Девојки! Дајте ве молам немојте вакви работи. http://www.youtube.com/watch?v=ErveR9qYyHc Ние машките си сакаме понекогаш да го “утепаме“ времето на некоја игрица
zdravo sakam da prasam nova sum na forumot sega citav ovde i da prasam zosto decko mi dodeka da me fati mi gi simna site zvezdi jas go odbivav totalno me brkase 2 meseca jas nesakav potoa legnav na brasnoto ete sega mnogu go sakam...no sega toj ne e ovde raboti daleku se gledame 1 na dvete nedeli, i sega toa te sakam go snemuva? se slusame cesto, i toj sekogas ima mnogu rabota i poradi toa go sfakam ne se lutam. no dali fintata bese dodeka me fati? i kako da se odnesuvam kon toa i da slusnam te sakam
Hey daisy, Thank you very much. I already did. I am better now. dont even think on him!have u ever had problem like those? I always feel in love with the wrong person, and everyone wonders why such a girl like me i so unhappy when it comes to love. I guess some people are meant to not have love in their life and i think im one of those.
lady libra you are only 20, how can you say that you`re not happy in love, you have all the time i the world to find the ideal person to you, dont be such a pesimist, dont be disapointed, you`ll find a boy who will really loves you and cares about you.
Зошто, ооооооооо зошто кога ми прави муабет и никој не ен гледа е толку фин и сладок и ме пали... ... а зошто ооооооооооо зошто кога сме во друштво е одвратен?
Не би рекла дека не е за мене. И знам ова звучи сосем нормално, нели, која испозатрескана девојка би рекла: не е он за мене. Ама сварно не е така... Работата е што тој е толку добар и мил, но кога има некој друг некако става некој маска. Не ме повредува, ништо од тоа, туку не ми е сеуште јасно: зошто машките го прават тоа?
Срцко, машките многу тешко ги покажуваат своите чувства пред другарите. Не го очекувај тоа, а на само ќе тече мед и млеко. Така е и нема некоја посебна дефиниција. Ехее какви се машки има.. Него, ти прај го истото, биди по настрана од него коа сте во друштво.
Gunshine ...за да знаеме конкретно за што станува збор би требало малку да опишеш некоја ситуација зошто не секоја е иста. Ако станува збор за омаловажување пред другарите тогаш тоа и посочи го. Праење фраер пред другарите...тоа и би можело да се рече дека е машка особина. Сите сме газди у куќа додека не е жената дома така би рекол јас. Не гледам како би го решил јас твојот проблем ако ти самата незнаеш. Ти реков ако те омаловажува пред другите, тогаш тоа плесни му го во очи. Ако се прави фраер а тебе те занемарува во такви моменти, тогаш играј со истите карти.....ме разбираш.
Прашање зашто нема тема од типот "машки прашања до девојките" има многу девојки со прашања и совети ама има и машки исто
Oти страната е за женски, а не за машки (освен за оние што се чувствуваат како женски ) !!! Аман бре мажи, најдете си ваше место за прашања. Или пак вие се срамите да се отворите пред други мажи? Пффф и после муабети мажите биле посилен пол. Можеби само физички Сори за офф топик и ноу хард филингс
Еј и мажите имаат свои права - и не се срамиме ,само глупо е некако да се отвараш пред непознати плус нашите проблеми сами си ги решаваме ,пак глупо е да дадеш да ти помогнат оти = неспособен си али тоа е тоа , замисли брат ти ,татко ти , вујко .... машки пол од твојата фамилија е на овој форум бара решение како да ти помогне,олесни или полесно да те разбере .
Hey Libra, I'm glad that you are going well. Not really, acctualy I'm smaller and I haven't got that kind of problem. Don't be disappointed and look on the bright side. Hope you'll find guy for you. Sorry for my bad English.