќе одберам да ми ја среди собата, мислам разбирливо е, што друго би помислил :?: :rofl: :rofl: хахахахахаха....

а сеа сериозен одговор на прашањето - толку би ја запалил и пак нема да и го дадам тоа што го сака додека не рече pls !!!!! е тука после настанува експлозија ;)

На XMaN и mysterious им се допаѓа ова.
  6. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Да контактирам со него, не фала, расчистено е одамна, преодамна. :D Одвај се откачив, на крај памет не ми е да ,,расчистувам,,. Не дека има што да се расчисти. Мислам, Бог да чува, продолжи со животот, човече! :fubar:

Дома не сакам одма да кажувам, баш заради тоа што рече Марамка, ќе испаничат. :x Позитивно во целава работа е што се селам за Скопје за недела дена, на тоа не ми текна. После нема да ме гледа многу, многу, па се надеваме дека ќе си најде нова занимација. :swear: Дотогаш, си идам со такси и ќе зборувам на телефон, ако проба да ме најде, некако, само игнор и готово.

А од тоа кај сум го нашла, јебига, сите грешиме. :D Јас сум му многу ,,благодарна,, за тоа што ако не поминев низ тоа, немаше да сум таа што сум денес. Сепак типот е идиот, јасно е тоа. :D

п.с. Новиот не ми е дечко, сепак не е лошо да му спомнам. Прво не сакав да мешам баби и жаби, ама изгледа ќе морам. :)

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  7. kamikazus

kamikazus Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    70

За жал генерички одговор не постои... се зависи од машкото... но ако облогот е навистина сериозен тогаш сигурно ќе биде или некоја неостварена фантазија или нешто што дооолго те убедувал да го направите а не сте го направиле... но пази, тоа немора да значи секс по дефиниција... може да биде било што... на пример да му го испереш автомобилот, да одите на некое место заедно, да направиш ти нешто од кое знае дека се срамиш, да... постојат милион работи... но ако сте подолго заедно и ако сте послободни во сексот и ако побара нешто тоа не е твистед ум... еве контра прашање:

Да ти рече тебе дечко така ти што би побарала...

Како и да е, многу зависи од дечкото... и од она што многу му значи...

А бидејќи и бараше личен пример, еве јас во овој момент да ми рече така одредена личност, ќе и речам. дојди сакам да те видам...

На mysterious му/ѝ се допаѓа ова.
  8. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Тоа со облогот и беше позната финта на една од моите бивши да ми исполни некоја фантазија за која нормално даваше отпор у стил не сака и она не прави такви работи :D. Ама кога добив облог и кажав ок те ослободувам од обрска чим не сакаш одма ми рече, НЕ, НЕ, облог мора да се исполни :D.

Од тогаш редовно си ги губеше облозите и двајцата бевме среќни, она си остана „поштена“ а двајцата си го правевме ќеифот :lol:.

Повеќе детали не кажувам пошто нема потреба :).

На Lolo5 и Go-Girl им се допаѓа ова.
  9. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Пак јас :) ...ова е за дечкото за кој имам пишувано претходно и кој е постар од мене 7 години....епа веќе неможам да чекам он да ми пише и собрав храброст јас да му пишам прва...но подоцна дознав дека он се гледал и со некоја друга ама не насамо туку така повеќе во друштво и му кажувале дека она многу го сакала...и другар му го прашал и сега ќе ја муваш ли и симпатијава мој рекол не знам...и ништо не направиле ама сепак он ја свиѓал малце...кога го слушнав ова си реков ај сигурно му се свиѓа па поарно е да не му пишувам...но вчера бев да ми гледаат на кафе и женава се најубаво ми кажа во врска со него...ми вели : ти имаш дознаено некои информации за дечково шо го свиѓаш и сега многу се двоумиш дали да на правиш некој потег (како што напишав погоре имав храброст да му пишам но подоцна го дознав тоа )...и женава ми рече дека изгледа сепак ќе бидеме заедно и бла бла бла (важно се убаво ми кажа дека ќе бидеме заедно )..и си викам ај да си ја пробам среќата и планирав денеска да му пишам...дури од што ми беше во мисла каков муабет ќе тераме не можев да заспијам :lol: ...и денеска ја прашувам една другарка за совет ( а и него му е блиска другарка ) дали да му пишам и она ми вика НЕ!..и ја прашав зошто и ми вика па гледаш тоа неговите другари се зафркаваат со тебе за него...и вика јас вчера седев заедно со него и со неговите другари и почнаа нешто муабет да прават за тебе ама за зафркавање и кажаа дека само те зафркавале...и јас и викам а симпатијава мој што зборуваше...и она вика он само си се смешка ништо не кажуваше...и оваа другаркава му рекла на симпатијава абе ти оти дозволуваш така да се зафркаваат со неа и он и рекол абе 100 пати им имам речено да престанат и они по нивно си тераат...и сега пак само шо бев решена да му пишам се предомислив...и сега кој е вашиот совет.... да му пишам или не ? дали да оставам на него или прва да започнам ?
    П.С-ако имате време побарајте што имам напишано порано..поназад се тие мислења на 227-228 страна мислам :)

10. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172

Мистериозно моме :) ке си земам за право и ја да си кажам мислење, според мене ако станува збор за облог у цело друштво и да му се каже на тип такво нешто, мислам дека од пуст срам нема да му излезе на површина туистед мајндот туку ке спомне нешо за заебанција ова она, а ако станува збор за облог помеѓу еден пар искрено незнам дали постои мерило за туистед ум тука да измери кој што на што помислил . :lol:

Мој совет е сега тоа шо си била кај жената си била неврмајнд, вака сеа мислам, најубаво послушај си го срцето што ти вели, ама доколкку би с епрашувала јас ДА би му пишала бе , шо ако збореле и се заебавале негови другари у мое име, си имам свој живот и го живеам за мене не за нив. Така и ти, глава горе и дојди пак во контакт со дечкото, ништо не губиш, и од една страна чим он не се заебавал со другарите за тебе значи дека му значиш нешто и затоа не те става во тој кош на заебанции.
    Пробај не ги слушај другите, не губиш ништо напротив добиваш, така и самата ке си оцениш дали имате шанса за нешто или не ;) :*

11. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    ама еве го и не е укл на чат...беше укл само 10 мин и толку...многу се двоумам и се прашувам зошто тој не пише прв а знам дека ме свиѓа...или можеби оти сме разлика 7 години па нејќе ништо онака само сум му сипматична...а знам дека ако му пишам и ако дознаат неговите другари пола град ќе знае и затоа нејќам...оф лелее јас арно си знам дека не треба да се замарам со воа љубовниве работи и дека тие работи не се за мене...ама ај ќе видам што ќе пишат и машките а и некои девојки ако сакаат нека ми дадат одговор :)

12. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

Абе пиши му тамо на чет не многу многу чекај он прв да пише ... може има 2000 пријатели и сите уклучени на чет тебе додека те најде ехеее

пиши тамо не си играј играчки ..... треба ли љубов да праиме тука или што ???

На mims-89 и CIA им се допаѓа ова.
  13. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    4.778
    Искрено мислам да не му пишиш. Ако го почитуваат другарите, ќе престанеле да зборуваат за тебе уште оддамна. А воедно,зошто воопшто да им си тема на разговор? Оди излези си со друг,па да им дадеш вистинска причина да зборуваат и да останат со прстот во уста ;)

14. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029

aх јипман баш ме насмеа :D ...али денеска изгледа нема да си пишиме оти од сеа па до кај 12 саатот нема да бидам укл...единствено може откога ќе се приберам...а за тоа 2000 пријатели нема толку нема ни 1000 ама сигурна сум му на тој четот таму од страната меѓу првите три реда бидејќи секогаш ти ги дава таму тие со што си си лајкувал нешто...така да ако сака веќе една година може да ме најде на четот ;)

15. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Чоек скрши лед и пиши му прва, не ке ти падне круна од глава ако го прашаш “Ејј абе кај си ти?“ “Шо прајш бе море, ке се глеа вечер утакмица ?“ енд соу он ... Аман не ке му предлагаш брак. И на крај краева шо ако дознаат негови другари ? ко шо реков живееш за тебе не за нив, а и на тој начин им се гледа колку им цеди црпаката нивна.

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  16. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Со дечкото бевме во некои дискусии и конфликти од петокот па се до денес..
    неколку пати му се случило да избувне вака како сега, незнам зашто а ниту тој сам знае, барем така вика, 4 дена не правевме никаков муабет.. денеска конечно ми пиша, по крато кразговор ми кажа дека не тој не ме заслужува дека кретен и дека не треба ништо од тоа што го направил да му простам, јас негирав, премногу го сакам за да пуштам нешто толку добро да заврши така.. Ми кажа дека чувствата спрема мене не му се смениле и дека тотално ништо не е сменето, се е исто како порано.. но тој имал грижа на совест и не било океј да продолжи така, неможел да се појави пред моите родители таков.. Што да правам? Како да го сватам ова? Дали да го пуштам или да го задржам и понатаму за себе? Ве молам за совет :|

17. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    A зошто грижа на совет?Се десило нешто што така ти збори?Јас мислам има некоја причина зошто така се однесува,и ти признава се

18. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    ^^ Грижа на совест поради тоа што неколку пати ме повредува со едно исто, и неможел да продолжи така, му било тешко, јас сум била премногу добра за некој како него, и му било многу криво што ме повредувал на таков начин..

19. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Искрено многу реално од негова страна што си признава.Али ти ако му простуваш за тоа,мислам дека треби да продолжи со тебе.

20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    ^Според мене тоа се само изговори, ако толку те сака нека си го конторлира биполарното расположение |( Па не си ти валда на закачалка, и денес ќе ти селути без причини, и 5 дена нема да му требаш, нема да му текне на тебе ни муабет ни ништо да не ти напраи, и после му здосадило да е без тебе, еве го пак со извинувањата и изговорите :x
    Или стегни го и не му попуштај веќе, или раскини му, не си должна да трпиш вакви испади, стабилен човек не го прави тоа, а ако тебе ти треба нестабилен трпи си го :tmi: :)

На WildCherry и EleMental им се допаѓа ова.