xaxaxa не мислев дека сум СТАП -.- не сум до толку слаба ЛОЛ ! сеа ке ме терате слика да ставам ама ај -.- иначе фала на советот ехтра е
слаба сум или ? и да можете да си мисите дека сум луда и ненормална со постовиве ама шо да праам комплекси
Според мене си премногу слаба.Имав школска која имаше 42 кг и ја гледав секој ден како ништо не и стои,ништо не и прилега а пак си јадеше а камоли да те гледаат на слика.Можеш да покачиш некое килце Верувај машките не сакаат да факат коски туку и нешто мевце.Веке ти кажа ЕлеМентал
јадам по 2 леба на ден и свашта што најдам у фрижидер . Само тостови правам ко ненајдадена и чоколадите аман више ги прејадов ... и пак ништо
Епа јас ќе ти кажам дека имаш гоолема среќа, на мене дури и вода се фаќа . Спојлер Ќе не утепаат за офтопициве
Ајде, совети од машка страна, како да се здебели девојчево. Имаш тука тема за такви прашања. dieti/kako-da-se-popravam-t179/
Ме интересира како реагираат машките во следнава ситуација: Имате најдобра пријателка со која постојано се дружите, ви оди муабетот секако, но почнува да се јавуваат емоции кај вас кои не се пријателски веќе. Ме занима како би и го кажале тоа, односно како би го започнале тој муабет отприлика... Може прашањево е малку глупаво и опсежно, но секој одговор би ми бил значаен.
Бидејќи не прашуваш нас како машко, да те прашам ти имаш најдобар другар или другарка за која почнуваш да имаш емоции? тој дел некако не ми е јасен...Во секој случај, види прво дали има од другата страна нешто, некој сигнал да се покажува...Без разлика дали се работи за машко или за женско во твојов случај, бидејќи си 24 години, би требало да разговарате без проблеми....Сепак ако се работи за девојка и ова ти се случува прв пат и ти е чудно итн, можеш да пробаш да најдеш машко и да видиш што и како ќе се чувствуваш...Исто така ако се работи за девојка би ти препорачал да испиташ добро ситуација пред да и признаеш дека имаш чувства за неа....Инаку во кој и да било случај пробај да видиш дали се случува нешто со другата личност колку можеш повеќе пред да се фрлиш у акција...Ако некој те свиѓа се познава ...што се однесува до самиот чин на кажување - возрасна си, така да не би требало да е некоја табу тема...седнувате и отворено кажуваш - јас имам нешто да ти кажам, во последно време имам некои чувства за тебе кои што не се пријателски.... гул лак па пиши што си напраила
Може да се каже дека јас сум на страната на најдобра пријателка, и ме занимаше како би ми почнал муабет пријателот на таа тема, за да почне да се отвара. Дали би спомнувал примери што така започнале врска или?
Да си се самоцитирам (колку за потсетување) и да си се пофалам.... ... бидна! Уште пред 4 дена, ама од занес заборавив да ве известам .. И бидејќи пред се да бидне беше слаб со знаци и покажување емоции, се подисплашив дека ладна врска треба да очекувам од него.. но, сега испадна дека не престанува да ме држи во раце..
Девојче ти сосема си ја промашила темата, оваа е за љубовни совети а тебе ти треба фитнес и правилна исхрана . Ајде тука fitnes/ па читкај да си најдеш тема како да си качиш мускулче на рачињата и ноџињата, многу имаме пишувано на таа тема . Ако нешто не ти е јасно прашај, секогаш ќе се најде некој да ти даде совет како да почнеш .
YOU!!!!!! little irresistible human god YOU DARE TO ATTRACT ME , YOU DARE TO ENTER MY LIFE WITH THAT BEAUTIFUL MAN BODY YOU SIR ARE VERY HANDSOME I WILL POKE YOU AT FACEBOOK i posle ide vrska > ljubov > deca > zaedno ke igrate kaj mene na svadba > smrt.