Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Argasi

Argasi Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    278
    И зарем стварно мислите дека девојките паѓаат на ова? Дека ќе си помисли WOW каков јебо имам покрај мене, готово не го пуштам сега... тоа брат ти е исто ко да си излезен заедно со девојката и нејзините другарки и овие да викаат леле овој што го муваше, ау види го каков е овој ммм како би *censored* ... те молам другар, реиспитајте си ги форите.

2. Mine-to

Mine-to Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    4
    За да се разбере женскиот мозок треба многу, ама и машките се премногу комплицирани.. :?:
    Ама најкомплицирана е љубомората кај машките.. Па дај луѓе освестете се дека ако женско ве сака, и го покажува и докажува тоа, НЕМА ПОТРЕБА ОД ЉУБОМОРА! |(
    Дефинитивно треба детално да се проучи машкиот мозок и да се најде начин како машките и женските да се согласуваат.. :^)

3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Ти прочитај прво што пишувам , ја не ги праам тие фори ... а на другите јас нема да им командувам и да им солам памет дали е тоа погрешно или не

јас им кажав дека е погрешно , не ме послушаа и толку.

Нетреба да се проучи САМО машкиот мозок , бидејки и двата пола љубоморат (некоја врска повеке машко а некоја врска повеке женското) и љубомората секогаш ке постои
    правилностата е да се контролира тоа , некои неможат и дозволуваат љубомората да ги преовладува
    а некои можат и успешно го прават тоа ..... тука лежи тежиштето на врската во однос на љубомората
    Тие што успешно го контролираат тоа уште се нарекува и верување на личноста која ја сакаш :D

4. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Една молба до сите машки на форумов, да стават слики од тоа како изгледа девојката која би им го украла срцето, девојка со која би планирале иднина итн. Дали тоа е некоја мила со убави нежни црти или некоја која зрачи со сексапил. Ако мислењето ми е офтопик нека е избиришано. :wasntme: :)

5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Не е логично да стават слика од девојка во која би се заљубиле, може да стават слика од глумици или пеачки или фотомодели на кои би им застанал погледот......ама како може да опишат со слика во што би се заљубиле, па тука не игра улога само изгледот, уште милион други фактори. Остај фактот што никогаш неможе да си најдеш некој според одредени твои желби, секогаш постои компромис....не шетаат тие со листа на карактеристики каква девојка бараат. :D
    Плус на форумов има ете да речеме 10 машки, ќе добиеш 10 различни слики :rofl:
    А доколку пишуваат и карактеристики кои го бараат, е тек тогаш ќе те збунат.....секој различни нешта го привлекуваат, на различна карактеристика даваат приоритет ;)

Туку имаше негде по форумов тема, за слатки или провокативни девојки.....може таа да ти помогне околу прашањево твое :)

6. Radiance

Radiance Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    170
    Изгледот е само 20-30% од заљубувањето за мене. Кај сите е различно. Има машки коишто кога ќе видат некоја пластична барбика се даваат за да ја имаат а иако нема ни 2 чинчарки во главата :)
    Повеќето интелигентни,грижливи,интересни машки според мене бараат стабилен карактер кај девојка, смисла за хумор, спонтаност, авантуристичност, ич да не си сексипилна и слатка сигурен сум дека многу машки гинат да имат такви девојки

7. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Еве слика

да празна е :D

КАРАКТЕР НА СЛИКА НЕМОЖЕ ДА СЕ ПРИКАЖИ ! ;)

На LaBella и Go-Girl им се допаѓа ова.
  8. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    Koj бе не шета? Јас шетам нон стоп....Си носам ливче со мене и пречкртувам едно по едно......пр: висока над 170, згодна, убава, полни усни, долга коса, интелигенција на ниво, да знае да ми напраи муабет за најопшти теми на пример од психологија, филозофија, да знае да дебатира, ДА НЕ БИДЕ ЉУБОМОРНА и да ме замара со 20 пораки дневно и со она кај беше, со кој беше, зашо не ми врати одма итн - неможам да поднесам љубомора, да има некаков свој гол кон кој што ќе се стреми и кој што ќе ја мотивира, да има хумор на ниво, да не е срамежлива у друштво и да ќути цело време, да го владее добро сарказмот и иронијата. Ај доста е....Ако пишувам уште ќе те исплашам :D

Еве ти листа 8)

На Hiii, lolyta777, Go-Girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Мистери, да не го смени полот бе? :^)

:D

Со вакви бесконечни листи се шетаме обично ние жените, особено девојчиња до 20 /25.

Денес ми е битно да нема пивски стомак и да не е ќелав :lol:

Црешичка, па и таа која има нежни црти може да зрачи со сексапил. Нели? ;)
    Исто ко кај нас, различни работи не привлекуваат. Јас сакам зелено, ти може сакаш розево, итн. Така и кај машките.

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сосема реално! Исто јас си е пронаоѓам во ова, само ја чекирам мажи!

Пирамитке, јас сакам пвиско стомаче, да си го штипкаш цело време, мал стомак не е на одмет..

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    Не бе срце, сакаш да провериш дали сум го сменил? :wasntme: It will be fun, I promisse :) :* Си иам листа бе, коа можете вие, можам и ја :rock: хаха ....Замисли се запознавам со некоја и вадам листа и чекирам едно по едно хахахахаах .... ЕЈ - :call: I'm in the mood for phone sex :P....Назад на темата - тоа е некаде околу 80% од карактеристиките што ги барам во девојка ;)

12. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

Просто ти вика

Дојди да ме штипнеш :lol:

На butterfly.93 и Phyramide им се допаѓа ова.
  13. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Знам Љубам се шегувам, една моја постара пријателка вика - битно ми е да е маж и да дише :D

Мада, набилдано стомаче не е на одмет, нели? :wasntme:

Поентата ми е, листиве се малку нереални, затоа што мислам дека колку сме повозрасни толку повеќе работи изоставуваме од истите. Искуството си го прави своето, ете некој ќе изостави плави очи, јас црна коса итн. (почнав од најтривијалните работи, изгледот не е толку битен, сите не привлекува некој друг тип на луѓе)
    Плус навистина не постои еден единствен модел на допаѓање, како кај нас така и кај машките.

И на крај ќе го видиш со некоја грдичка, па уште и знаеш дека е глупа, да не речам припроста, и си викаш - јбг изгледа добро
    пу*и
    :D
    И каде е листата се прашуваш? Ја нема, иш! :)

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Јипи ова многу растегнато, ти да штипнеш од него ако можиш, ја ќе барам некој што љуља бар малку..

На Mistery и Phyramide им се допаѓа ова.
  15. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    За мене исклучиво некоја која зрачи сексипил а ако е подвижен секс со раце и нозе уште подобро :D. Што позгодна толку подобро а ако се вртат и други мажи и ми завидуваат исто нема да ми смета :D.

Нежни и мили не се за мене, сакам јаки и темпераментни девојки, што по секси толку подобро :D.

Инаку да и кажам на Пирамитка имам листа од 30 точки што сакам мојата идеална да ги има ама не смеам да ја пишам, ем ќе ме избркате од форум ем Георгина со најголем ќеиф ќе вежба вивисекција на мене :D.

И со тек на времето не смалувам критериуми, или ќе биде по мој терк или ќе си седам сингл додека ја најдам.

Ама па има машки шо се обратно сакаат од мене, зависи и од карактерот на машкото :).

На Phyramide, Kristinna92 и fallenangel им се допаѓа ова.
  16. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    888
    Факт е дека машките сакаат убави девојки!Сите сакаат карактер и интелигенција нормално, ама кога некоја ги исполнува физичките предиспозиции се друго е мање битно ;)

17. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Зборот ми беше дали сакаат повеке слатки наивни фаци или сексапил. Никаде не споменав карактер, прво прочитај што барам па после коментирај. И од тие 10 различни слики од 10 различни машки на форумов ке можеме да заклучиме дали повекето сакаат sweet или sexy! Еве на што мислев.
    vs.
    Значи пак ке кажам не барам карактер туку слика од физички изглед. Жими ИксМен ми одговори на прашањето, не е битно ај. ;)

18. tockaa

tockaa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    1
    @ Тачкица

Ти обична секојдневна девојка, а тој бог од Олимп ... тешка ситуација оваа твојата, ам?

Па и сонот си го скршил за да се види со тебе кога ќе ти одговара, сте се бакнувале, кутриот имал трема во колата, се потрудил да одржи комуникација и сега што е дилемата?

Зошто не те поканил да излезете а знаел дека претходно ти си била болна? Е како да знае кога си оздравела, или колку си расположена...
    Можеби очекува ти да го поканиш прва, сепак имај почит, ти си обичната тука, тој е богот од Олимп, респект малку...

Моменталната дилема ти е неоснована, и потрудете се некој да направи потег оти афтер-ефектот од мувањето брзо ќе исчезне.[/quote]

Опет јаа
    Неизвеснота ме убива .... Веќе не се ни слусаме неколку дена еве
    Последно ми се јави пред 5 дена ... направивме муабет неколку секунди и еше дека не можел да зборувам другарите му дошле (како да се страми од нив дека зборува со мене ) - другиот ден правевме муабет на скајп - му кажав дека не го сваќам
    Де го има де го нема - дека не ми е јасен и дека не знам што всушност сака од мене и со мене
    Ми рече јас ќе си кажам што сакам ти не мисли на тоа

и толку
    оттогаш се немаме слушнато ни јас се сјавив ни тој ...
    Секој ден пишуваме на фб или на скајп ама ...
    во саботта во дискотеката се видовме оддалеку цела вецер се гледавме .... погледот не го тргна од мене најсериозно ... тогаш ми пиша смс као демек насмевни се многу си сериозна :D

Сега се думам да му се јавам ... вака не бива
    Сакам да го прашам дали му значи нешто таа вечер со мене дали нешто јас му значам
    Да знам дали да продолжам со животот понатаму - дали да го избришам или....
    Совет плсс :$

19. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Точка полека, не брзај ...
    Јави му се, викни го на прошетка или негде на чај, кафе...
    Биди си искулирана и своја. Расположена и насмеана. Разговорот нека тече спонтано.
    Покажи му дека си олабавена и кул девојка, немој да го прашуваш дали му значело тоа мувањето, такво нешто не се прашува :!: одма ќе знае дека си се затрескала во него.
    Повлечи го овој потег и побарај го, а потоа ќе ги оставиш работите на него.
    Немој да брзаш и да се разочаруваш што не се слушате како порано, работите така се оладуваат и вжештуваат. Можеби тој чека ти да го побараш, можеби и тој исто така мисли дека ти го избегнуваш, дека тебе те нема... Затоа собери храброст и побарај го, кажи му онака да те чујам што правиш не сме се слушнале бла бла, и ќе го прашаш дали е за кафе, чај, прошетка деновиве :)
    Само полека и биди своја, не му се притресувај па макар и самиот Зевс да е :lol:
    Со среќа и пиши што биднало :)

20. seksi

seksi Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    113

Не ти е страв од таквите??? да им пријдеш, и да не те занесат од сексипил и темперамент? :D 8)