Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Предоволно, нареден пат не му се врти, залапајте се :lol:

На CIA и DirtyQueen им се допаѓа ова.
  2. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    DirtyQueen, баш денес имаш статија на Феминава за 12 знаци дека тој ве сака како повеќе од негова пријателка. Прочитај ја,мислам дека во многу работи ќе го препознаеш дечкото. И искористи го советот од Мимс,залапај го нареден пат кога ќе се видите. :lol: :D

Поздрав. :)

3. DirtyQueen

DirtyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    179

ех да беше лесно така,залапај го нареден пат..Страв ми е да не ме тргне и да се обрукам ..

4. mona.liza

mona.liza Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    47

Ехххх па најлесно е да го залапи ама што понатаму ...... На девојката и се допаѓа дечкото и сигурно и е важно каков впечаток ќе му остави.Фин и културен пристап не е на одмет мила DirtyQueen а и секако треба да бидеш трпелива и паметна.Машките го ценат тоа

На DirtyQueen му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626

Играј - Hard to get !!!! Ние машките СИГУРНО ЌЕ ГО ЦЕНИМЕ ТОА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Абе врти се таму и залапај го, не играј игри зашо ќе се гризаш по гз после.....Следен пат - лапање....Ако продужиш вака дечкото ќе се тргне настрана верувај ...

На Miss.M5 и mysterious им се допаѓа ова.
  6. mona.liza

mona.liza Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    47
    HARD значи и да девојката(не само оваа,било која друга девојка)биде нападна,непристојна,некултурна ..... да оддава таков впечаток за неа?????Ќе ја тргне настана?Даааа,секој дечко кој не му е важно со кој е туку му е важно нешто друго ќе ја тргне настрана.А на секој фин дечко ќе му е важно каква е девојката всушност.Има начини како да дојдиме до она што го сакаме,но немора да бидеме и одаваме погрешен впечаток.Полека но сигурно.

7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    дечки ми треба ваше мислење
    значи вака:

летоска , кога одев на пливање, имаше едне тип, висок, убав, згоден секоја зена/девојка да го посака
    уште на самиот почеток ми даде негов број(во случај да ми затреба), и откога завршив се спријателивме на ф.б,
    арно, ама и го опишав на една другарка-ми каза типов каде зивее, онака уз разговор и др. работи
    (како и во секој лаф муабет)и таа свати за кого станува збор, и ме посоветува да се дрзам понастрана од него, оти не е саглам(пазарел кај неа во продавницата , и наместо 10денарка, таа му вратила ситни пари, типов почнал да и вика)Рак во хороскоп-малку променливо располозение имаме :lol: ние Раковите
    пред некое време се допишувавме, ме покани со него за Сплит-секако одбив, и ми рече ако сакаш јави ми се(никогаш не му се јавив, и не сме си пишале одамна) Што мислите дали поставувам правилно или грешно, очекувам ваши мислења :) инаку во последно време, се факам себе си како помислувам на него

8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.121
    Допаѓања:
    67.132
    Озбилно? Ама озбилно?
    Срцекршачка, кога ќе најдеш озбилен дечко со кого си излегла повеќе пати, сте имале нешто, ама поради некоја работа ти треба совет пиши на темава. Вака за секој што те погледнал, те допрел несакајќи за рамото(или те чешнал, не ми текнува како беше) ти лајкнал пост на фб или сл., веќе ми е досадно да читам од тебе. Ама најозбилно и најдобронамерно ти го кажувам ова.
    Те поканил за Сплит, чудо како и не си отишла.

На velesanka, Trendafilka, SexiLy и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Прво, убаво што му го откри идентитетот на човекот, треба да бидеш повнимателна малку. :D Може да те тужи и да ти ги земе сите паричиња заради ова, така да мој совет ти е да го редактираш постот совреме, оти секој малку поинформиран ќе заклучи за кого станува збор.

Јас лично мислам дека типот си има пари, знае дека има и знае дека има многу жени кои трчаат по него баш заради тоа. Малку му се кренати акциите повеќе од обично, нормално за такви како него. Мене ми личи дека сака малку авантура, забава, ти реков, ми рече.... Оти не те викне најнормално на кафе, вечера, ручек во Скопје, ами одма во Сплит. Или го чешаат парите во џепчето? :wasntme:

Не знам што е правилно или неправилно во ситуацијава, всушност работава е, Љубав није проблем, љубав нема. :D Не се замарај до толку па и ти, ко којзнае што да си направила. Срцекршачке ниедна! :D

Што сакав друго да речам.... Аа, да. :D
    Немој да не вреѓаш нас раковите. :fubar:

На Phyramide, sesilija, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    еве со кој што излегувам сега :)
    пишав оти типов е фраер, 32 години, незенет, да не испадне после ако му пишам си ја барам бељата(совети од машка страна)
    а вака кој пита не скита, и ако сакаш не ме читај :)

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Дузи , јас знам кој е :D Мислам дека , ми имаат зборено за него .
    Срцекршачка за секој прво кажуваш како секоја би посакала да го има , колку е паметен , најубав , најак .. Милион пати си барала совети за мажи некои , нели погледнување , гестови некои си приметувала или така нешто . Биднало со некој од тие ? Убаво вика Виножитка , најди дечко па барај совети .

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932

Hard to get значи дека игра некоја игра во која се прави тешка за освојување. Поооооооо мајката што убаво си кажав тешка за освојување синки ова држава е па напааад ќе ја освојуваме. И според тебе треба таа да глуми лудило или ќе испадне лесна? :^) А што е нападно, некултурно и непристојно доколку му го возврати бакнежот ?

Абе ај молимте.Јас се согласувам со Мистери и останатите пред тоа што кажаа, следен пат, доколку ти се допаѓа, бакни го и терај си работа. Остави ги другите нека глумат недопирливи колку сакаат :^)

А за срцекршачка го потпишувам тоа од Рејнбоу....

13. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752

па ви пишав пред малку дека излегувам со еден тип, за сега е ок
    а типов го запознав, дека е убав и згоден и секоја би го посакала, е точно
    ок, нема врска :)

14. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Па за сите што си ни раскажала овде се посакувани и најубави . И што не заврши со еден од тие ? Нели се посакувани ? :)

15. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Љубав није проблем, љубав нема.
    С'д је оскудација, нема ништа. :bandit:

Ајмо на спиење сите.

На velesanka, green.eyes, srcekrsacka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    да, конкретно типов е посакуван(за 1 вечер) за после незнам, а јас не мозам така, не е мој стил :)

17. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Кој ќе ме насмее вака рано насабајле ако не срцекршачката? :rofl:
    И јас го знам типов и ако е тој истиот си има долгогодишна девојка :?:
    Да не испадне работата како епизода од прељубници која ми ја прераскажуваше братучетка ми, за типката која си исфантазирала дека е во врска а типов си бил женет со дете и незнаел ни дека постои таа, му позајмила некоја книга и тој ја погледнал 2 секунди и готово и станал љубов на нејзиниот живот :worried:

18. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ако е тој оној за кој што пишав, нека му е со срека
    не го познавам доволно добро за да ја познавам неговата интима :)
    и таков ко него нема шанси да стане љубов на мој зивот :P

19. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Стварно значи срцекршачке, да не се навредиш, ама толкава недораснатост од некого на твоја возраст е страшно нешто. Откриваш идентитет на човек кој што дали и ти се сеќава на суратот воопшто и велиш како форумот е анонимен. Абе анонимен е за тебе, не си регистрирана под име и презиме, ама ти за него уште боја на очи да кажеше |( и барем се комплет да беше. Значи(според тоа што кажа), станува збор за човек кој што е сопственик на нешто, има пари, претпоставувам популарен граѓанин е(???) и не е проблем на повеќето тука од Скопје да го препознаат(а плус па колку гости го читаат форумот). А тебе мува не те лази, ем ти рекоа да редактираш во врска со неговите информации, ама па како ние тука ќе знаеме дека тебе може ти е на повидок љубАвна бајка со некој БУЏА :^)
    И велиш, познат е по авантури за една вечер, а ти не си во тој стил...ИИИ? Што не е јасно?
    Дај порасни стварно, девојки на твоја возраст се фамилијарни жени, а ти тропаш глупости и извини ме ама јас мислам фантазијата многу добро ти работи. Овакви сплетки, чудни ситуации, јавувања од непознати типови, па одма тип бара одмор од работа за да биде со тебе а те знае буквално 2 дена, па те канат на патувања..Мислам, шпански и турски серии можат слободно да го искористат твојот љубовен живот како сценарио.
    Најди дечко веќе еднаш аман, ама Д-Е-Ч-К-О. Ем за тебе супер, а па за членовите на форумов мелем за душа ;)

На julie77, sesilija и mims-89 им се допаѓа ова.
  20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Да ти кажам,го прогуглав овој твојов Срцекршачке, ама не е ни убав,ни згоден, и личи ко да има 50 години.

И,како бе се ти се паѓаат тебе некои вакви јаки момци, богати,посакувани... јааа мајката. :D Кажи им ја тајната на женскиве... :rofl:

На Doozy, mims-89, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.